LIFESTYLE

”În fiecare zi de meci îi dau mesaj la ora 12”! Ce i-a scris mama lui Mutu, astăzi, înaintea debutului la Euro!

Naționala de tineret debutează diseară la Campionatul European de la Budapesta. Mai sunt câteva ore până la meciul de la Budapesta, cel cu selecționata Țărilor de Jos, iar pentru Adrian Mutu începe, cu adevărat, un alt capitol al vieții.

Din păcate, spre regretul mamei Briliantului, acest nou început se produce într-un mediu rece, ciudat, în condițiile în care sunt meciuri fără spectatori, există restricții impuse de pandemie.

”Parcă nici nu zici că joacă naționala, este așa urâtă atmosfera asta”, a mărturisit Rodica Mutu pentru Exquis, cu câteva ore înainte ca fiul ei să-și facă ”botezul” marilor competiții, ca și antrenor.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

S-au mutat la București de dragul fiului

Și totuși, în ciuda atmosferei reci din jurul acestor partide, Rodica Mutu rămâne la fel pătimașă și de dârză atunci când vine vorba despre băiatul ei și meseria lui.

”El este un ambițios, a fost mereu, și ca jucător, este și acum, și aș fi surprinsă să nu fie la fel și ca antrenor. Știe ce are de făcut și va ajunge cu siguranță acolo unde e convins că e locul lui!”, a mărturisit Rodica Mutu, care în ziua meciului nu îl deranjează niciodată pe fiul ei.

”Îi dau un mesaj la ora 12. Și îi urez baftă și să-i ajute Dumnezeu. Nu îl încarc”, a spus mama Briliantului pentru Playsport.
Înainte de sărbătorile de iarnă, Rodica și Spiridon Mutu au vândut tot ceea ce aveau la Pitești și s-au mutat la câteva minute de casa fiului lor din Pipera.

”Eu m-am acomodat imediat, ce e mai frumos pentru o mamă să fie aproape de copiii, îi am pe amândoi, pe Adi și pe Laura lângă. Mai greu a fost pentru domnul, cu el a fost un pic mai greu, dar acum s-a obișnuit”, a Rodica Mutu pentru Exquis.

 

 

 

 

Comentarii: