LIFESTYLE

Ilie Năstase, ajutor pentru fiul lui Brigitte? Ce ar fi spus fostul soț al vedetei despre scandalul săptămânii

Săptămâna a debutat cu un mega-scandal în familia fostei neveste a lui Ilie Năstase! Brigitte Pastramă și-a dus fiul la poliție, acuzându-l că i-a distrus mașina și i-a vandalizat casa, fiind sub influența drogurilor. Ba chiar, Robert Sfăt ar fi lovit-o, însă tânărul a ieșit și a anunțat că de fapt el ar fi fost bătut, că nu consumă substanțe interzise și n-ar ridica niciodată mâna la mama lui, deși aceasta l-a alungat din casă.

În tot acest vârtej, Robert ar mai fi spus și faptul că a fost o vreme când s-a înțeles bine cu fostul soț al mamei lui, Ilie Năstase, ba chiar că a locuit cu acesta mai multe luni după separarea celor doi. Apropiați ai lui Năstase zic și ei că situația băiatului nu l-ar fi lăsat indiferent pe legendarul sportiv.

„Chiar dacă nu mai are nimic cu fosta soție, Ilie ține la băiat. El spune că Robert are probleme, da, dar că este pur și simplu un tânăr tulburat, crescut fără tată și fără mamă, care pur și simplu caută atenție și afecțiune. Ei s-au înțeles foarte bine, Robert a fost mereu respectuos cu Ilie.

Probabil că l-ar ajuta dacă băiatul ar apela la el. Nu l-ar lăsa pe drumuri, pentru că așa e Ilie, are un suflet de aur cu toată lumea. Despre Brigitte spune că a încercat să îl educe pe băiat cu forța, iar atunci acesta s-a răzvrătit și a luat-o pe drumul greșit. Ilie a încercat mereu să îi apropie pe cei doi”, au dezvăluit surse apropiate fostului tenismen.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Se ceartă din cauza moștenirii?

Fiul lui Brigitte Pastramă a acuzat că problemele cu mama lui au existat de mai multă vreme și că Brigitte nu i-ar mai fi dat nici bani. Nici nu ar fi prima oară când îl sdă afară din casă, după ce acesta și-ar fi cerut partea din moștenirea lăsată de tatăl lui, după moartea acestuia. ”Am dormit și pe bancă în parc, și la metrou, am trăit viață de artist. Acum sunt homeless, dar mă descurc eu”, a spus Robert Sfăt.

Brigitte Pastramă este, în schimb, radicală. Nu vrea să-l mai primească la ea acasă, în vila de jumătate de milion de euro.”O să-i iau cu chirie undeva, îți dai seama. Dar cine crezi că o să-l țină și o să-l primească?! Când o să vadă că face ce face…”, spune Brigitte Pastramă despre fiul său, Robert Sfăt.

 

 

 

 

 

Comentarii: