LIFESTYLE

”Pentru noi, a murit de mult”! Cea mai dură replică a Prodancei la adresa lui Reghecampf

Cum spuneam și altădată, Anamaria Prodan a renunțat încet-încet să mai pozeze în femeia generoasă și superioară, din punct de vedere moral, și a terminat-o cu diplomația.

Laurențiu Reghecampf, acel ”soare” etern și acel soț admirabil pe care Prodanca îl ridica în slăvi chiar și când toată lumea aflase din gura lui că va divorța de nevastă, a devenit acum ținta replicilor de altă factură ale soției din acte.

Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf capătă noi proporții, după ce antrenorul a fost surprins prin București alături de amanta care-i va aduce pe lume un nou moștenitor. Impresara de fotbaliști „a luat foc” când a văzut imaginile și a avut un mesaj dur legat de cel care i-a fost soț vreme de 13 ani.

Dar care a fost motivul care a pus capac și a generat reacția Prodancei? Momentul în care au apărut peste tot imagini cu Reghecampf și amanta însărcinată care se plimbă de mână prin București.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

”Îi urez baftă în acest cumplit declin!”

Anamaria a luat foc când a văzut. Mai ales că, totuși, în acte, ea și Reghe sunt încă soț și soție, iar divorțul nici nu a început oficial

„Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus, am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv.

Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui. Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc?

Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva”, a spus Anamaria Prodan la Realitatea Sportivă.

„Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă. Sau să se mai poata uita în ochii jucătorilor acestei ţari, a patronilor, a președinților.

Sper ca toți acești oameni din fotbal să le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viață.

Noi am mers mai departe cum a spus băiețelul meu superb, Laurentiu Jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găsește”, a încheiat impresara.

 

 

Comentarii: