LIFESTYLE

Imagine de colecție! Soția lui Victor Pițurcă, la braț cu nora Cristina Ich

Deși îi stă alături lui Victor Pițurcă de mai bine de trei decenii, Maria, partenera de viață a unuia dintre cei mai importanți tehnicieni din istoria fotbalului românesc, nu a apărut prea des în prim-plan.

Ba chiar se poate spune că a fost extrem de discretă, evitând pe cât posibil să iasă în evidență sau se afișeze la brațul celebrului ei soț, cu care are doi copii, o fată și un fiu.

Iată însă că Maria a făcut o excepție și s-a prezentat la o petrecere organizată de Cristina Ich, nora sa și partenera de viață a lui Alex Pițurcă.

„Și, când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize”, a scris Cristina Ich în dreptul pozei respective.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

La polul opus față de Vica Blochina

Maria Pițurcă a rămas în umbră chiar și atunci când în media au explodat știrile cu relație extra-conjugală pe care fostul selecționer a avut cu fosta balerină Vica Blochina.

Vica i-a fost amantă lui Pițurcă la începutul anilor 2000 și au împreună un băiat, pe Edan. Pe care în ciuda războaielor duse în public, Maria l-a primit în familia lor, după ce totul s-a liniștit, cu brațele deschise.

Vica, în schimb, a devenit de atunci persoană publică, tocmai pentru povestea pe care a avut-o cu Pițurcă, și este mai tot timpul la tv. Ultima dată, a recunoscut că nu regretă absolut nimic din ceea ce a făcut, doar că, întrebată dacă i-ar cere scuze soției lui Victor Pițurcă, Vica a mărturisit că cel mai probabil ar făcea-o. ”Cred că da, să știi că da… Nu am avut atunci maturitate, îmi pare rău de anumite lucruri pe care nu le-aș mai repeta”, a spus Vica.

 

 

Comentarii: