LIFESTYLE

Inna, în vacanţă cu iubitul? Artista a recunoscut că are un partener, dar nu a făcut public numele lui

Inna este, fără îndoială, o tânără care chiar îşi permite să se bucure de orice în viaţa asta. Are succes, este fata cuminte a showbizz-ului românesc şi a câştigat suficient de mulţi bani. Zilele astea, după o vară muncită, toamna o găseşte pe cântăreaţa cunoscută de întreaga lume într-o vacanţă în Santorini.

Dar surpriză! Artista nu este chiar singură, ci este însoţită de fotograful personal. Adică fix bărbatul despre care tabloidele au spus că este, de fapt, iubitul ei.

Culmea, chiar faptul că vor să fie discreţi alimentează aceste poveşti. Deşi nu spun că sunt împreună acolo, atât Inna, cât și presupusul ei iubit, au postat fotografii pe conturile de Instagram făcute în același timp și în aceleași locuri. Greu de crezut într-o coincidență, aşa că presa mondenă scrie deja că ar fi vorba despre o escapadă romantică. De ce s-ar ascunde însă în continuare, se întreabă lumea, având în vedere că fotograful şi soţia cu care are şi o fiică adolescentă nu ar mai fi, oficial, împreună de multă vreme.

Citeşte şi: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Inna locuieşte încă la părinţii ei!

Da, cum spuneam, deşi ar avea suficient cât să-şi cumpere propriul castel, Inna, pe numele ei din buletin Elena Apostoleanu, a preferat tot cuibul părintesc. Că doar după turnee peste mări şi ţări unde e mai bine decât la mama acasă?

„Mi-ar plăcea să am o familie și o să-mi fac o familie, adică am o familie. Locuiesc cu părinții mei încă, dacă vă vine să credeți, îmi doresc și copii și tot ce își dorește un om care are un job la care pleacă dimineața și se întoarce seara.”, spunea artista de curând, la Antena Stars, atunci când recunoştea şi că există, într-adevăr, şi un bărbat în viaţa ei.

Dar încă de la începutul carierei, Inna a avut mereu grijă să treacă în low profile viața ei personală și nu s-a afișat niciodată cu vreun bărbat. Nu a dat niciodată detalii despre persoanele cu care a avut o legătură amoroasă şi nici ziarele de scandal nu au surprins-o vreodată în ofsaid. De altfel, numele Innei nu apărut niciodată în vreun scandal amoros, vreo intrigă sau bârfe.

Comentarii: