LIFESTYLE NUTRITIE

Idei pentru aranjarea mesei

homestoriesatoz.com

Pentru a organiza mese cu adevărat unice, obișnuiește-te să ții o evidență a acestora, unde să notezi câteva date despre aranjament: fața de masă, farfurii, pahare și, evident, meniul. Adaugă numele invitaților și astfel vei putea aplica aceeași idee pentru alți musafiri. Pentru a nu te repeta, poți schimba doar câteva detalii.

CITEȘTE ȘI: Masa în familie, un obicei pe cale de dispariție. Vezi DE CE este atât de importantă!

Idei pentru aranjarea mesei

Oricare ar fi ocazia- o zi de naștere, un prânz în familie, Crăciunul sau o cină intimă în doi pentru sărbătorirea unui moment special, aranjarea mesei este importantă pentru întreținerea oaspeților în modul cel mai plăcut.

În consecință, acordă multă atenție alegerii porțelanurilor, paharelor, feței de masă, lumânărilor și florilor.

Combină culorile, materialele, stilurile înainte de momentul aranjării mesei, să observi dacă lipsește ceva și trebuie să cumperi- lumânări sau flori, de exemplu, pentru ca toate detaliile să se îmbine armonios.

Idei pentru aranjarea mesei

CITEȘTE ȘI: Ai grijă ce flori pui pe masă: Pot modifica gustul vinului pe care îl servești

Fă în așa fel încât oaspeții tăi să se simtă speciali, creând pentru ei o atmosferă unică și mereu diferită.

Există multe posibilități de schimbare a aspectului accesoriilor obișnuite pe care le ai la dispoziție: un mod nou de împăturire a șervetelor, combinarea unei fețe de masă cu șervete diferite, dar asortate, scoaterea la lumină a unor obiecte vechi, uitate într-un colț al dulapului, dar mereu de actualitate, o panglică legată în jurul unei carafe sau al piciorului unui pahar vechi.

Sfat: Nu uita să oferi cafea la sfârșitul mesei. Pentru ca și acest moment să fie unul special, propune musafirilor diverse tipuri de zahăr: alb, brun sau colorat.

Comentarii: