LIFESTYLE

Ilie, ce viață agitată ai! Ioana face sfeștanie după Brigitte și schimbă tot în vila din Dorobanți

sursa: Click

Mai zilele trecute lumea vorbea de divorțul lui Ilie Năstase de cea de-a cincea nevastă. Sau invers, mai bine spus. Doar că iată că după ce s-a mutat cu chirie, Ioana s-a mai gândit puțin. Și în loc să ducă certificatul de căsătorie la notar, a început să… renoveze vila din Dorobanți din care a fugit din cauza energiilor negative de acolo.

N-ar fi prima dată nevestele lui Nasty au făcut curăţenie una după cealaltă. Brigitte, de exemplu, s-a apucat să schimbe după Amalia prin 2012. A schimbat întâi exteriorul casei, apoi în patru ani a umblat și la interior, schimbând și tot mobilierul.

Același lucru îl face acum și soția cu numărul 5. Să scoată ”urmele” lui Brigitte din casă, dar Ioana va aduce și preotul să facă o sfeştanie, căci altfel ea nu va mai pune piciorul în acel loc.  Înainte însă de a le călca popa pragul, doamna Năstase și-a dus soțul la biserică. L-a luat într-un pelerinaj pe la mânăstirile din nordul Moldovei.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Ilie, domesticit de frică să nu-l lase nevasta

”Da, am vizitat mânăstirile din Moldova, l-am dus pe Ilie să îşi liniştească sufletul. El tot timpul îmi spune ”măi, femeie, până la tine nu am fost deloc la mânăstiri!”. Şi am observat chiar şi o schimbare la el. E mai liniştit, ceea ce contează foarte mult. Încerc să schimb ceva şi prin casă, vreau să fac totul după gustul meu. Renovăm puţin, schimbăm mobilierul în dormitor şi în living”, a recunoscut Ioana pentru Click!

Și Ilie s-a domesticit. E de acord cu orice vrea nevasta, pe care nu ar vrea să o piardă, de data aceasta. “Ioana face bine ce face, ea a hotărât să facă această schimbare şi sunt de acord cu ea”, a recunoscut Năstase, care respectă “ordinele” mai tinerei soții.

 

Comentarii: