HOROSCOP

HOROSCOP 8 septembrie 2021

Berbec Lăsați lucrurile să se întâmple pur și simplu, încercați să înțelegeți că nu puteți controla totul și că, de cele mai multe ori, acest lucru chiar este în favoarea dumneavoastră. Acționați conform intuiției, nu vă temeți că ați putea greși, pentru că lipsa acțiunii nu va putea crea rezultatele dorite! Aveți încredere că totul se va redresa chiar mult mai repede decât vă așteptați.

Taur
Trăiți senzația unor începuturi noi, a unei perioade viitoare benefice pentru dumneavoastră. Veștile bune vin pe toate planurile, ceea ce contribuie la viziunea aceasta pozitivă care vă însoțește. Primiți noul cu deschidere și bucurie, aveți încredere în propria persoană și în visurile dumneavoastră, căci acest lucru nu poate conduce decât la atingerea succesului!

Gemeni
Aveți grijă la aparențe, știți bine că lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi! Fiți precaut, dar nu permiteți nici căderea în extrema opusă! Nu uitați că, până la urmă, atrageți ceea ce gândiți, iar lucrurile pozitive și optimismul ar trebui să vă însoțească întotdeauna. Prietenii vă sunt aproape, ca de fiecare dată, iar acest lucru vă va oferi încrederea de care aveți nevoie.

Rac
Simțiți o acumulare de energii din toate părțile și se recomandă să încercați să vă eliberați cumva de toată această încărcătură. Puteți apela la sport sau vă puteți planifica diverse activități alături de prieteni, care să vă detensioneze și să vă readucă relaxarea. Vă faceți planuri mari în ceea ce privește cariera, iar totul vă este favorabil în această direcție.

CITEȘTE ȘI: Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Ce PARFUM să folosești pentru a-l CUCERI, în funcție de zodie

Leu
Se anunță o perioadă optimă în ceea ce privește reflectarea asupra unor situații care v-au marcat, într-un fel sau altul, în trecut. Este timpul să găsiți răspunsuri la întrebările pe care vi le-ați adresat și să stabiliți, totodată, modalități de a evita sau gestiona într-o manieră diferită eventuale momente asemănătoare. Suportul familiei este asigurat.

Fecioară
Încetați să vă mai lăsați influențat de ceea ce spun ceilalți. Puteți asculta sugestii, dar singura persoană în măsură să ia cea mai bună decizie sunteți doar dumneavoastră. Posibilitatea unor noi începuturi sau a unor schimbări majore nu trebuie să vă sperie, ci, dimpotrivă, să fiți conștient de progres și să priviți cu încredere ceea ce urmează în viața dumneavoastră!

Balanță
Există posibilitatea de a experimenta o stare emoțională intensă în perioada imediat următoare. Veți avea șansa de a trăi clipe minunate alături de o persoană pe care fie o cunoașteți deja, fie va apărea de acum în viața dumneavoastră. Veți face descoperiri legate de propria persoană și vă veți schimba, într-o anumită măsură, și modul de a percepe lucrurile.

Scorpion
Găsiți puterea de a trece peste micile obstacole pe care le-ați observat în drumul dumneavoastră, încurajându-vă chiar prin a vă reaminti singur că obiectivele mari nu se ating ușor. Sunteți conștient de oportunitățile care se ivesc și sunteți gata să faceți tot ceea ce ține de dumneavoastră pentru a vă îndeplini visurile. Veți putea conta pe sprijinul oamenilor dragi.

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Săgetător
Sunteți plin de energie și simțiți că totul merge așa cum vă doriți, ceea ce este și adevărat. Există posibilitatea de a fi implicat în mici discuții contradictorii însă veți apela la simțul umorului pentru a destinde atmosfera, iar rezolvarea nu va întârzia să apară. Veți avea parte de momente frumoase în familie, care vor spori starea generală de bine.

Capricorn
Sunteți într-o perioadă de schimbări care, în ciuda oboselii pe care o implică, vă aduce mari satisfacții și vă determină să vă doriți din ce în ce mai mult. Simțiți nevoia unui moment de respiro și vă propuneți să vă bucurați de activități menite să vă reîncarce bateriile, iar prietenii vor răspunde afirmativ invitației pe care le-o veți face în acest sens.

Vărsător
Șansele ca ceea ce vă propuneți în această perioadă să se concretizeze sunt foarte mari. Primiți toate confirmările de care aveți nevoie, iar beneficiile nu se vor lăsa nici ele așteptate. Munca vă este apreciată, iar persoanele avizate vă vor sprijini în toate demersurile necesare. În planul personal, lucrurile se așază la fel de bine, vă simțiți înțeles și răsfățat de cei dragi.

Pești
Poate că este cazul să vă gândiți întâi la propria persoană, să oferiți prioritate dorințelor dumneavoastră măcar din când în când. Sentimentele celorlalți sunt importante, dar nu merită întotdeauna sacrificiul, mai ales atunci când nu observați același efort din partea lor. Acceptați faptul că nu sunteți responsabil de fericirea tuturor, oricât de mult v-ați dori acest lucru…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: