LIFESTYLE

Ilie Năstase nu s-a prezentat la notar pentru divorț! A crezut că soția glumește

Ioana Năstase, cea de-a cincea soție a legendarului sportiv, s-a ținut de cuvânt. Cum am ieșit din starea de urgență, femeia l-a chemat pe Ilie Năstase la notar, ca să semneze divorțul. În stilu-i caracteristic însă, Nasty n-a crezut și nu a venit. Așa că ieri, scrie ziarul Click, Ioana a depus solicitarea de divorţ, la Judecătoria Constanţa.

Pandemia a dăunat grav căsniciei lor. La doar un an de la cununia civilă, soția lui Năstase vrea să termine relația cu fostul senator cu care a locuit o vreme, pe perioada stării de urgență, la Constanța. Năstase a pus lacăt pe vila din Dorobanți, s-a mutat la ea în oraș, însă izolarea nu le-a priit. Femeia nu a mai suportat jignirile și violența verbală a soțului ei, iar de luna trecută, ei au decis să nu mai împartă acelaşi dormitor.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Ioana a vrut la notar, dar a ajuns la judecătorie

Inițial, mult mai tânăra soție a lui Ilie Năstase ar fi vrut să încheie căsnicia discret, la notar. Doar că fostul tenisman nu a vrut. Ba, mai mult, i-ar fi transmis că nici la tribunal nu va veni.

Ioana a confirmat pentru Click! că va merge până la capăt cu acțiunea. „Da, este adevărat, astăzi (n.r. -ieri) facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic.

Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni. Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită”, a spus Ioana pentru Click!.

 

 

 

 

 

Comentarii: