MODA

Cum porți puloverul OVERSIZE în această toamnă

Foto: Pinterest.com

Nu de puține ori femeile împrumută haine din garderoba partenerului de viață și reușesc să obțină un outfit elegant și comod în aceleași timp. În această toamnă, hainele largi sunt la modă, iar puloverele oversize nu fac excepție. Le poți alege pentru a alcătui diverse ținute, unde mai pui că ele se potrivesc oricărui tip de siluetă, reușind să ascundă micile imperfecțiuni.

Dacă ești adepta unui stil vestimentar mai îndrăzneț și îți place să faci combinații interesante, probabil că puloverul oversize ți se pare plictisitor, mai ales că poate ai în minte combinația jeans-pulover. Ei bine, aceasta poate fi purtat într-o mulțime de combinații, iar dacă alegi și accesoriile potrivite, poți obține o ținută foarte stilizatăm.

Iată câteva idei despre cum ai putea purta această piesă vestimentară, fără să obții o ținută monotonă:

Jeanși și pulover

Știm că este combinația clasică, însă dacă alegi o pereche de pantofi cu toc mai gros și o geantă shopper, poți schimba întreaga ținută. Dacă vrei să îți evidențiezi ținuta, introdu partea din față a puloverului în jeanși.

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Pulover și fustă – scurtă, midi sau lungă

Chiar dacă a venit toamna, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la fuste și rochii, atât timp cât le combini cu articole vestimentare care să îți țină de cald.

Cele mai importante reguli pe care trebuie să le înveţe cei mici

DE CE părinţii şi bunicii noştri slăbeau mai uşor / STUDIU

Sfaturi pentru bărbaţii singuri: Ce trebuie să faci ca să te iubească femeile

Poți obține o ținută foarte reușită combinând puloverul oversize în dungi cu o fustă de piele conică, un dres negru și o pereche de ghete sau botine cu toc mic. Acest look este perfect pentru zilele de toamnă friguroase.

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Pulover și pantaloni scurți

Un pulover oversize și o pereche de panataloni scurți din piele te vor ajuta să obții o ținută comodă, dar care să îți scoată în evidență feminitatea.

De ce SE SATURĂ femeile de sex

Telefonul mobil, pericol pentru bebeluşii nenăscuţi/ STUDIU

Cărei BOLI i se datorează fascinanta culoare a ochilor fiicei lui Michael Jackson, Paris

În funcție de vremea de afară, poți completa această ținută cu o pereche de botine sau sneakerși albi.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: