LIFESTYLE

Ilie Năstase a amânat nunta! Când e programată căsătoria cu numărul 5, acolo unde invitații trebuie să vină îmbrăcați ca la Wimbledon

La 72 de ani, Ilie Năstase intră în cel de-al cincilea mariaj la vară și pregătirile sunt în toi. Legenda sportului mondial și iubita lui Ioana se comportă deja ca o familie și nimic nu pare să perturbe fericirea cuplului.

Ilie și Ioana Simion nu au nici un an de când se cunosc, dar pare că s-au așteptat o viață unul pe celălalt. Cel puțin, arată asta în public. Mai mult, pentru că data de 8 august are o semnificație aparte pentru ei, cei doi porumbei au anunțat că atunci se vor căsători.

Surpriză însă! Fostul tenismen anunță acum că a fost amânată cu două săptămâni, și nu este deloc o farsă în stilul lui Năstase.

 

Citește și: Cât de mult contează DIFERENȚA DE VÂRSTĂ în cuplu?

 

Ceremonie la Mamaia

Ioana Simion, viitoarea doamnă Năstase, este din Constanța. Așa că nu a surprins pe nimeni faptul că Năstase a decis să facă nunta cu mai tânăra parteneră pe plajă, la malul mării. Mai ales că nașul Viorel Păunescu are la Mamaia un complex de locuințe de lux.

Dar să revenim puțin la reprogramarea nunții. Cum Ioana își dorește enorm să îmbrace rochia de mireasă pentru că la prima căsnicie nu a făcut-o și pentru că vrea să facă neapărat cununia religioasă, Năstase a fost nevoit să mute evenimentul de pe 8 august, pe 17 august. Și asta pentru că pe 8 se intră deja în postul Sfintei Mării și nu se fac nunți în această perioadă.

 

Mirele vrea dress-code pentru invitați

…c-așa-i în tenis! La marea petrecere de pe plaja privată deținută de fostul fotbalist Ciprian Marica e invitată creme tenisului românesc, de la Simona Halep la prietenul Țiriac, și nu doar atât.

Dar Ilie spune că evenimentul va fi unul relaxat, ca-ntre prieteni, nicidecum o sindrofie sofisticată. Ba mai mult, marele sportiv îi anunță pe invitați să nu-și pregătească ținute clasice de nuntă, ci să se îmbrace ca la… Wimbledon!

”Să vină toată lumea în alb, un pantalon lejer, un tennis și un T-shirt, e o petrecere ca la mare, între apropiați, fără papioane și costume”, spune Ilie într-un interviu la Antena 1.

 

Schimbare de look de dragul logodnicei

Cererea în căsătorie a lui Ilie a venit la pachet cu niște condiții impuse de Ioana. Iubita l-a trimis urgent pe fostul sportiv la… frizer!

După ce a purtat peste 50 de ani plete, Năstase are acum părul scurt și și-a lăsat și barbă. Ca la… 19 ani, susține primul lider mondial din istoria clasamentului ATP.

”Nu vreau să îl schimb eu pe Ilie, pentru că m-am îndrăgostit de el așa cum era. Dar am vrut să văd cum îi stă, dacă nu îi place, poate să-l lase iar să crească”, spune viitoarea doamnă Năstase.

Comentarii: