MOMS SANATATE

Sfaturi esenţiale pentru a avea o imunitate ridicată: Ce alimente trebuie să consumi toamna

Toamna este unul dintre cele mai plăcute, dar şi pretenţioase anotimpuri. Acum imunitatea ta este extrem de scăzută şi trebuie să fii foarte atent pentru a nu avea probleme de sănătate. Îţi oferim cele mai bune sfaturi pentru a trece peste aceste dificultăţi.

 

Toamna începe să își facă simțită prezența cu fiecare zi care trece. Dar modificările de temperatură ne afectează sistemul imunitar, ceea ce înseamnă că organismul devine mult mai vulnerabil la răceli și gripă. Pentru a preveni afecțiunile comune toamnei, ar trebui să consumăm mai multe legume și fructe.

 

Pe lângă toate substanțele nutritive pe care luăm din fructe și legume, mai există un remediul natural pe bază de miere și lămâie, care întărește sistemul imunitar. Lămâia este o sursă bogată de vitamina C și alți antioxidanți care curăță și purifică întregul organism de toxine. De asemenea, mierea este cunoscută pentru proprietățile antibacteriene pe care le deține.

Facebook va putea prezice cu exactitate cu cine vom avea o relaţie și cât va dura. Ce spun specialiștii

4 OBICEIURI ale oamenilor care NU se îngrașă

Studiu alarmant al specialiştilor: Prezența calciului în artere influențează riscul de atac de cord

În plus, amestecul mai conține și ghimbir, care are proprietăți terapeutice și antioxidante, conform RTV. Ghimbirul este recomandat pentru tratarea durerii de gât, pentru întărirea imunității și stimularea pierderii în greutate.

Reuşită senzaţională a cercetătorilor: Descoperirea care poate duce la încetinirea procesului de îmbătrânire

Cum să îți ajuţi partenerul pentru a deveni MAI BUN în pat

O tânără pasionată de fitness a murit la doar 25 de ani, ca urmare a suplimentelor pe care le lua

Ai nevoie de:
– sucul de la două lămâi

– 2 linguri de miere

– o jumătate de rădăcină de ghimbir

– un borcan de sticlă

Brad Pitt și Angelina Jolie, condamnați să plătească o jumătate de milion de euro

Cele mai FALSIFICATE alimente pe care le consumi zilnic

Semnalul de alarmă transmis de organism prin apariția gustului metalic din gură

Mod de preparare:

Spală și feliază ghimbirul, apoi pune-l în borcanul curat. Adaugă peste el sucul de la lămâi și mierea. Amestecă cu o lingură în borcan, pune-i capacul și dă-l la frigider. Lasă-l câteva zile. După care, pui câte o jumătate de lingură din amestec în apă caldă și bea-o pe tot parcursul zilei.

 

 

DistribuieShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest