LIFESTYLE

Anunț devastator pentru Prodanca! Reghe îi transmite că-și va proteja iubita: ”Este femeia lângă care simt că sunt iubit!”

Gata! Laurențiu Reghecampf nu-și mai ascunde nici măcar de fațadă legătura cu Corina Caciuc. Antrenorul Craiovei, deși încă bărbat însurat în acte până se pronunță divorțul de Anamaria Prodan, și-a asumat relația cu amanta, care ar fi și însărcinată și ar urma să nască la anul.

Reghe și mai tânăra lui parteneră au pozat pentru revista Fanatik și au făcut și o serie de declarații, care mai de care mai siropoase, care cu siguranță vor stârni reacții din partea actualei soții legitime a fostului fotbalist.

”Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește”, a spus, printre altele, Laurențiu Reghecampf, în Fanatik, acolo unde a avut grijă și să transmită un mesaj, având în vedere că în ultima vreme au apărut tot felul de informații controversate în ceea ce privește viața amoroasă anterioară a viitoarei doamne Reghecampf. ”O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, a mai spus Reghe.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

A dat-o în judecată pe Anamaria Prodan!

Evident că nici iubita însărcinată a antrenorului Craiovei n-a rămas datoare cu vorbele dulci. ”Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a declarat și Corina Caciuc.

Care ar fi reclamat-o în justiție pe Prodanca, pe care o acuză că i-ar fi spart conturile de pe rețelele de socializare. Însă nici sexy-impresara nu a rămas datoare. La rândul ei a insinuat că partenera lui Reghe n-ar fi străină de faptul că pe Internet au scăpat poze cu ea goală și a amenințat și ea cu judecata.

 

 

 

Comentarii: