LIFESTYLE

Înfierată pentru faptul că a spus că nu vrea copii, Delia a răbufnit pe rețelele sociale! Mesajul postat de cântăreață

Atât i-a trebuit Deliei ca să intre în gura lumii. Să își exprime niște gânduri, să se filmeze și să urcă clipul pe Tik Tok, că a și fost scoasă la tablă și judecată.

„De ce nu fac copii? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm…

Nu! De ce să fac? Încă unul? Nu, frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci dacă vrei complicații, fă un copil!”, a spus celebra artistă.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Bineințeles că a fost înfierată și certată, susținută și apărată, dar emulația creată în jurul subiectului, devenit în timp unul delicat pentru artistă, a făcut-o pe Delia să răbufnească.

Ce a făcut ea? A lăsat un mesaj pe rețelele de socializare. „Eu nu mai pot cu oamenii care au o obsesie crâncenă și anume întrebarea care le macină sfincterul gândurilor „de ce nu are x copii?”.

Nu cred că există o lipsă de bun simț mai crasă decât intrarea asta cu bocancii în intimitatea cuiva, în spațiul discret al unei ființe umane că nu mai poate Gigel să doarmă noapte că X nu are copii, de parcă e scris undeva că toți trebuie să fie părinți.

Unii nu își doresc, cel puțin momentan, alții nu au o situație financiară ok după calculele lor, alții străbat lumea în lung și-n lat și nu vor altceva. Motive sunt nelimitat, dar curiozitatea asta a românașului de prispă e sub orice critică. O viață aveți, dar vă preocupă altele. Trist.”, a fost mesajul unei alte persoane, pe care Delia l-a repostat, alegând să răspundă astfel cârcotașilor și opiniei publice.

 

 

 

Comentarii: