HOROSCOP

Horoscop LUNA OCTOMBRIE 2017

Foto: Pinterest.com

Berbec

Va fi o lună activă din punct de vedere partenerial. Casa a 7-a pune accentul pe ideea de dăruire dar și pe aceea de a şti cum să primeşti, felul în care ne implicăm în relații semnificative.

Apoi, până pe 10 octombrie, Jupiter rămâne şi el în casa a șaptea, unde continuă să acţioneze un catalizator pentru crearea de parteneriate benefice. Putem vorbi acum despre dragoste, despre muncă, familie sau prieteni.

Jupiter îşi dă girul pentru ca aceste relații să crească și să-şi păstreze longevitatea. Berbecii nu trebuie decât să fie atenţi ce parteneri au şi să îşi analizeze relaţiile deoarece Jupiter nu se va mai afla în Casa a 7-a decât peste 12 ani.

Cum Berbecii sunt spirite independente aceste parteneriate îi vor încuraja să se dezvolte exact așa cum doresc. Profesional şi relaţional vor avea parte de bucurii, dar şi de suspiciune.

Luna plină în semnul lor de pe 5 octombrie le va aduce emoții intense, adesea bruște. Luna plină este un moment culminant, iar în semnul lor, temperatura va cunoaşte şi ea un punct culminant!

Este important să îşi recunoască sentimentele în loc să le ascundă. Luna plină le dă curaj şi putere să îşi înfrunte cele mai adânci temeri! Este posibil să trăiască şi un sentiment de neliniște sau de conflict interior în acelaşi timp. Să nu se repeadă să ia o decizie, să ia lucrurile cu calm, altfel ar putea regreta.

Pe 11 octombrie, Jupiter trece în casa a opta a transformării și regenerării. Acesta poate fi un moment de distrugere a tot ce este anacronic, urmat de o perioadă de reconstrucție.

Să se aştepte la schimbări serioase în viaţa lor, pentru că planeta va rămâne în casa a opta până în noiembrie 2018. Orice se întâmplă de-acum în viața lor şi care nu le mai servește la nimic va dispărea.

Ar putea fi vorba despre o relație proastă, un loc de muncă ce dispare din schemă, o perspectivă la care țin, dar care nu le mai serveşte la nimic sau emoții adânci, frici inexplicabile, care îi împiedică să îşi îndeplinească destinul.

Cel mai tare leac pentru a scăpa de răceală: Cum îţi întăreşti sistemul imunitar

PROTEINA cu rol cheie în funcţionarea memoriei, descoperită de cercetători /STUDIU

ATENŢIE! Ce boli poate ascunde banalul sughiţ

Dacă vor permite Universului să-și facă treaba, aceste aspecte vor fi distruse și vor face loc unor lucruri mai bune. Spre sfârșitul ciclului jupiterian, vor realiza că au câştigat mult mai mult decât au pierdut.

Pe 14 octombrie, Venus va intra în domiciliu, în Balanţă în Casa a 7-a, un lucru deosebit de bun, considerând că Venus este stăpânul planetar al Balanţei și al Casei a 7-a! Această provocare este cu adevărat o uniune astrală.

Relațiile Berbecilor vor trebui să fie în armonie și echilibru. Comunicarea se va desfășura fără probleme, iar ambii parteneri vor obține exact ceea ce au nevoie și vor, unul de la celălalt.

Venus aici le va aduce beneficii profesionale și personale pe căi nebănuite, aproape mistice aşa că nu trebuie decât să se bucure că Venus va fi aici până în noiembrie!

Luna nouă din 19 octombrie va avea loc tot în semnul Balanței şi va fi o zi perfectă pentru a demara proiecte noi. Așa cum luna nouă creează un hiperspațiu pentru ca viaţa să înflorească în toată splendoarea ei şi Berbecii sunt încurajaţi să facă același lucru!

Dacă găsesc obiecte de care nu mai au nevoie să le ofere cu generozitatea specifică celor care au ce face cu ele, fapt care îi va face să se simtă împliniţi şi fericiţi.

Un început pe măsura unui nou ciclu lunar. Vechile energii sunt upgradate, ca să spun aşa, şi devin energii noi. De asemenea, dacă au proiecte nefinalizate, să încerce să le încheie în aceste săptămâni cu Luna în creştere.

Posibil ca acest ciclu să îi încurajeze pe Berbeci, să facă lucrurile să meargă, acolo unde se simt blocați, asigurându-se că totul este cât se poate de real și echilibrat sub semnul Balanţei.

Stăpânul lor, Marte, va veni şi el în Casa a 7-a, pe 22 octombrie. Deoarece Marte este planeta energiei și acțiunii sexuale, Berbecii pot fi siguri că vor trăi povestea de dragoste a vieţii lor.

Dacă au o relaţie, este de așteptat ca viața lor în intimitate să fie interesantă și distractivă! Sexul va fi pasional și chiar aventuros. În timp ce lui Marte îi place să-și manifeste agresivitatea și natura animalică, Venus va echilibra energia în jurul lor.

Ce probleme de sănătate ai conform zodiei: Cele mai expuse semne zodiacale

Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

OMS atrage atenţia asupra antibioticelor noi

Berbecii singuri vor avea surpriza să constate că persoana cu care flirtează îi va vedea brusc şi deodată ca pe un potențial partener și pot fi siguri că vor fi informaţi mai repede decât se aşteaptă.

Marte în Casa a 7-a vorbeşte şi despre o sporire a activităţii în parteneriatele cu ceilalţi. Aşa că, Berbecii să nu încerce să se risipească, deoarece au nevoie de energie ca să finalizeze ceea ce au început.

Creşterea financiară este în atenţia lor şi luna aceasta. Pot câștiga bani ajutându-i pe alții să devină mai bogați, chiar dacă interesul în ce priveşte finanțele personale va fi unul secundar.

Vor avea sprijinul partenerului în proiectele financiare pe care le au. Câștigurile pot fi îmbunătățite cu ajutorul contactelor sociale pe care le au şi care le vor oferi noi deschideri.

S-ar putea ca sănătatea lor să nu fie atât de bună în octombrie, deoarece sunt incredibil de activi, fac totul cu viteză maximă. Cu toate acestea, 22 octombrie este o zi numai bună pentru exerciţii fizice de forţă.

Să nu le fie teamă să transpire și să elibereze energie stocată! Să facă apel la forţa lui Marte ca să scape de kilogramele în plus.

Dar, pe de altă parte, este necesar să îşi facă timp, mai ales pe 24 octombrie, să se relaxeze. Un duş fierbinte înainte de culcare, și să-şi maseze corpul cu uleiuri esențiale. Lavanda este extraordinară pentru relaxarea musculară şi pentru a induce un somn odihnitor.

Cum sunt hrăniţi PUII pe care îi cumpărăm din comerţ/ FOTO

De ce se îmbolnăvesc oamenii de Alzheimer: Specialiştii au descoperit totul

Care sunt PERICOLELE în folosirea şamponului uscat?

Taur

Pentru aceşti nativi va fi o lună cu iubire, spiritualitate și îndrumare spre sine. Au muncit foarte mult anul acesta şi au făcut paşi serioşi în dezvoltarea lor profesională.

Chiar dacă atenţia pe carieră va rămâne constantă, accentul va cădea mai mult pe problemele personale. Din noiembrie anul trecut, Jupiter a fost în casa a 6-a a muncii, a rutinei profesionale, a relaţiilor cu colegii de muncă, a responsabilităţii profesionale şi a sănătăţii, care se află sub stăpânirea lui Mercur și a semnului Fecioară.

Luna aceasta, mai mult de jumătate din planete se află în această casă, deci luna octombrie le va aduce una dintre marile oportunități în ce priveşte cariera și vor avea şansă să fie prezentaţi oamenilor cu iniţiativă şi cu bani.

S-ar putea să îşi dorească o schimbare profesională, iar luna octombrie le va facilita acest lucru. Se vor adapta foarte bine noilor cerinţe până la sfârșitul acestui an. Trebuie să le mulţumească lui Jupiter care va părăsi Casa a 6-a pe 10 octombrie deoarece a fost alături de ei şi a pus umărul serios la creșterea lor în acest sector!

Relaţional, este de reţinut că Jupiter va intra în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel pe 11 octombrie şi le va aduce ceea ce numim noi şansă şi prosperitate în acest sector.

Mai mult, vor avea timp suficient să vadă sau să clarifice o serie de aspecte neaşteptate, ciudate chiar, legate de parteneriatele lor, de diferitele aspecte ale vieții lor, până în anul următor, deoarece Jupiter rămâne în Casa a 7-a până în noiembrie 2018.

De asemenea, Mercur i se va alătura Taurului pe 17 octombrie. Dar asta nu e tot! Soarele va intra în Casa a 7-a pe 23 octombrie, moment în care apare o adevărată explozie de iubire.

Nu există nimic mai tulburător decât un Taur îndrăgostit și cu siguranță ceea ce vor antama acești nativi începând de acum şi până în noiembrie anul viitor va avea o semnificaţie aparte pentru ei.

CÂT DE MULT rezistă în pat un bărbat normal

De ce medicamentele NU ACŢIONEAZĂ la fel, la femei și la bărbaţi

Este laptele un PERICOL pentru sănătate? Iată răspunsul

Dacă sunt într-o relație este posibil ca aceasta să se stabilizeze iar Taurii ar putea să-şi pună pirostriile. Dacă sunt singuri, vor avea ocazia să întâlnească nu doar foarte mulţi oameni noi care le vor deveni amici şi chiar prieteni, dar nu vor mai fi timizi.

Vor avea curajul să se deschidă spre ceea ce le place şi astfel să întâlnească pe cineva, întâlnire care va deveni o relație de lungă durată și de împlinire sufletească. Venus, stăpâna lor, supraveghează atent casa parteneriatelor.

Pe 5 octombrie, ea va fi conjunctă cu Marte. Să fie siguri că vor avea o seară romantică! Dar această conjuncție va aduce şi multă creativitate.

Dacă sunt artişti şi creează cu mâinile, ziua este perfectă pentru a se aventura într-un nou proiect sau să dea o concreteţe materială, vizibilă şi în acelaşi timp subtilă, asupra modului în care se exprimă în artă.

Venus îi încurajeayă să se exprime! Planeta va avea solstiţiul său pe data de 16 a acestei luni. Momentul astronomic îi va încuraja să se concentreze asupra relațiilor pe care le au.

Unde se simt mai conectaţi: la serviciu sau în plan personal? Cum pot aceste relații să le ofere putere și armonie? Aceasta este, de asemenea, o zi excelentă (n.r.: 16 octombrie) pentru aplicarea regulilor feng shui în mediul lor, la birou și acasă.

Dacă simt că există blocaje energetice în cameră, ar fi bine să găsească cea mai bună cale de a crea deschidere și armonie cu ajutorul acestora. Uneori, poziția obiectelor trebuie schimbată pentru a urni lucrurile dintr-o altă perspectivă. Cu ochiul lor pentru frumos pot face un spaţiu care să arate uimitor şi să îi şi stimuleze!

Boala cu transmitere sexuală care se poate manifesta DUPĂ 3 ani! La ce trebuie să fi atent/ă!

Diferențe nutriționale ENORME între laptele din diverse TIPURI DE NUCI/CEREALE și cel de origine animală

Cum arată și cu ce se ocupă SOȚIILE celor mai bogați oameni din lume

Profesional este de reţinut că Mercur vine şi el în Scorpion, în Casa a 7-a, pe 17 octombrie. Orice formă de comunicare pe care o au cu ceilalţi sau cu sinele lor, va fi cinstită și deschisă.

În timp ce energia Scorpionului poate fi temporizată, adevărul este obligat să iasă la iveală. Scorpionul îi încurajează să fie realişti, cu picioarele pe pământ, adevărați, chiar dacă doare.

Datorită acestui lucru, de fapt se pregăteşte momentul pentru rezolvarea conflictelor pe când Marte va intra în Balanţă pe 22 octombrie. Dacă au vreo problemă la locul de muncă, pot anticipa o conversație pentru a o rezolva.

Se pot implica în activități care să îi ajute să facă pași pozitivi. Dacă au vreo problemă în viața personală, lucrurile se vor clarifica atunci şi îşi vor putea continua drumul. Cu Balanţa echilibrând intensitatea semnului Scorpion, vor dobândi încrederea în judecata lor.

În ce priveşte planul financiar, perspectivele sunt bune în octombrie. Vor fi ajutaţi de prieteni şi de familie să câştige bani. Jupiter le va fi de ajutor încă din prima săptămână a lunii pentru că le susţine obiectivele financiare, dar mai pot câştiga şi din acțiuni speculative până pe 16 octombrie.

Ca sănătate, lucrurile nu stau prost, dimpotrivă viața și activitatea socială vor fi la fel de active și în octombrie. Vor avea o mulțime de oportunităţi să iasă, să plece în excursii, să-şi dorească să petreacă mai mult timp în mijlocul naturii.

Cum arăta Angelina Jolie la prima ei şedinţă foto. Avea doar 15 ani, fotograful a crezut însă că are 18!

Schimbare radicală de look! Cum arată ACUM actriţa care o interpretează pe mama dragonilor în GOT

După ciocolata cu lapte, cea neagră şi cea albă, al patrulea tip de CIOCOLATĂ naturală a fost lansat: este roz!

Ar putea avea tendința să se suprasolicite făcând planuri, în special cu cei dragi. Să se asigure că au programat suficient timp pentru asta!

Încă de la primele semne de oboseală sau indigestie, comune semnului lor trebuie să se odihnească și să se relaxeze. Să facă o artă din autoîngrijirea personală sau să-şi impună rutina de frumusețe, să se bucure de o baie cu duşuri subacvatice sau să-şi maseze pielea cu emolienți blânzi. De asemenea, de mare ajutor este şi regimul de dezintoxicare odată pe săptămână!

Gemeni

Gemenii vor avea o lună extrem de norocoasă, bogată în romantism. În general, cariera lor va fi stabilă, și oarecum fără echivoc, astfel încât să îşi poată permite să-şi folosească energia în chestiuni personale acum.

Finanțele lor vor fi stabile, însă nu vor avea parte de câștiguri majore în octombrie. Dacă nu sar calul în ce priveşte cheltuielile, ar trebui să le fie bine. În schimb, vor avea multe oportunități de socializare în această lună, deci să fie pregătiți să economisească pentru aceste momente!

Luna plină din 5 octombrie, în Berbec, va fi una interesantă pentru ei, deoarece îi vor umple cu o energie debordantă și vor simți nevoia de mişcare, astfel că seara va fi una excelentă pentru a dansa sau chiar să dea o petrecere pentru prieteni.

Dacă dansul nu este pe gustul lor, apropierea de foc îi va face să se simtă vii aşa că îi încurajez pentru un… foc în aer liber! Acest lucru îi va ajuta să se conecteze la energia focului adusă de Luna plină din Berbec.

Luna îi invită să celebreze bucuria momentului, o modalitate perfectă de a începe luna octombrie și de a pune la lucru spiritele bune.

Relaţional, lucrurile sunt mai bune decât am crede. Începând cu luna septembrie a anului trecut, Jupiter s-a aflat în Casa a 5-a, a iubirii şi a creativităţii. Au avut parte de multe activități plăcute în ultimul an și par să găsească entuziasm oriunde s-ar uita.

Posibil să fi fost întâlniri, să fi flirtrat și să fi fost romantici, în general. Indiferent dacă aceste eforturi au condus la relații de lungă durată, sufletul lor este pur și simplu hrănit din aceste bucurii mărunte.

Secretul pe care nu-l ştiai: De ce nu ai voie să pui miere în ceaiul fierbinte

MOTIVELE pentru care unele vinuri vă dau DURERI DE CAP

Chef Florin Dumitrescu dezvăluie DIETA prin care a slăbit 10 kilograme

Această perioadă bună va dura până pe 10 octombrie. Ar fi bine să-şi concentreze atenția asupra jocului, mai degrabă, decât să lucreze pentru că în perioada care urmează se vor concentra asupra altor domenii.

Din 11 octombrie, Jupiter va trece în Casa a 6-a, casa muncii, a responsabilităţilor profesionale şi a rutinei cotidiene. Deși aceasta este, cu siguranță, o schimbare drastică față de anul care a trecut, noile domenii li se vor părea mult mai interesante şi cum Jupiter se va afla aici până în luna noiembrie a anului viitor, se pot aștepta la o dezvoltare fără precedent a carierei lor.

Accentul pe munca pentru celălalt va fi pe deplin satisfăcător pentru ei, deoarece Balanța le guvernează cerul până pe 23 octombrie, cea care îi face pe oameni să-și pună ideile în acțiune și să facă lumea un loc mai bun.

Venus va fi în casa a 4-a, a familiei, până pe 14 octombrie. Cu atingerea feminină a lui Venus, ea va asigura că mediul familial este unul armonios și dătător de bine.

Vor simţi o dorinţă acută de a reveni la rădăcini în acest timp. Dacă există cineva din trecut, cu care sunt în legătură, să-i contacteze, deoarece îi așteaptă!

Adesea, oamenii deosebiţi din viața noastră sunt o legătură în sens karmic și se pot bucura acum de o reconectare cu karma lor. În plus, este un moment excelent să se concentreze asupra problemelor personale.

Vor fi deosebit de bucuroşi să facă ceva pentru cei dragi din familie și, în general, să le arate nu doar să le spună, cât de mult îi iubește.

Dacă există spații în casa pe care doresc să le renoveze, octombrie este luna care îi îndeamnă să o facă aşa că să-şi urmeze imboldul interior! Venus îi asigură că orice schimbare interioară devine o adevărată operă de artă.

De ce ciocolata ta devine ALBICIOASĂ după un timp?

CULORILE toamnei 2017. Cum ne îmbrăcăm în acest sezon?

Insectele de care trebuie să te fereşti: Muşcătura lor poate fi FATALĂ

Profesional, accentul cade pe relaţia lor cu locul de muncă şi cu colegii. Mercur, stăpânul lor, intră în Scorpion pe data de 17 octombrie, moment numai bun de a se descoperi pe sine şi de a descoperii sacralitatea lumii exterioare.

Din păcate, deşi au idei bune, le abandonează foarte repede, poate şi pentru că devin foarte repede agitaţi din cauza potopului de idei care uneori acţionează nu doar simultan ci şi contradictoriu.

Universul însă le cere să dea atenție la ceea ce este adevărat în ei. Sunt comunicatori nativi, iar Scorpionul îi încurajează să lase emoţiile să pătrundă adânc în sufletul lor pentru a-şi găsi vocea interioară.

De aceea aș tinde să cred că luna aceasta sunt sprijiniţi profesional Gemenii scriitori, oamenii de televiziune şi din media, psihologii şi profesorii. Comunicarea lor va fi astrală; să-şi noteze orice gânduri le vin.

Puterea lor este exprimată în scris, să o folosească în avantajul lor. Pe de altă parte, acest lucru îi inspiră spiritual și vor fi atrași de cărți sau idei spirituale, se simt liberi să exploreze noi modalități de abordare a spiritualităţii deoarece acum este momentul potrivit pentru a-şi extinde perspectiva.

Financiar, situația Gemenilor este dirijată de diferitele aspecte ale Lunii. Banii provin dintr-o varietate de surse și sunt cheltuţi pe lucruri de care au nevoie de data asta. Competențele lor financiare sunt excelente și, dacă îşi propun, vor fi implicaţi în multe acțiuni financiare.

Totuşi să fie atenţi, deoarece, partenerii lor par să fie o piedică pentru ei deoarece vor încerca să stopeze cheltuielile excesive.

În ce priveşte sănătatea, nu vor avea probleme excelentă dacă continuă cu o dietă sănătoasă și au grijă de ei.

Pe 23 octombrie, Soarele intră în Casa a 6-a care este, pritre altele, o casă a sănătăţii fizice. Această poziţie le va oferi instrumentele de care au nevoie pentru a rămâne sănătoşi și activi tot restul lunii.

Premiera MONDIALĂ din medicină se amână: De ce nu s-a mai făcut primul transplant de cap

Ținând mâinile în aceste poziții poți face lucruri INCREDIBILE pentru corpul tău

CULORILE toamnei 2017. Cum ne îmbrăcăm în acest sezon?

Orele de muncă intensă trebuie alternate cu momentele de relaxare. Somnul este o necesitate socială, nu doar personală. Dacă sunt angoasaţi, un ceai de plante liniștitor – mușețel și lavandă, îi va ajuta să se cufunde într-un somn odihnitor.

Chiar dacă poate părea plictisitor, un duș lung, un scrub corporal și o loțiune calmantă pot transforma un corp obosit într-o adevărată operă de artă.

Rac

În octombrie, Racii au multe de învățat! Saturn rămâne în Casa a 6-a şi luna aceasta. Ştim că el acționează ca un tată, învățându-ne lecții importante despre muncă, responsabilităţi și angajamente.

Se simt confortabil în Casa a 6-a, deoarece aceasta este casa muncii, a serviciului în slujba altuia, a rutinei prin muncă şi a relaţiilor cu colegii, a sănătății fizice. În timp ce Racii se pot confrunta cu provocări luna aceasta, tot din cauza regulilor impuse de Saturn, vor vedea ceva mai încolo și oportunitățile de creștere care au însoţit eforturile lor.

Cele mai grele lecții sunt adesea cele mai pline de satisfacții, iar acest lucru le va fi dezvăluit când domnia lui Saturn în Casa a 6-a va fi încheiată pe 31 decembrie.

Până atunci, accentul se va pune, în general, pe rezolvarea problemelor de la locul de muncă, cele legate de carieră sau de relațiile la locul de muncă.

Vor fi nevoiți să se împace cu lucruri neobișnuite lor, astfel încât să poată fi cât mai productivi. Odată ce vor depăși aceste obstacole, se vor simți extrem de stăpâni pe ei profesional vorbind și vor merge înainta mai rapid.

Saturn încurajează, de asemenea, sinele superior să se angajeze în muncă indiferent de forma ei. Vor observa că în octombrie vor visa foarte mult. Fiind un semn de apă, intuiția lor psihică este sporită în mod natural.

Să acorde atenție subconștientului lor, care le trimite adesea mesaje. Dacă le place să aibă un jurnal, acum este momentul să înceapă un jurnal al viselor în care să consemneze aceste vise și mesaje.

Să aibă încredere în dialogul interior și să conştientizeze că sinele lor superior le trimite aceste mesaje sub forma visului. De fapt, astrele vor să le reamintească să îi lase călăuziţi de copilul interior. În timp ce sunt atât de des bine intenționaţi și productivi, este important să îşi ia timp şi pntru sine şi să se bucure de viaţă și de darurile ei.

CULORILE toamnei 2017. Cum ne îmbrăcăm în acest sezon?

Planta MINUNE care te vindecă de mai multe boli: Unde o poţi găsi

AVERTISMENT al medicilor pentru stăpânii de câini și pisici: „Nu le mai faceţi asta!”

Relaţional, putem spune că ar trebui să se bucure de prezenţa lui Jupiter în casa a 4-a, Casa familiei, a rădăcinilor, a celor 7 ani de acasă.

Pe parcursul anului trecut, este posibil să se fi extins familia într-un fel sau altul – investiții în imobiliare, renovarea casei sau îmbunătăţirea relațiilor cu familia.

Prima săptămână din octombrie semnifică pentru ei bucuria culesului, satisfacţiile aduse de roadele muncii lor, aprecierea spațiului primitor pe care l-au creat pentru ei și pentru cei dragi.

După 10 octombrie, Jupiter se mută în Casa a 5-a a iubirii, a distracţiei şi a creativităţii. Să lase alte preocupări și să se bucure de viaţă!

Diferită de Casa a 4-a, Casa a 5-a oferă perspectiva distracţiei și a bucuriei. Jupiter îi incurajează aici să nu ia viața atât de serios, deoarece el va continua să aducă noroc in eforturile lor romantice, pline de bucurie și prostie.

Dacă sunt singuri ar putea întâlni pe cineva în a doua jumătate a lunii, dar cum nu se pune problema unei relaţii serioase, este totuşi o aventură necesară!

Dacă fac parte deja dintr-un cuplu, acesta este momentul perfect pentru a se distra alături de partener. Până la 14 octombrie, Venus va fi în Casa a 3-a a comunicării.

Ar putea să se angajeze în conversații ușoare și idealiste în primele două săptămâni ale lunii. Este o perioadă numi bună pentru a avea o conversație deschisă și onestă cu partenerul lor.

Deoarece Venus este exponenta compasiunii și a înțelegerii, să fie atenţi la tendinţa unora de a-i compromite. Abilitățile lor de comunicare vor fi de dimensiuni cosmice aşa că să aibă încredere în judecata lor și adevărul pe care îl susţin.

Leguma care te face să arăţi mai bine: Iată marele SECRET

Unde se formează senzația de FOAME și cum o putem controla

Ce trebuie să faci când cei mici se joacă pe telefon: Sfaturi pe care nu trebuie să le rateze niciun părinte

După a 14 octombrie, Venus trece în Casa a 4-a, a familiei. Venus aici îi asigură că au o casă bine decorată, organizată și izolată de restul lumii.

Emoțiile lor vor fi influențate de natura ei feminină (n.r.: a planetei Jupiter) și vor simți nevoia să se îngrijească de familie și de cei dragi.

Profesional, Luna plină de pe 19 octombrie va fi un moment deosebit de bun pentru ei să se concentreze asupra obiectivelor sale în ce priveşte cariera.

Ce îi deranjează în ultimul timp încât să abordeze altfel cariera? Ce zone simt că lipsesc sau sunt umbrite din viaţa lor profesională?

Pe 23 octombrie se alătură acestui regal astral şi Marte ceea ce poate fi un moment de tranziție în cariera sau în viața lor profesională.

Poate că acest lucru li se va părea înfricoșător, dar sunt pe mâini bune și această schimbare este necesară pentru a trece la o situație mai bună. Această nouă oportunitate va aduce, de asemenea, câștiguri financiare, astfel încât se pot aștepta la o mică sumă suplimentară care vine în curând!

De ce serialul „Game of Thrones” NU a fost nominalizat la Emmy 2017

Cine sunt și cum arată cele mai BOGATE femei din lume

De ce micul prințul George este DESCURAJAT să aibă un prieten foarte bun la școală

În ce priveşte perspectivele financiare ale Racului, este de subliniat că se vor confrunta cu modificări pe termen lung în octombrie deoarece vor exista schimbări majore în strategia lor financiară precum și în relaţiile cu persoanele implicate în investițiile lor.

Finanțele se vor îmbunătăți uşor spre sfârşitul lunii. Veniturile lor vor fi suplimentate de cele ale partenerului, dar și de cele ale prietenilor.

Sănătatea nu cred că va ridica probleme importante în octombrie. Totuşi, o cură de dezintoxicare va fi benefică. Sănătatea necesită mai multă atenție în timpul lunaţiilor, perioadelor de Lună Nouă şi Lună plină. Schimbarea uleiului de gătit cu ulei de canola, de exempu, și includerea ghimbirului și a usturoiului în dieta zilnică le va face bine.

Leu

Şi ei sunt nişte nativi norocoşi, luna aceasta! Jupiter încă este în Casa a 3-a unde a intrat în septembrie 2016 şi unde va sta până pe 10 octombrie. Ştim, de asemenea, Casa a 3-a se concentrează pe comunicare, iar cu Jupiter aici, norocul prin cuvânt a fost un atu major al Leilor.

Abilitățile lor de comunicare cu cei din jur – vecini, colegi, cunoştinţe, fraţi au funcţionat ceas şi le-au putut dezvolta.

În timp ce sunt în centrul atenției, iată că Leii au învățat în ultimul an să asculte și să aibă răbdare cu ceilalţi. Acest lucru i-a ajutat să se maturizeze și să devină stîpâni pe ei. Astfel, oamenii se pot baza pe ei în cazul în care au nevoie de sfaturi și de sprijin.

Ştim că din 11 octombrie, Jupiter se mută în Casa a 4-a a familiei, unde va sta până în noiembrie 2018. Luna octombrie va fi pentru ei o lună de adaptare la noile influxuri astrale care pot lua diferite forme în plan material.

De exemplu, dacă s-au gândit la extinderea familiei, Jupiter se va asigura că acest lucru este posibil în anul următor! Aceasta ar putea îmbrăca forma unei rude prin căsătorie, naşterea unui copil sau un animal de companie.

Trebuie să fie deschişi la orice posibilități, oricare ar fi universul, pentru că este exact ceea ce au nevoie. Pot investi în imobiliare sau să extindă o proprietate deja existentă.

Luna octombrie este perfectă pentru a face planuri şi nu pentru a acţiona, deci să mediteze la ceea ce îşi doresc cu adevărat.

Ce spune CULOAREA telefonului despre tine

Exerciții pe care le poți face și când STAI PE SCAUN

Nu mergi cu BICICLETA la serviciu? Iată ce ratezi!

Din punct de vedere relaţional, în Casa a 5-a a iubirii şi a creativităţii este Saturn. Sunt puşi în situaţia de a întâlni potențiali parteneri în această lună și chiar încurajați să se lase conduşi de spiritul de aventură.

În tot acest timp nu au neapărată nevoie de ajutor ca să câştige afecțiunea celor din jur. Pur şi simplu doresc să fie discreți cu privire la cine au lăsat să pătrundă în spațiul lor personal.

Saturn îi încurajează să fie disciplinaţi și să lucreze la relațiile lor. Chiar dacă acestea ar putea debuta banal, obișnuit, loialitatea lui Saturn îi poate face să dorească să îşi găsească un partener cât de curând. Să fie atenți la energia pe care o acordă acestui potențial partener, deoarece călăuzirea acestora poate fi mai ușoară decât credeți.

E greu să nu se iubească pe sine. Cu Neptun în Casa a 7-a, a parteneriatelor de orice fel şi a contractelor ar putea iniţia o relație cu cineva apropiat.

Ar putea fi un coleg, o relație romantică, reluarea unei vechi prietenii sau o relație cu un membru al familiei. Această poziţie reactivează o relaţie veche, din altă existenţă, și astfel sunt implicaţi fără să vrea într-o situaţie care reclamă continuitate şi echilibrare. Iată măcar un motiv pentru care trebuie să rezolve aspectul emoțional înainte de a începe să o relaţie cu respectiva persoană.

Odată ce se simt mai stăpâni pe sine, să se implice cu încrederea că Jupiter, cât mai este în Casa a 3-a, va echilibra orice discrepanțe inutile din conversațiile lor. După asta, relația va fi clară pentru toată lumea.

Luna nouă din 19 octombrie posibil să fie percepută mai emoțională pentru ei, deci este vital să îşi asculte gândurile și sentimentele cum sugerează şi Luna Neagră.

Ce ar putea să îi deranjeze cel mai mult? Modul lor inconștient de a–şi spune că trebuie să lăse această relaţie să meargă. Știu că viaţa are un anumit scop şi fiecare moment creează ceva nou şi minunat.

Fructul care nu trebuie să lipsească de pe masa fumătorilor: Creşte rezistenţa sistemului imunitar

Simptomele care NU trebuie ignorate dacă persistă pe perioade EXTINSE de timp

Semne prin care organismul îți transmite că AI NEVOIE de somn

Profesional, Uranus va fi cel care va da tonul evenimentelor prin trigonul cu conjuncţia Lună Neagră – Saturn. S-ar putea ca spre sfârşitul lunii octombrie să aibă în faţa lor mai multe proiecte decât înainte și vor fi, cu siguranță, ocupaţi la locul de muncă.

Munca lor poate fi legată de viața de acasă, deoarece ar putea exista oportunități pentru continuarea lucrului la domiciliu şi astfe să petreacă mai mult timp cu familia. Sunt binecuvântaţi cu norocul lui Jupiter, înțelepciunea paternă a lui Saturn și influxurile planetelor care vin să îi sprijine. Luna plină de pe 5 octombrie, va reaprinde focul interior de care credeau că au uitat. Le va aduce nu doar cheful de muncă dar şi aceea intensitate de care au nevoie ca să pătrundă şi în partea neştiut a lucrurilor.

Financiar am putea spune că câștigurile lor depind de diligența care le au de făcut și că vor câștiga bani oferind expertiză financiară altora. Speculațiile vor avea rezultate bune iar banii vor fi cheltuiți pentru activități caritabile dar și pentru ajutorul prietenilor.

Sănătatea lor depinde de felul în care ştiu să-şi conserve energia și să îşi stabilească scopuri cu înțelepciune. Vor avea nevoie de timp pentru a se îngriji de ei! S-ar putea să fiți predispuși la oboseală sau să răciţi cu mare ușurinţă. S-ar putea să aibă nevoie de mai mult somn decât de obicei, așa că să nu le fie frică să se odihnească chiar dacă se culca mai devreme. De asemenea, este o perioadă bună pentru exerciții fizice în natură.

DE CE părinţii şi bunicii noştri slăbeau mai uşor / STUDIU

Sfaturi pentru bărbaţii singuri: Ce trebuie să faci ca să te iubească femeile

De ce SE SATURĂ femeile de sex

Luna octombrie va fi un moment excelent pentru detoxifiere, să bea multă apă și ceaiuri din plante pentru a încuraja organismul să elimine toxinele. Să se obişnuiască să facă ceva pentru corpul lor în fiecare zi.

Acest lucru poate fi la fel de simplu ca și consumul de alimente sănătoase sau baia cu plante şi uleiuri volatile. Au absolută nevoie de dragoste și îngrijire delicată!

Fecioară

Lucrurile vor începe să se mişte într-o direcţie sau alta în funcţie de tema natală a fiecăruia. Venus va intra în casa stăpânită de ei și pot profita de această ocazie pentru a-şi manifesta pregnant iubirea și îngrijirea de sine.

Sunt asemenea unui arhitect care prosperă prin detaliile la care dau atenţie, de reglajele fine pe care le fac pentru a se armoniza.

Se văd ca o operă de artă ceea ce le exaltă vanitatea, dar ritmul de auto-îmbunătățire este unul statornic. Este momentul să se reevalueze pe sine dar şi modul în care îi ajută aspectul exterior. Există ceva la care nu s-au gândit?

Atributele fizice le vor reflecta oportunitățile financiare, iar această nouă ipostază îi va face pe toți să se întrebe ce este secretul lor.

Planta OTRĂVITOARE pe care o ţinem în casă

Ce trebuie să faci să NU adormi la volan

Cele mai importante reguli pe care trebuie să le înveţe cei mici

Relaţional, dacă sunt într-o relație, vor începe să simtă, în sfârşit, că sunt sincronizați cu partenerii lor undeva spre mijlocul lunii octombrie. Pe măsură ce opoziţia Venus – Neptun începe să se resimtă, conflictele pot izbucni de nicărieri dar pot aduce la lumină şi vechi resentimente, ceea ce nu este bine.

Ar putea deveni prea critici față de parteneri și vor începe să îi vadă într-o lumină din ce în ce mai estompată. În comparație cu ei, partenerii lor pot să nu fie la fel de atenţi la detalii.

Deşi sunt cinstiţi și corecţi de cele mai multe ori, partenerii pot fi mai sensibili la criticile lor. Dacă această relație este menită să dureze, vor depăşi momentul iar tensiunile vor scădea începând cu 20 octombrie. Dacă sunt singuri în a doua jumătate a lunii oportunitățile romantice nu vor întârzia să apară.

După 20 octombrie, când Venus va fi în opoziție cu Neptun, accentul ar putea fi mai degrabă pe distracție ocazională decât pe angajamentul serios. Dar aceste noi activități sociale însă îi vor ajuta să deplaseze centrul de greutate de pe locul de muncă pe joc.

O schimbare pe care Fecioara obişnuită cu munca o va percepte ca pe o eliberare interioară. Au nevoie de această joacă pentru a echilibra schimbările pozitive și intense ale vieții lor profesionale și financiare. Nu trebuie să fie totul serios sau pe termen lung, dar este un moment de respiro de care au nevoie.

Pe de altă parte, gluma s-ar putea transforma în prietenii de lungă durată. Trebuie să fie doar puțin îndrăzneți şi să lase partea sălbatică din ei să se dezlănțuie atât în dormitor cât și pe ringul de dans!

Telefonul mobil, pericol pentru bebeluşii nenăscuţi/ STUDIU

Cărei BOLI i se datorează fascinanta culoare a ochilor fiicei lui Michael Jackson, Paris

De ce îmbătrânim repede: Obiceiurile ‘ucigătoare’ pentru organism

Profesional, vor fi remarcaţi pentru realizările lor! Jupiter, planeta intelectului și a norocului îi va influența cel mai mult deoarece s-a mutat în casă financiară spre sfârșitul lunii trecute.

Va fi un nou început pentru ei! Energia planetară este intensificată în continuare până la faza de Luna Plină. Chiar dacă ar putea să se simtă stresati la locul de muncă, lucrând mai mult decât este necesar, eforturile lor vor fi răsplătite frumos.

Abundența și expansiunea lui Jupiter le vor influența, de asemenea, casa şi viaţa de familie pe axa de comunicare. Ar putea fii consilierul unui prieten apropiat, rudă sau iubit, deoarece oamenii tind să le ceară sfaturi practice când este nevoie de decizii sau apar conflicte neaşteptate. Sprijinul loial le va întări relațiile și le va permite să înflorească și mai mult.

De asemenea, ar putea să fie contactaţi de cineva pe care nu l-au văzut de ani de zile. În ciuda surprizei care îi va încerca, ştiu că planetele coordonează această acţiune în favoarea lor.

Pe 10 octombrie, Jupiter va intră în Casa a 3-a, a comunicării. Acest lucru se va resimţi cel mai mult la locul de muncă, în timp ce relațiile dintre colegi, clienți și șeful ierarhic se vor intensifica. Nimic nu îi opreşte să atingă cote nebănuite în carieră acum.

Financiar s-ar putea să apară noi oportunități pentru a-şi spori veniturile, însoţite de o posibilă promovare. Acest flux de bani ar putea duce la o investiție mai mare în viitor, aşa că să se pregătească pentru o schimbare financiară majoră către sfârșitul anului.

Care este mâncarea tradiţională românească cea mai dietetică şi echilibrată nutriţional

ALTERNATIVA la plantele exotice scumpe: plantele medicinale româneşti

Sfaturi pentru educaţia copilului: Cele mai importante reguli pe care trebuie să le înveţe cei mici

Jupiter s-a aşezat perfect pentru securitatea lor financiară. Dacă au în vedere schimbarea carierei sau au planificat o nouă afacere, acum este momentul potrivit pentru actualizarea acestor idei. Spiritul lor practic le va spune dacă sunt pregătiţi să rişte în viața profesională.

Ca sănătate se pot aştepta la calm, deoarece nu se preconizează să apară boli sau probleme luna aceasta. Să mănânce alimente hrănitoare și să doarmă cât trebuie, pe măsură ce se pregătesc pentru o mulțime de activități în sector profesional.

Cu cât vor fi mai multe oportunitățile sociale care apar în ultima săptămână a lunii, cu atât trebuie să îşi reorganizeze programul de odihnă. Este important să aibă timp atât pentru evenimentele sociale, cât și pentru perioadele de relaxare.

Au tendinţa să rămână la lucru mai târziu, peste program, mai mult decât colegii săi, motiv pentru care ar trebui să-şi facă un scop din a pleca câteva zile în vacanţă încă de la începutul lunii. Asta ca să se bucure nu doar de odihnă ci şi de compania unor prieteni buni. Să meargă la petreceri și la întâlniri în week-end-uri, să permită creierului lucrativ să se odinească cât mai mult, în favoarea creierul distractiv.

Reclame peste tot, fără a preciza CÂND și CÂT sunt de periculoase: SUPLIMENTELE de substituție hormonală la menopauză

REVOLUŢIE în domeniul medicinei: Testul care depistează diabetul înainte ca acesta să se manifeste

CAUZELE sângerărilor vaginale și recomandările specialiștilor pentru fiecare caz în parte

Să încerce să nu se îngrijoreze prea mult pentru viitor, deoarece octombrie dorește să le dăruiască oportunități pe măsură deoarece au lucrat atât de mult în acest an! Ca să se bucure de roadele muncii lor nu trebuie decât să se elibereze de stres şi să aibă încredere în procesul de renaştere personală.

Balanță

Sunt poate unii dintre cei mai luminoşi nativi ai lunii octombrie. Jupiter va domina Casa 1 a personalităţii până până pe 10 octombrie şi îi va transforma în norocoşi dacă ştiu cum să își folosească darurile.

Pe măsură ce Jupiter va părăsi semnul Balanţei, vor continua să meargă pe această cale plină de noroc, mai mult se vor simţi cei mai norocoşi nativi. Cu toate acestea, energia se va schimba, vor fi foarte atenţi la ei, dar şi la cum îi pot ajuta pe alții.

Această tranziție, sper, să fie una ușoară, așa cum a fost practic tot anul! Încrederea și energia le vor da posibilitatea de a înțelege și de a-i ajuta pe cei din jurul lor. În timp ce se pot împotrivi planului material, preferându-l întotdeauna pe cel spiritual, nativii în Balanţă se vor echilibra mereu, deoarece au în spate întregul Univers.

În timp ce se pot bucura de noile oportunități, interesante din viața lor personală și profesională, să nu uite să se conecteze la rădăcinile lor! Când Jupiter le părăsește prima casă, la mijlocul acestei luni, se pot concentra asupra lor pentru a-i ajuta pe alții. Să îşi amintească: cei care îi iubesc cu adevărat vor fi întotdeauna acolo, indiferent ce se va întâmpla și că cineva are nevoie de ei acum! Familia sau vechii prieteni pot avea nevoie de sprijinul lor și este momentul ca ei să le fie aproape.

Ai probleme cu greutatea? Ce trebuie să faci ca să slăbeşti

Cele mai ciudate obiceiuri sexuale din antichitate

CÂT DE DES trebuie să ne spălăm pe cap în funcţie de TIPUL de păr avut

Relaţional trebuie să fie atenţi, deoarece pe 10 octombrie Venus va face pătrat cu Saturn, ceea ce poate provoca lupta pentru putere, pentru dominaţie în interiorul familiei sau a cuplului. Energie conflictuală dintre sectorul dragoste și sectorul învățământ poate duce la argumente și confruntări nedorite în viața de cuplu. Aceste provocări pot continua până pe 16 octombrie când Venus va fi în opoziţie cu Neptun. Cred că au de învăţat o lecție din acest conflict cu partenerii lor, dar acest lucru nu îl vor înţelege decât după ce evenimentelor se vor fi petrecut.

Balanţele implicate într-o relație ar putea să se simtă iritate de faptul că partenerii lor sunt prea puțin sincronizaţi la ceea ce doresc ei să facă și va necesita ceva eforturi pentru a o relua și a o face să funcționeze din nou fără probleme. De aceea le sugerez să-şi aloce timpul necesar pentru a comunica cu iubitul/a despre orice probleme nerezolvate sau resentimente.

Concentrați-vă pe vorbire față în față şi lăsați loc pentru o cascadă de emoții care să curgă între voi. Unii s-ar putea să fie obișnuiți să îşi rezolve problemele în dormitor. Este şi asta o soluţie, dar nu unica. De eforturile pe care le vor depune acum vor beneficia mai târziu. Arta seducției face ca totul să merite!

Dacă sunt singuri, acum vor avea posibilitatea să se distreze şi să cunoască oameni, nu se ştie de unde sare iepurele, chiar dacă probabilitatea de a-şi găsi un partener serios nu este prea promițătorare în această lună, cu siguranță se vor bucura de avantajele tinereţii!

S-ar putea să devină peste noapte obiectul afecțiunii unora, care se simt atraşi sau influențați de ei. Trebuie să ştie că aceştia sunt atrași de energia lor și dornici să îi cunoască. În timp ce unii dintre acești amici se pot transforma în prieteni, toate oportunitățile romantice și sociale vor ţine de dispoziţia şi capriciile Balanţelor.

Să nu uite că orice relație cere echilibru. Când vă simțiți în centrul atenției, verificați împrejurimile și asigurați-vă că nu îți eclipsezi iubita/ul sau prietena/prietenul. Aceste relații pot dura doar dacă amândoi ştiu să dea, dar să şi primească.

Profesional ar putea călători mult în vederea consolidării carierei sau să îşi îndeplinească visele. Universul susţine, că viața lor profesională va evolua armonios pe tot parcursul lunii octombrie. Pot avea un alt șef la birou, pot primi oferte de creștere / promovare sau să facă o mișcare care ar putea să le deschidă noi căi în carieră.

Verdețuri la congelator? Vezi ce GREȘEALĂ faci fără să știi!

Diferenţa dintre afecţiunile colicistului şi ale fierei. SEMNELE care te atenţionează care dintre ele nu funcţionează

De ce NU este bine să bați în lemn

Colegii și şefii încep fie să îi descopere, fie să își dea seama cât de valoroși sunt. Propunerile lor sunt luate în serios și să se aștepte să îşi asume un nou rol în conducere.

Aventurile din timpul liber le pot ditrage atenţia, în comparație cu afluxul de proiecte la locul de muncă, dar eforturile lor se vor materializa înainte să realizeze asta!

Finanaciar, mulțumită lui Jupiter, au un statut bine determinat! În timp ce finanțele lor continuă să rămână stabile, să fie atenţi la contul bancar undeva către sfârşitul lunii, nu cumva să îl golească mai repede decât cred.

Noile idei se vor actualiza şi vor putea avea un flux de numerar mut timp de acum încolo. Veniturile vor fi constante şi le vor umple cardurile destul de repede, să nu uităm că Jupiter va intra în casa banilor munciţi, iar prosperitatea va domni pe tot parcursul anului!

Sănătatea lor ar trebui să fie stabilă pentru ei, în octombrie, fără boli sau probleme majore. Să consume lactate de tipul chefirului sau a smântânii light care conțin o mulțime de vitamine. De asemenea, probioticele îi vor ajuta să păstreze ritmul în activitate de zi cu zi. Acestea vor trebui suplimentate cu activitatea fizică și le va regla metabolismul. Să folosească această ocazie pentru a se provoca pe sine și pentru a trece rutina de la sală în exerciții mai dificile.

Scorpion

Aceşti nativi vor avea parte de schimbări semnificative în octombrie. Orice problemă rămasă nerezolvată din septembrie va fi repusă pe tapet acum, deoarece Jupiter va rămâne în Casa a 12-a a subconștientului, până pe 10 octombrie.

Pentru ei Jupiter este planeta norocului, a spiritualităţii şi a studiilor superioare, a metafizicii. Creșterea și extinderea propriei identități pe parcursul ultimului an s-au datorat, în parte, lui Jupiter care face ca trecerea sa prin fiecare Casă a horoscopului să închidă un ciclu de doisprezece ani.

Unde se formează senzația de FOAME și cum o putem controla

DE ce s-a mutat Madonna în Portugalia

Cum trebuie să-ți pregătești organismul pentru a NU răci în tot sezonul rece

Au parcurs multe lucruri profunde și au învățat multe din experiențele de viață de până acum. Cea mai mare lecţie pe care Jupiter vrea să o înveţe aceşti nativi acum este să se iubească pe sine. Capacitatea ta de compasiune și bunătate s-a întărit și trebuie să-ți arăți calea.

Credința și încrederea în ei înșişi îi provoacă să atingă înălțimile de nebănuit ale acestei vieţi. De fapt, sunt martorii, în tot acest timp, ai unui proces de reînnoire spirituală și psihică, în care ei trebuie să înveţe să aibă încredere.

Luna Plină din 5 octombrie este un prilej să reflecte la vechile obiceiuri pe care le pot înlocui acum cu altele noi. Este un moment bun pentru a-şi îmbunătăți opțiunile. Puteți face alegeri mai corecte în ce priveşte stilul de viață, cum ar fi, de exemplu, o alimentaţie adecvată integrată unui regim bine structurat de exerciții fizice. Când Venus va intră în Fecioară pe 8 octombrie, va trebui să ducă această idee mai departe.

Până pe 23 octombrie, când semnul lor va prelua conducerea, trebuie să suporte influenţele Balanţei! Să nu fie surprinşi dacă cineva se va simţi atras de energia lor debordantă. Vor avea oportunități pentru excursii sociale și întâlniri cu prietenii și cunoștințele mai noi.

În timp ce stelele îi încurajează să sărbătorească, să fie atenţi să nu depăşească măsura. Să fie atenți cu consumul de băuturi alcoolice în această lună, având în vedere tranzițiile planetare intense din semnul lor.

De asemenea, atenţie la comportamentul deviant! Pot participa la o petrecere costumată, în orice caz, vestimentaţia este o mare oportunitate pentru ei să se simtă misterioși și răi, trăsături pe care semnul lor le întruchipează atât de bine. Este o modalitate foarte bună de a încheia o lună plină de energie, creativitate, încredere și reînnoire!

Cât de des și ce tipuri de CARNE este indicat să consumaţi în funcție de AFECȚIUNILE avute

Avertisment fără precedent al medicilor: Alimentele pe care le consumăm zilnic ne ucid fără să ne dăm seama

Acestea sunt alimentele MINUNE: Stopează dezvoltarea celulelor canceroase

Relaţional este posibil un adevărat boom. Când Venus va fi conjunctă cu Saturn 10 octombrie, va fi ca și cum Universul le-ar oferi un afrodisiac cosmic! Energia lor sexuală va fi foarte puternică, determinându-i să devină mai pasionali și mai creativi. Dacă sunt într-o relație, va fi o seară perfectă pentru intimitate. E bine să petreacă un timp preţios alături de partener, dovedindu-i încă o dată, dacă mai era nevoie, senzualitatea lor proverbială.

Să înceapă cu o cină la lumina lumânărilor, un masaj de relaxare sau un film romantic de care se pot bucura împreună. Vor încheia oricum seara în dormitor! Dacă sunt singuri, seara este sublim să faci ceva bun pentru ei. O baie lungă cu bule şi cu uleiuri esențiale de levănţică și rozmarin. Dacă nu fac afaceri, să-şi ofere o masă fabuloasă, la care să adauge un vin bun, simţurile lor vor fi încântate!

Profesional, începând cu 10 octombrie, Jupiter va intra în semnul lor. El le va permite să atingă cel mai intens potențial intelectual și spiritual. Iată că după doisprezece ani, această planetă revine în semnul lor și va rămâne acolo până în noiembrie 2018. Acum este începutul unui nou ciclu aşa că pot aștepta cu nerăbdare să culeagă roadele muncii lor.

Ceea ce trebuie să se întâmple pentru ei se va întâmpla, totul ţine de actualizarea viselor. Datorită acestei creșteri a potențialului creativ, cu ajutorul lui Jupiter, Venus și Saturn, pot folosi luna care urmează pentru a face sau a planifica ce vor să facă!

Există o idee sau un vis pe care l-au ţinut în sertar? Au abandonat vreo activitate care să le permită să se exprime? Ţin un jurnal pentru a păstra viu dialogul interior? Acum este momentul să vedem cât de departe poate merge pentru a atinge aceste obiective. Creativitatea lor este un semn de trezire.

Visezi să ajungi bogat: Sfaturi pentru a atrage abundenţa

Ce să NU faci niciodată când e furtună și fulgeră

Renumită STAŢIUNE balneoclimaterică adusă la viaţă, magnet pentru turişti

Universul le cere să se ridice și să strălucească! Pot da dovadă de energie la locul de muncă ceea ce îi va motiva pentru a finaliza mai multe proiecte și pentru a fi mai prezent în mijlocul colegilor săi. Şefii lor vor observa cât de valoroşi sunt pentru echipă și le pot da sarcini mai profitabile.

Financiar, cu toate realizările lor profesionale, va fi destul de dificil să-și sporească câștigurile. Vor continua să lupte cu finanțele în această lună, indiferent de munca depusă. Deoarece condițiile astrale nu le sunt favorabile din acest punct de vedere, posibil să fie nevoiţi să reevalueze cheltuielile și obiceiurile de a economisi.

Acest lucru este valabil mai ales pentru acei Scorpioni care au făcut investiții în timpul verii. S-ar putea să nu aibă parte de fluxul de numerar anticipat, deci să păstreze cheltuielile la un nivel minim. Aceste ajustări nu vor fi permanente, de aceea nici nu trebuie să intre în panică!

Ca sănătate, luna octombrie este provocatoare pentru ei, deoarece energiile vechi despre care aminteam mai sus nu le mai servesc. Nu-şi mai recunosc emoțiile și este normal să se simtă mai goi și descurajați. Acest lucru va trece când emoțiile se vor reintegra în următarele două zile ale lunii noi în următoarele două zile.

Când se simt nebăgaţi în seamă vor fi încercaţi de comportamente distructive. Care sunt viciile pe care trebuie să le cunoști și să le eviți în următoarele câteva zile? Să nu uite că Universul nu dă niciodată mai mult decât putem duce.

Săgetător

Octombrie este pentru aceşti nativi, o lună în care li se va testa încă odată, dacă mai era nevoie, răbdarea.

Au avut un an plin, cu multe responsabilități și sarcini în viața profesională și personală, dar vor trebui să mai aștepte să vadă roadele muncii lor, până anul viitor. Soarele va avea o influență puternică asupra lor la începutul lunii octombrie, când trece prin Casa a 11-a. Este important să ne reamintim că Soarele reprezintă identitatea de sine.

Regulile din dietele în vogă, care ne pun în PERICOL sănătatea

Super alimentul toamnei: beneficiile extraordinare asupra organismului

De ce și unde NU este indicat să comandaţi un latte după-amiaza?

Acum s-ar alege apele legate de un prieten care i-a ajutat foarte mult, ceea ce ar putea duce la încheierea relaţiei. Această prietenie i-a ajutat să crească, dar acum că au crescut şi nevoile lor s-au diversificat.

Luna plină de pe 5 octombrie, în semnul Berbecului, îi poate determina să acționeze irațional și impulsiv. În loc să lase aceste emoții, trebuie să-şi arate colţii, să facă ceva activ! Această Lună Plină va contribui însă la o intensificare a eforturilor, astfel încât vor simţi în a doua parte a lunii rezultatele acestora – oboseală şi stări ternsionate.

Relaţional, aspectele ţin de tranzitul lui Jupiter prin Scorpion, din 11 octombrie. Până în noiembrie anul viitor, vor evalua ce contează cu adevărat în viața lor. Pentru ei, acest lucru se va manifesta ca o necesitate de a defini convingerile lor spirituale.

Să îşi acorde timp să îşi noteze ideile pe care le au cu privire la filozofia vieții sau a religiei. Au ocazia să îţi împlinească dorințele prin puterea Scorpionului. Când Venus va intră în Balanţă pe 16 octombrie, energia planetei îi poate face idealişti în ce privește dragostea și relațiile.

Pe de altă parte, influxurile venusiene îi încurajează să facă compromisuri, dar există şi riscul ca, neintenționat, să ignore tocmai problemele cărora ar trebuie să le acorde atenție. Aceste provocări pot apărea mai ales între parteneri – prieteni, colegi sau membri ai familiei.

S-ar putea să nu îmbunătățească aşa cum şi-ar dori aceste relații, să nu fie mai profunde. Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, în timp ce Venus se află în Balanță. Dar, uneori, este mai bine să fie neştiutori, pentru liniştea lor! Interpoziţia îi va face mai capricioşi, mai certăreţi și mai ușor influenţabili.

Mai bine să se implice în activități distractive cu cei dragi, deoarece acest tip de activităţi sunt susținute. Luna Nouă în Balanța din 19 octombrie va contracara efectele lui Venus și va crea stabilitatea de care ei au atâta nevoie în relațiile lor. Întâlnirile cu cei dragi vor fi mai dese iar natura relaţiilor mai profundă.

Luna Nouă simbolizează descătuşarea de vechi și invită la schimbare. Pentru că sunt spirite libere se vor bucura de noi perspective, astfel că 19 octombrie ar putea fi o asemenea zi de bucurie și entuziasm!

Profesional, cea mai mare influență vine dinspre Saturn, care a intrat în semnul lor în 2015 și de unde va pleca pe 31 decembrie. Saturn este planeta responsabilității, limitărilor, angajamentelor și timpului. Dacă se întâmplă să se simtă blocaţi în ceea ce fac, este spre bine lor, pentru că vorbim despre acțiunile disciplinare ale lui Saturn.

Ce spune inițiala tatălui despre PERSONALITATEA copilului

Cum arată interiorul celor mai luxoase proprietăți ale lui Donald Trump

Dieta care-ţi poate salva viaţa: Marele secret al ceaiului verde

În esență, el întruchipează o figură paternă care ajută la creștere spirituală prin dragoste și structură. Uneori, pentru a atinge obiectivele pe care ni le propunem este nevoie de rutină. Saturn îi va ajuta să se confrunte cu ceea ce se tem cel mai mult: să fie constrânși!

În timp ce această limitare nu intenționează să îi îngreuneze, pot simți că nu mai au controlul asupra vieții şi acţiunilor lor, deoarece angajamentele, termenele și responsabilitățile nu se termină niciodată.

În realitate, toarnă fundația pentru obiective pe termen lung. Per total, octombrie este un moment extraordinar de creștere, de schimbări și responsabilități necesare asumate. Cele mai bune modalități de a face față problemelor de furie, este calmul pe care vor trebui să şi-l exerseze dacă vor să fie în formă. Acest lucru îi va ţine sănătoși în momentele dificile.

Financiar, acesta este momentul potrivit pentru a-şi reevalua modul în care îşi gestionează finanțele. Saturn îi va îndeamna să fie conștiincioși, chibzuiţi și mai puţin cheltuitori.

Munca le va fi plătită bine și vor putea să se bucure de petrecerea timpului liber prin călătorii după pofta inimii, spre sfârșitul anului. Saturn nu se va mai întoarce în semnul lor decât peste 28 de ani, deci au timp să mai sară calul începând de anul viitor!

Oportunităţi pentru a face planuri de călătorie vor apărea spre sfârșitul lunii, cel mai probabil vorbim de o evadare personală. Problemele financiare se vor fi rezolvat până atunci, aşa că vor putea să-şi rezerve zboruri si cazarea!

INEDIT! Eataly World, parcul italian de 106 milioane de dolari, dedicat integral PREPARATELOR CULINARE

Reacția CUTREMURĂTOARE a unui tigru când vede o femeie însărcinată

CUM îţi poţi scăpa copilul de febră, în câteva minute, FĂRĂ niciun MEDICAMENT!

Cu sănătatea este de reţinut că în timp ce această tranziție poate declanșa sentimente de vină, resentimente și furie, toată această energie negativă o vor exterioriza într-o manieră fizică.

Sfatul meu este să facă plimbări lungi, să meargă la o sală de fitness sau să înceapă să urmeze cursuri de autoapărare. Vor avea ocazia să lege noi prietenii sau să revigoreze una uitată. Să fie deschişi la aceste posibilități și meargă încotro îi duce valul!

Vor avea, de asemenea, și puteri tămăduitoare în această perioadă, iar simpla lor prezență îi va face pe oameni să se simtă mai bine. Să fii generos este una dintre cele mai extraordinare şi mai frumoase calități!

Capricorn

Luna octombrie începe pentru ei cu câteva aspecte care îi vor influența serios! Pe 5 octombrie Marte îl trădează pe Pluto, care este în Prima Casă pentru cojuncția cu Venus. Prima însă care îi va întoarce spatele lui Pluto, va fi Venus, pe 3 octombrie. S-ar putea să se simtă deosebit de inovatori, gândindu-se la soluții pentru problemele care îi deranjează de câteva săptămâni!

Să profite de aceste conjuncturi și să le folosească aplicându-le în domeniile preferate. S-ar putea să se simtă, odată în plus, conectați la obiectivele lor. Pot apărea persoane ale căror intenții să fie discutabile. Vor afla adevăratele lor motive și vor trebui să ia o decizie cu privire la felul în care vor face față acestei situații.

În timp ce această relație dinamică, între cele două planete, poate provoca inițial o stare de tensiune, conjuncția vine să elimine distanța dintre ei și o anumită persoană, ceea ce va îmbunătăți într-un final relația. Pluto, planeta transformărilor interioare, va trece prin Casa personalității lor toată luna, astfel încât se pot aștepta la efecte serioase.

Ce se întâmplă cu organele tale atunci când STAI JOS prea mult

CAUZELE pentru care NU îţi mai cresc deloc sprâncenele

MITURILE de pe net pentru a avea dinţi sănătoşi. Care este REALITATEA de fapt

Relațional, lucrurile stau sub semn saturnian, cu planeta în Casa a 12-a, de unde va trece pe 31 decembrie în semnul lor. De asemenea, Jupiter le tranzitează partea superioară a emisferei nordice și le aduce oportunități care ar trebui să le dea de gândit. Aceste două planete vor produce cea mai mare schimbare pentru ei, în cursul lunii octombrie.

Pe 10 octombrie, Jupiter va intra în Scorpion și în Casa a 11-a, casa mediului social în care trăiesc, a prietenilor dar și a realizărilor personale. Jupiter îi va ajuta să-și extindă cercul prieteni, fie ca număr, fie calitativ. S-ar putea să aibă ocazia să se alăture unei organizații de profil și aici vor întâlni alți parteneri.

Jupiter le va cere să își urmeze destinul și să își completeze studiile, de aceea este foarte important să dea importanță viselor pe care le au, undeva pe la mijlocul lunii octombrie. Activitatea subconștientului va fi intensă, în special în timp ce dorm sau se relaxează.

Jupiter este un suport de încurajare și de încredere și va face totul pentru a le îndeplini dorințele. Această nouă creștere îi va ajuta în stabilizarea fundamentului viitorului lor. Vor beneficia de nașterea unor noi concepte, idei și de analizarea potențialului lor.

Nu trebuie decât să rămână prezenți și realiști în ceea ce își doresc, racordați la rutina și obiceiurile curente. Cum vă servesc acum și cum le vor servi pe termen lung? De ei depinde. Dacă sunt singuri să deschidă bine ochii, după 15 octombrie, deoarece în următoarele două săptămâni este posibil ca iubirea să bată și la poarta lor.

Dacă sunt deja într-o relație, să se aștepte ca iubirea să-și arate noi valențe, deoarece Luna Nouă aduce cu ea o energie benefică și înnoitoare! Când Marte va intra în Balanță pe 22 octombrie, este posibil să fie infuzați cu val de energie creativă și sexuală, alimentată și de Venus, care este tot în Balanță. Această a treia săptămână din octombrie va fi una specială pentru ei.

De ce vinul mai SCUMP are un gust mai bun

Ceapa roșie, aliatul de toamnă în lupta împotriva cancerului

Boala care chinuieşte milioane de oameni: Efecte extrem de dure asupra vieţii

Profesional, Saturn și Jupiter vor influența multe zone ale temei natale, în special, cariera și viața profesională. Dacă au o profesie care le îndeplinește visele, eforturile lor vor fi recompensate și recunoscute.

Dacă trec printr-o perioadă de schimbare a carierei, vor avea un șir de oportunități ca să-și pună în valoare talentele și abilitățile, în fața potențialilor angajatori. Pe 14 octombrie, Venus intră în Balanță, ocazia perfectă pentru ei să fie creativi.

Luna Nouă din 19 octombrie, care va avea loc în Balanță, este un moment bun pentru a evalua relațiile din viața lor profesională. Care dintre ele le servesc acum? Cu toată energia pe care o aduc la locul de muncă, sunt în măsură să își echilibreze angajamentele sociale?

Financiar, această perioadă de expansiune poate aduce noi oportunități. Pentru că sunt atât de ambițioși și de practici, acest sector va înflori în cursul lunii octombrie, nu trebuie decât să își aleagă cu înțelepciune proiectele.

Pe măsură ce Pluto își continuă călătoria prin semnul lor, Universul îi va încuraja să privească mai adânc în sine. Au atins obiectivele financiare pe care și le-au propus sau mai au încă de așteptat? Este un moment de reflexie de care aveau nevoie.

Să observe natura realității lor interioare, în comparație cu cea fizică. Din fericire, sextilul cu Mercur aflat în elevație în Scorpion, le aduce ceea ce au nevoie: realism și spirit practic. Acest lucru indică faptul că vor avea succes în comunicare, mai ales atunci când vine vorba de probleme financiare.

Ai probleme cu frigiderul: Iată trucul care te va scăpa de mirosul neplăcut din frigider pentru totdeauna

 „Doriţi pungă?” Ce îţi ascunde vânzătorul când îţi pune această întrebare

CAUZELE mirosului neplăcut al corpului. Când trebuie să mergi la doctor

Se vor bucura de sănătate pe tot parcursul lunii, datorită aspectelor favorabile ale lui Saturn cu Mercur, Soarele și Jupiter. Ar trebui să se odihnească mai mult și să își programeze activitățile cu grijă, dacă suferă de vreo boală cronică.

Ca semn de pământ, care răspunde de metabolismul intern dar și de metabolizarea elementelor nutritive, mulți dintre nativii Capricorn suferă de tulburări digestive. Iată câteva remedii pentru le pot ajuta digestia – bananele, sfecla roșie, iaurtul, avocado, lămâia, secara, cartofii dulci și să consume cât mai multă apă.

Vărsător

Jupiter va fi în Casa a lor a 9-a, a studiilor superioare, a religiei, a filosofiei dar şi a călătoriilor lungi, până pe 10 octombrie. S-ar putea ca în ultimul an să se fi simţit foarte liberi, dornici să exploreze alte culturi și noi idei.

Această poziţie a lui Jupiter posibil să le fi influenţat schimbarea carierei, să dorească să pătrundă în învățământul superior sau să descopere noi modalități de a privi lumea. Este posibil acum chiar să își extindă orizonturile deplasându-se în afara zonei lor de confort. 2017 a fost o perioadă extraordinară de aprofundări interioare și exterioare pentru ei.

Dacă au şi alte intenții pe care le-au tot amânat din varii considerente, acum este momentul să le materializeze pentru a nu rămâne cu regrete. În ceea ce privește dragostea, restul lunii vor fi destul de obișnuită și fără probleme. Din fericire, vor fi destul de ocupaţi şi nici măcar nu o vor realiza.

Relaţional când Venus, planeta iubirii, va intra în domiciliu, adică în Balanţă, pe 14 octombrie, pot simţi din plin ajutorul ei. Dacă sunt într-o relație romantică, atunci să facă ceva frumos şi original pentru partenerul lor. Acest lucru nu trebuie să implice neapărat cheltuieli materiale, dar poate fi, pur și simplu, o metodă genială de a face ziua lor mai strălucitoare. Venus în Balanță încurajează căutarea unui echilibru prin bunătate în relațiile cu cei din jur.

ATENȚIE PĂRINȚI! Obiceiurile care pot DEFORMA maxilarul copiilor

Sfaturi din partea specialistilor: 10 secrete pentru a-ti creste copilul

Sfaturi esenţiale pentru a avea o imunitate ridicată: Ce alimente trebuie să consumi toamna

Dacă sunt singuri, 14 octombrie este o zi minunată pentru o întâlnire de destin. Să-şi ducă partenerii la o şedinţa de masaj sau ceva relaxant și revigorant! Atenţie însă, că această interpoziţie îi poate îndemna să facă compromisuri care le pot crea probleme care îşi au originea într-o altă relație, din dorinţa de a căuta cea mai bună și cea mai corectă cale de ieșire. Pe 19 octombrie, Luna Nouă este în Balanță.

Deci, 19 şi 20 octombrie sunt zile numai bune pentru curăţenia generală, pentru a scăpa de praful adunat şi aglomeraţia din timpul verii. Pe 22 octombrie, Marte intră în Balanță. Marte, planeta instinctului şi a energiei animalice, va stimula aproape brutal sexualitatea lor. Este o zi excelentă pentru intimitate.

Din fericire, Venus controlează energia masculină a lui Marte cu atingerea ei moale. Aceste două planete lucrează perfect pentru activitatea din tainiţele dormitorului!

Pe măsură ce Marte devine mai agresiv decât creativ, să folosească această energie în următoarele câteva zile pentru a lua decizii care necesită un proces echitabil. Din cauza nevoii Balanței de echilibru și justiție, Marte se va asigura că vor avea o judecată corectă și abilităţi excelente de gestionare a conflictelor în orice situație care presupune atracţia fizică explozivă.

În sfârşit, este timpul să elimine toate lucruri şi apucăturile vechi care nu vă mai folosesc și să facă loc lucrurilor bune! Să folosească această ocazie pentru a fi creativi în casa lor. Se pot ocupa de decorarea casei cu noi piese de mobilier, astfel încât să simtă că spațiul este deschis, util și vibrant. Culorile bune pentru tine în această lună sunt portocalii și albastru.

Filmul care a SCANDALIZAT Biserica ortodoxă! Reacții dure din partea fanaticilor religioși

Îți este sete în exces? Iată ce boli poți avea

Cindy Crawford, FĂRĂ machiaj la 51 de ani

Profesional, după 10 octombrie, Jupiter trece în Casa a 10-a, a carierei şi a imaginii sociale. Apar oportunități de bun augur pentru ei să crească profesional. În timp ce sunt înclinaţi să obțină câștiguri financiare serioase în această lună, accentul va cădea pe carieră care va fi în mare parte de recunoaștere, statut și respect. Munca lor tare va fi răsplătită și vor fi mândri de realizările pe care le vor face în avans. Jupiter rămâne în Casa a 10-a până în noiembrie a anului viitor, deci să se aștepte să fie în top oriunde s-ar afla!

Se pot aştepta în următoarele luni la laude şi la recunoaștere publică, de asemenea. Casa a 10-a este condusă de Saturn, stăpânul înţelepciunii vărsătoriene. Jupiter şi Saturn vor lucra îndeaproape pentru a le asigura succesul și creșterea pe care o merită! Saturn îi va încuraja să fie disciplinați la locul de muncă, dar să își extindă relațiile sociale.

Deoarece li se vor oferi noi oportunități la locul de muncă, vor avea și noi modalități de a se conecta cu alții. Tot acum sunt încurajaţi să fie loiali prietenilor vechi. Ei le-au fost alături în momentele dificile din viața lor, lucruri care nu trebui uitate acum. Atât Saturn, cât și Jupiter, datorită tranzitului lor lung prin fiecare casă, influențează adesea schimbările pe termen lung.

S-ar putea să nu vadă imediat schimbările, dar aceste două planete lucrează pentru bunăstarea lor de-a lungul timpului. Cu toate acestea, să aibă grijă cu disponibilitatea lor de a accepta schimbările şi responsabilităţile la locul de muncă şi să nu ia decizii importante în ce priveşte unele rezolvări.

Care sunt cele două lucruri pe care femeile le PREFERĂ în locul sexului

Dormi lângă el! Iată de ce somnul tău va fi mai plăcut

Bacteria care face ravagii în spitale: Poate UCIDE pacienţii

Perspectivele financiare ale Vărsătorului sunt influenţate de Neptun şi de planetele care interrelaţionează cu Neptun. Se vor confrunta cu conducerea instituţiei în care lucrează sau cu angajaţii dacă au propria afacere din cauza unor chestiuni financiare nerezolvate.

Ar trebui să fie prudenți în tranzacțiile pe care le fac, deoarece este posibil să fie înșelaţi. Trebuie rezolvate vechile datorii înainte de a cheltui pentru plăcerea personală.

Ca sănătate nu cred să fie probleme serioase, poate ca totul să fie legat de felul în care au grijă de picioarele lor, în special dacă au călcâiele crăpate. Unii cred că este o lipsă de igienă, dar este vorba despre o piele uscată. Cremele bogate în vitamina A şi D le vor fi de mare ajutor.

Pești

Luna octombrie va fi pentru ei destul de interesantă! Cu Jupiter în Casa a 8-a, casa transformărilor și a regenerării, nativii din Peşti au trecut prin schimbări serioase pe tot parcursul anului.

S-au produs o mulțime de lucruri sufletești profunde pentru a se conecta la sine și la intuiția lor proverbială. Jupiter, planeta norocului, îi va asigura că sunt pe mâini bune în timp ce aleg ceea ce nu le mai servește.

În timp ce Casa a 8-a guvernează moartea, aceasta poate însemna moartea eului sau sfârșitul a ceva din viața lor de care nu mai au nevoie.

De asemenea, pot privi în jurul casei și chiar în casă. În acest fel vor găsi ceea ce nu mai funcționează pentru ei în spațiul respectiv.

Există obiecte fizice la care trebuie să renunțe? Acesta lucru îi poate speria mai ales că este o perioadă care îi predispune la frici și incertitudini.

Să nu se sperie, deoarece această transformare este spre beneficiul de Sinelui în sens spiritual! Adevărul este că în octombrie, nativii Pești vor înota spre ape necunoscute. Jupiter se va muta în Casa a 9-a, pe 11 octombrie, unde va sta până în noiembrie 2018.

De ce TREBUIE să-ţi încarci telefonul când bateria ajunge la 50%

De ce avem EMOȚII în public? CUM putem trece peste ele

De ce să NU agiți lacul de unghii înainte de a-l aplica

Casa a 9-a stăpânește ideile noi, filosofia, cultura, religia, spiritul de avetură și călătoriile lungi dar și a tuturor lucrurilor lumești.

S-ar putea să simtă brusc nevoia de a călători, poftă de libertate și de exprimare. S-ar putea să își dorescă să se întoarcă la școală, să învățe ceva nou, să studieze un text spiritual sau să meargă în locuri necunoscute.

Pot avea viziuni şi acest lucru duce la o schimbare în carieră, deși această lună nu este una în care să se concentreze foarte mult pe finanțe sau pe carieră.

Jupiter îi va asigura că vor profita din plin de aceaste experiențe. Judecata și intuiția lor vor fi puternice şi nu trebuie decât să se încreadă în ei înșiși!

Relațional, cu Neptun retrograd în semnul lor din iunie, unde va sta până în luna noiembrie, s-ar putea să se simtă foarte sensibili și supuși unui adevărat bombardament emoțional.

Este posibil să aibă nevoie de acest timp pentru a experimenta cele mai profunde sentimente și dorințe, mai ales în luna octombrie. Neptun este stăpânul lor, așa că se vor simți conectați la el.

Atenție la subtilitățile emoțiilor! Este necesar să se protejeze acum de energia psihică și fizică negativă.

Să stea departe de oamenii și spațiile în care simt că li se scurge energia. În schimb, să se concentreze asupra a ceea ce fac, asupra partenerilor și a familiei, unde se simt împliniți și confortabili.

Pe 14 octombrie, când Venus va intra în Balanță, este posibil să se producă un echilibru între dragoste și speranță. Chiar dacă se vor simți mai capricioși ca niciodată, astăzi ar putea să fie înclinați şi să rezolve ceea ce le cer prietenii, familia și cei dragi.

Astăzi este momentul perfect pentru a face ceva distractiv și deloc practic. Să fie spontani și să-și permită ca imaginația să pună stăpânire pe mintea lor! Vor avea nevoie de aceaste lucruri pentru a echilibra intensitatea și seriozitatea influxurilor celorlalte planete. Să nu uite că viața nu trebuie să fie întotdeauna gravă și că uneori bucuria simplă a ființei le va aduce mai multă fericire!

În relații pot simți nevoia de a avea o discuție deschisă cu partenerul, prietenul sau ruda. Cu Venus echilibrând agresivitatea lui Marte, se vor conecta într-un mod pasional. Pentru cei singuri acest val de energie sexuală le poate deschide noi modalități de creativitate.

Care sunt cele două lucruri pe care femeile le PREFERĂ în locul sexului

DE ce SEXUL te face inteligent / STUDIU

Schimbare radicală la WhatsApp: Cum poţi şterge mesajele din telefonul altora

Profesional, vor fi marcați de intrarea lui Mercur în Scorpion pe 17 octombrie și se vor simți mai înclinați ca niciodată să spună adevăruri deranjante atunci când comunică cu cei din jurul lor.

Să nu le fie teamă deoarece aceste lucruri nu le vor crea probleme la locul de muncă. Când vorbesc cu colegii, și în special cu șefii, să spună doar ceea ce este necesar, decât tot ceea ce simt sau gândesc. Asta dacă vor să nu stârnească dușmănii.

Atunci când comunică este important să știe exact care este intenția lor. În caz contrar, colegii pot primi acest lucru într-o manieră negativă. Dacă se simt absorbiți de gândurile lor, atunci cel mai bun lucru este să și le noteze, nu se știe niciodată când se poate naște ceva creativ din mintea lor analitică!

Luna nouă din 19 octombrie va fi o zi deosebit de provocatoare pentru ei. Pentru că Jupiter se va afla în Casa a 8-a obligându-i să abandoneze obiceiuri vechi pe care le vor înlocui cu altele noi.

Luna Nouă reprezintă ultima fortăreață de cucerit și şansa de a se elibera de ceva ce nu le mai servește. Astăzi, reflectați cât de mult ați crescut și v-ați transformat în ultimul an. Identificați la ce altceva din viața voastră puteți să renunțați în mod conștient. Acestea pot fi gânduri sau idei în loc de manifestări fizice.

Financiar, resursele lor s-au schimbat radical după eclipsa de soare din 21 august. Investițiile și strategiile concepute de atunci încoace în acestea vor fi raționalizate. Această lună este ideală pentru cumpărarea și vânzarea de proprietăți.

Te înțeapă limba când mănânci fructe și legume CRUDE? E posibil să suferi de această maladie

Remediul minune care tratează bolile de ficat: Fructele care te pot scăpa de probleme

”Boala femeilor neiubite”. CE este și CUM o recunoști?

Luna Plină din 17 octombrie va aduce modificări în finanțele personale ale bărbatului Pești. Situația lor bănească va fi, de asemenea, afectată de modificările pe care partenerii lor le vor face. Veniturile vor fi excelente, dar vor necesita mult mai mult efort decât este normal.

Acum se va produce o revizuire a filozofiei lor financiare. Să evite speculațiile financiare până după 20 octombrie 2017.

Sănătatea lor se va îmbunătății în această lună mai ales dacă vor introduce în dieta lor semințe de dovleac, iaurt și fenicul. Când Uranus va face semisextil cu Neptun, pe 7 octombrie, este important să evite orice substanță care dă dependenţă: cum ar fi drogurile, medicamentele sau alcoolul. Asta deoarece vor scăpa foarte greu de această dependenţă.

Acesta este un moment deosebit de important pentru ei să mediteze și să petreacă cât mai mult timp cu familia sau în mijocul naturii.

Comentarii: