HOROSCOP

HOROSCOP 10 decembrie 2021

Berbec Te simți foarte norocos astăzi și nu eziți să îți încerci norocul la câteva concursuri. Acest lucru te poate face să pierzi o sumă mică de bani. În relația cu partenerul decizi să deschizi subiectul despre o problemă care te macină de mai mult timp. Este important să ții cont și de părerile partenerul de viață.

Taur
Este momentul să lași în urmă trecutul și acel conflict vechi cu cineva din anturaj, care încă te macină. Este doar impresia ta că toți din jurul tău știu ce s-a întâmplat în trecut, trebuie să lași deoparte amintirile neplăcute și să te concentrezi pe lucrurile pozitive din viața ta.

Gemeni
Iei în serios tot ce se spune despre tine, iar acest lucru îți afectează stima de sine. Încerci să filtrezi părerile celor din jur și să alegi doar ce te poate ajuta mai departe. Trebuie să ții cont și de intuiția ta. Primești o veste bună din partea familiei și planifici o mică petrecere pentru a sărbători.

Rac
Orele pe care le petreci în plus la muncă te fac să fii irascibil și să ai probleme în comunicarea cu cei din jur. Te sfătuim să îți iei câteva zile de concediu pentru a îți reface relațiile cu persoanele apropiate. În după-amiaza aceasta vei vizita o persoană care te-a ajutat în trecut și pe care nu ai mai văzut-o de mult timp.

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Leu
Vei avea de făcut mai multe drumuri în interes de serviciu și trebuie să îți păstrezi calmul. Ai multe de rezolvat și nu îți face bine să te încarci negativ cu reproșurile celor din jur. Pe cât posibil, limitează comunicarea cu alte persoane, ca să poți da randament.

Fecioară
Nu îți este ușor când trebuie să alegi între două lucruri foarte importante pentru tine, poate între relația de cuplu și muncă sau doar între două destinații de călătorie diferite. Deși ești convins că ai făcut cea mai bună alegere, tot vei rămâne cu gândul la celălalt.

Balanță
Ești pe cale să iei decizii importante care te vor ajuta să te dezvolți. Există posibilitatea să părăsești orașul în care te afli și să mergi într-o destinație de mult dorită. Este necesar ca astăzi să încerci să renunți la persoanele care te trag în jos. Acest lucru te va pune într-o situație neplăcută, dar vei trece cu bine peste ea.

Scorpion
Datorită ideilor tale bune și perseverenței, ai o zi bună în planul financiar. Ai reușit să descoperi o sursă nouă de venit. Ești mulțumit că ai ajuns să culegi roadele muncii tale și vrei mai mult, dar asta presupune și eforturi mai mari și de durată.

CITEȘTE ȘI: Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Romantic, prefăcut sau narcisist? Ce fel de BĂRBAT este în functie de zodie

Săgetător
Ai tendința să te concentrezi prea mult pe problema în sine și pe disconfortul pe care ți-l provoacă. E mai important să găsești o soluție rapidă pentru a nu-ți mai face atâtea griji inutile. Nu neglija odihna, deoarece stresul constant slăbește organismul.

Capricorn
Ești precaut când vine vorba de persoanele noi care apar în grupul de prieteni sau la locul de muncă. Ai tendința să le judeci prea aspru și crezi că au interese ascunse. Te sfătuim să analizezi bine problemele înainte de a acționa, altfel vei fi pus într-o lumină proastă.

Vărsător
Dacă te afli într-un impas și nu reușești să mai vezi imaginea de ansamblu, cere sfatul unui prieten. Nefiind parte zi de zi din același proiect, va vedea din exterior detaliile care îți scapă și te va ajuta să găsești soluții rapide și eficiente. Munca te solicită foarte mult astăzi și ai tendința să contrazici pe toată lumea.

Pești
Se întâmplă lucruri pozitive în zona cuplului. Ești mai îndrăgostit ca niciodată. Fii mai îndrăzneț și exprimă-ți sentimentele direct, ființa iubită va aprecia acest lucru. E momentul să te concentrezi pe viața personală mai mult, la muncă totul este sub control.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: