LIFESTYLE

Înainte să fie numit selecționer, Adrian Mutu le-a făcut o bucurie unor bătrâni de la un cămin

Adrian Mutu este cel mai discutat personaj din fotbalul românesc, în aceste zile. Se vorbește tot mai intens despre faptul că el va fi următorul selecționer al echipei naționale așa că numele lui apare în fiecare zi în presă.

Bineînțeles, cu diverse accepțiuni. Se analizează posibilitatea, se discută despre trecutul său de fotbalist, se fac tot felul de declarații pro sau contra.

În tot acest interval, Mutu pare să fi luat o pauză de la apariții și interviuri. Cu o singură excepție. Mutu, împreună cu spitalul pentru care a devenit recent imagine și împreună cu membri ai Asociației “Te facem bine!” au mers cu cadouri la Căminul pentru persoane vârstnice al municipiului Bucureşti “Acad. Nicolae Cajal”.

CITEȘTE ȘI: Cum a apărut Moș Crăciun? Cele mai curioase lucruri despre Sărbătoarea Nașterii Domnului

O poză amintire

Doamnele și domnii de acolo au fost bucuroși de oaspeți și să-l vadă, poate, pentru prima dată pe fostul star al echipei naționale, s-au băgat la poze cu el, pentru a le păstra ca amintire sau pentru a le trimite celor dragi, stabiliți uneori peste graniță.

”Cu toții am avut sau, cei mai norocoși dintre noi, încă mai avem bunici. Cu siguranță, cu toții, ne gândim cu duioșie la ei și, de ei, se leagă cele mai frumoase amintiri ale copilăriei.

Din păcate, nu întotdeauna viața ne permite să avem grijă de ei, așa cum ne-am dori, și atunci când le este tot mai greu să se descurce singuri, cea mai bună soluție pentru siguranța și confortul lor sunt astfel de așezăminte, unde au ocazia să socializeze și să fie îngrijiți.

De aceea, astăzi, împreună cu M Hospital Asociația “Te facem bine!”, am ales să fim alături de dumneavoastră și să vă urăm sănătate și Sărbători fericite!”, le-a spus Adrian Mutu rezidenților din Căminul pentru persoane vârstnice al municipiului Bucureşti “Acad. Nicolae Cajal”, și el vizibil emoționat de entuziasmul cu care a fost primit.

 

 

 

Comentarii: