LIFESTYLE

Inimă de tată! Mutu, când vine vorba despre fetele lui din Dominicană: ”Nu doar trist, este foarte trist!”

Celebru și, de ce nu, un bărbat atrăgător, Adrian Mutu a iubit mult la viața lui și a și fost iubit. Briliantul este la a treia căsnicie, cu Sandra, care i-a dăruit de câțiva ani și un băiat, pe Tiago.

Mutu mai are însă copii și din celelalte mariaje. Dar dacă Mario, fiul din prima căsătorie, e deja major și îi este acum aici, aproape, fetele, Maya și Adriana, locuiesc cu mama lor în Republica Dominicană.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să ştii când faci cadouri: Sfaturi extrem de utile pentru sărbători

Merge în vacanță la copii

E drept că acum tehnologia avansată ajută mult la acest gen de relații, în sensul în care Mutu și fiicele lui se sună cu video call și se văd, vorbesc, dar dorul tot rămâne.

Iar fostul star al naționalei, acum în cărți chiar pentru preluarea funcției de selecționer, recunoaște asta mereu. Așa cum s-a întâmplat în timpul gsp live, când moderatorul i-a citit ce îi scrisese lui Mutu un fan pe Instagram.

„E un pic trist să ai fata pe alt continent și să nu poți ține legătura fizic”, a fost comentariul respectivului. „E mai mult decât trist. E foarte trist! Bineînțeles că îmi lipesc. Vineri voi pleca în Republica Dominicană pentru a-mi vedea fetele.

Dar asta e viața. Au fost anumite alegeri pe care eu și mama lor le-am făcut. Trebuie să trăim cu asta și să gestionăm situația cât mai bine posibil. Până acum, lucrurile merg bine”, a răspuns Adrian Mutu.

 

 

Comentarii: