LIFESTYLE

Adriana Bahmuţeanu îşi şochează publicul! Ce a făcut vedeta ca să se reinventeze, nu vă vine să credeţi

Face ce face Adriana Bahmuțeanu şi ajunge mereu în atenţia publicului şi pe paginile ziarelor. Dacă îşi bagă ceva în cap, Bahmu nu are cum să nu îşi îndeplinească obiectivele. Indiferent cât este de greu şi de cât li s-ar părea altora de neconceput, fosta soţie a lui Silviu Prigoană încearcă orice.

Aşa se face că vedeta tv a aruncat bomba pe piaţa mondenă. Nu, nu e vorba despre vreun altz proces cu Silviu Prigoană, acolo unde practic lucrurile par să se fi liniştit, în sfârşit, după un început de an tumultos şi o viaţă de certuri.

Cum spuneam, Bahmu a făcut o pauză de la afacerile ei uzuale și s-a apucat de… cochetat cu muzica. Și nu orice fel de muzică, așa cum a dezvăluit chiar ea.

Citeşte şi: Cum porți puloverul OVERSIZE în această toamnă

Cântăreaţă pentru o zi. Sau reprofilare?

Că a început în tv de la prezentarea horoscopului până la a ajunge moderatoarea şi realizatoarea propriului show, se ştie. Dar că ar tânji după o carieră în muzică, habar nu a avut nimeni până acum.

Vestea că se apucă de cântat, a dat-o chiar ea pe rețelele de socializare. Bahmu și-a informat prietenii virtuali că a ajuns într-un studio şi că… înregistrează, pentru a-și satisface o veche dorință a ei. Vedeta a apelat la un profesionist, care a ajutat-o să cânte niște parodii muzicale. A pus și poze din timpul sesiunii de înregistrare, iar zâmbetul de pe faţa ei arată că s-a distrat de minune în timpul experienţei.

Când crezi că poți, mintea ta va căuta suficient de multe motive care să susțină afirmația ta și atunci chiar crezi că poți! Și o să poți să faci orice îți dorești! Uite, eu mi-am dorit pentru o zi să devin cântăreață! De parodii muzicale! Și am reușit! Deci, dacă vrei cu adevărat, orice este posibil! Lasă-ți mintea să lucreze și rezultatele apar instant!”, a scris Adriana Bahmuțeanu, pe rețelele de socializare.

Şi chiar dacă a spus iniţial că a fost cântăreaţă doar pentru o zi, Bahmuţeanca a început să se gândească şi la altceva. Pentru că are în program diverse evenimente private pe care le prezintă, Adriana se gândeşte că n-ar fi rău dacă s-ar apuca şi de cântat.

Comentarii: