LIFESTYLE

Madonna s-a mutat în Portugalia, deoarece băiatul ei a fost acceptat la academia de tineret a clubului de fotbal Benfica

Foto: postimg.org

Madonna nu mai este o turistă, cântăreaţa ar fi cumpărat de curând o casă în oraşul Sintra, situat la 30 de kilometri nord-vest faţa de Lisabona. Imobilul din secolul al XIX-lea, a fost pus în vânzare pentru 7,5 milioane de euro. Cântăreaţa ar fi luat această decizie după ce David Banda, unul dintre cei patru copii adoptaţi din Malawi, tocmai s-a înscris la centrul de pregătire deţinut de clubul de fotbal Benfica.

Cântăreaţa hit-ului „Hung Up” s-a mutat în Portugalia împreună cu toată familia, după ce fiul ei de 11 ani, David, s-a alăturat academiei de tineret a clubului de fotbal Benfica, conform Mediafax.ro

Adormi greu? Te trezești noaptea? Iată la ce boli GRAVE ești expus/ STUDIU

Stai mult la CALCULATOR? Iată ce posturi trebuie să eviți!

Care este ADEVĂRATUL sens al emoticoanelor utilizate în mod obișnuit

Madonna nu mai este turist, locuieşte acum la Lisabona

Un ziar local, Correio da Manha, a dezvăluit că David Banda, pe care Madonna l-a adoptat în 2006 din Malawi, s-a alăturat centrului de antrenament al clubului Benfica în Seixal. După ce a trecut un prim test în primăvară, David Banda „face parte din categoria de juniori a clubului” și va locui în internatul academiei până la reînceperea cursurilor școlare la Liceul Francez din Lisabona, a precizat același cotidian, citând o sursă apropiată de conducerea clubului Benfica.

De ce VERIGHETA se poartă pe cel de-al patrulea deget al mâinii stângi?

Machiajul pentru PLEOAPE CĂZUTE. Are efectele unui adevărat lifting

Ce NU știai despre Melania Trump

În luna mai, Madonna a fost văzută în acea școală, contribuind astfel la apariția primelor zvonuri despre intenția ei de a se muta în Lisabona alături de copiii ei adoptați.

Foto: booboone.com

Cântăreaţa în vârstă de 59 de ani a postat mai multe fotografii din Portugalia în ultimele luni.

În plus, la începutul acestui an, presa internaţională scria că Madonna se afla într-o ”vânătoare de case” în Portugalia.

Publicaţia Visão a dezvăluit că Madonna stă momentan într-un hotel din Lisabona, deoarece renovările casei cumpărate ar putea dura până la şase luni.

Cele mai SIMPLE fraze folosite pentru a te MANIPULA

Clădirea cumpărată de artistă a fost construită în secolul al XIX-lea şi ”se află pe nişte dealuri, are un număr impresionant de dormitoare şi băi, toate decorate în stil islamic. Cu toate acestea, există planuri uriaşe pentru o redecorare interioară”, a declarat un apropiat.

Citeste mai mult
Comentarii: