LIFESTYLE

A ajuns-o blestemul lui Pepe? Tabloidele vuiesc că Oana Zăvoranu a fost tradusă în dragoste, dar nu vrea să divorțeze

E clar că fără să faci foc nu iese niciodată fum. Iar pentru Oana Zăvoranu pare să fi început un an de coșmar. După problemele cu clinica și datoriile care curg gârlă, după procesele pentru calomnie, pierdute în fața influencerelor, soțul divei, Alex Ashraf, și-ar fi făcut amantă și i-ar fi cerut Zăvorancei divorțul.

Ce e cert în toată povestea, deocamdată, e că încep să apară tot mai multe detalii: ba că Ashraf ar fi cheltuit bani cu cealaltă femeie prin Dubai, ba că Querida i-ar fi scris unui dudui cu care dialoga soțul ei să îl lase în pace, ba că ar fi existat un conflict între ea și soț și că ar fi fost chemată poliția.

Cârcotașii nu s-au putut abține să nu remarca însă că pe Zăvo pare să fi ajuns-o blestemul lui Pepe. Cel pe care ea l-a înșelat și cel care se rugase de ea să se împace, înainte să explodeze totul public și să se ajungă la divorț.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Deocamdată însă, atât diva, cât cel de-al doilea soț n-au ieșit să lămurească situația. Însă par să-și fi scos pozele împreună de pe rețelele sociale, iar declarațiile oferite pe tema divorțului sunt ambigue.

„Nu pot închide gura lumii, care trăiește viața mea mai mult decât pe a ei. Dar pot alege să trăiesc fix așa cum vreau și în continuare să mă bag în pat cu cine simte sufletul și inima mea, fără să mă prostituez la propriu și la figurat. Eu nu m-am prostituat în viața mea. Asta face diferența”, a postat Oana pe Instagram.

Oana a mai scris că dacă s-ar apuca să spună ceva, ar exista alte sute de titluri în presă dând apă la moară persoanelor care se uită pe gaura cheii. „Știu eu mai bine ce fac și ce am în cap. Trăiți-vă viața în realitate, nu pe net. Oamenii știu ce zic. Trepanații, nu! Și nici nu trebuie. Mai e nevoie și de d-ăștia”, a mai scris Zăvoranca.

 

 

 

 

Comentarii: