LIFESTYLE

Ilinca Vandici şi-a deschis sufletul! Celebra prezentatoare are acum un copil şi este extrem de fericită, dar a avut de îndurat umilinţe grele în amor

E frumoasă, inteligentă, nu epatează şi nici nu a ieşit prea mult în prim-planul vieţii mondene decât atunci când a avut la braţ tot vedete ale show-bizz-ului. Lumea credea atunci că viaţa unei femei precum cunoscuta prezentatoare era roz, însă exact atunci Ilina Vandici îndura cele mai crunte momente ca femeie.

N-a vorbit niciodată despre asta. Până acum, când pentru prima dată, şi-a deschis sufletul şi a recunoscut. A suferit mult din cauza infidelităților fostului ei iubit, fotbalistul Ciprian Marica, despre care a mărturisit că ar fi înșelat-o nu doar cu Bianca Drăgușanu. Ci obişnuia să ia cu asalt multe domnișoare din showbiz, printre care și Adelina Pestrițu.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

M-am ferit să par o nebună!”

Ilinca Vandici a fost la un pas de depresie. Nu doar de cea post-natală, oarecum firească pentru multe mame din show-bizz, ci atunci, când lumea o vedea pe val, la braţul lui Marica. Fostul internaţional i-a provocat răni greu de cicatrizat şi a fost dezamăgită, scrie Libertatea.

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată”, a mărturisit Ilinca Vandici în revista Tabu.

Şi de parcă nu ar fi fost suficient, prezentatoarea tv a avut un şoc când a aflat că fostul ei iubit n-ar fi avut limite şi ar fi încercat să-i abordeze chiar şi colegele.

Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei Pestriţu. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invita-t-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă, a mai spus Ilinca.

Comentarii: