LIFESTYLE

Incredibil, ce drame a trăit Dana Războiu! Cunoscuta prezentatoarea a îndurat suferințe teribile, a fost bătută de tatăl abuziv și apoi de soț!

Dana Războiu s-a retras de multă vreme din lumina reflectoarelor. Dar lumea o percepe în continuare ca pe o vedetă tv. Însă fosta prezentatoare de știri a mărturisit că nu mai cazul să revină în presă.

„Televiziunea nu mă mai tentează. Televiziunea e cu foarte multă dramă, eu nu mai vreau dramă în viața mea. Acum trăiesc ok, investesc în bursă, adică pot avea o viață mai bună decât dacă aș lucra în televiziune.

Viața din TV e foarte stresantă, depinde și ce faci. Eu am lucrat la știri, e foarte multă adrenalină, îți distruge sistemul imunitar, sistemul psihic, îți poate distruge ficatul, inima… Faptul că privești în fiecare zi la multe imagini, la multă suferință, stresul ăsta se înmagazinează undeva. Și dacă se poate trăi fără, încerc să trăiesc așa”, a explicat Dana Războiu, la un moment dat.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Fosta prezentatoare știe perfect ce spune. A trecut prin multe la viața ei. Are două divorțuri la activ, primul, cel de fostul ministru al Sănătății, Ovidiu Brânzan, din cauza unui incident de violență domestică. În vara lui 2005, Dana l-a denunțat pe primul soț la poliție, după ce a fost agresată fizic.

„Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresata fizic de soţul meu, Branzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele”, spunea atunci Dana Războiu.

Însă nu doar ca adult a avut de suferit vedeta. Ci și în copilăria-i marcat de bătăile încasate în mod regulat de la tatăl ei. „Părinții se certau, bătaia era ceva uzual… Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească. Genul de familie din care vrei să fugi. Într-un fel m-a ajutat asta pentru că am așteptat să fac 18 ani ca să plec de acasă. Nu e plăcut pentru că asta lasă traume. După aceea am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume. Cred că de asta am și dat la psihologie”, a povestit Dana Războiu, conform Click.

 

 

 

 

Comentarii: