featured LIFESTYLE

Ilie Năstase despre divorțul Simone Halep: `Ei poate astăzi s-au certat și mâine se împacă`!

Lumea sportului românesc a fost luată prin surprindere zilele aceastea. Și nu numai, pentru divorțul neașteptat al Simonei Halep a fost subiectul preferat al tabloidelor.

Fostul lider WTA și bărbatul cu care se căsătorise civil anul trecut în septembrie, afaceristul Toni Iuruc, au luat-o fiecare pe un alt drum. Au semnat actele de divorț la notar, ieri după amiază.

Oamenii au reacționat vis-a-vis de subiect, însă Ilie Năstase, campion la tenis, dar și la divorțuri și căsnicii, n-a fost prea generos cu subiectul.

„De ce ma întrebați pe mine și nu o întrebați pe ea sau pe familia sa? Ei poate astăzi s-au certat și mâine se împacă? De ce ma sunați pe mine să îmi dau cu părerea.”, a declarat Ilie Năstase pentru Click!.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Nici Dumitru Dragomir n-a avut prea multe de spus, fiindcă vestea l-a năucit. „Sunt de-a dreptul şocat, mai ales că îi cunosc pe amândoi foarte bine. Şi Simona, şi Toni sunt nişte copii frumoşi, buni. Îmi pare rău, dar, nene, ştii cum e în viaţă, dacă nu te înţelegi, mai bine să o iei pe un alt drum.

Sfatul meu pentru amândoi este de acum să încerce să-şi facă fiecare o familie şi să se bucure de viaţă”, a spus Dumitru Dragomir pentru orangesport.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc avea programată în noiembrie o nuntă de poveste la Cazinoul din Sinaia. Însă în loc să se pregătească spre altar, ieri au intrat și au ieșit zâmbind amândoi de la notar.

„Fac o gluma: motivul divorțuluiu e eliminarea din turul 1 de la US Open. Nu comentez nimic”, a declarat Toni Iuruc, conform wowbiz.ro. ”Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a fost și mesajul Simonei Halep.

 

 

 

 

Comentarii: