NUTRITIE

INEDIT! Eataly World, parcul italian de 106 milioane de dolari, dedicat integral PREPARATELOR CULINARE

Foto: businessinsider.sg

Când îşi va deschide porţile pe 15 noiembrie, FICO Eataly World va fi diferit de orice alt parc tematic pe care l-aţi văzut vreodată.

În cadrul complexului de 20 de acri din Bologna, Italia, vor exista 108.000 de metri pătraţi de livezi, păşuni şi grădini, şase circuite, 40 de ateliere şi 25 de restaurante şi tarabe de mâncare din care puteţi alege pizza, paste şi polenta, informează businessinsider.sg.

Adăugându-se la atmosfera parcului tematic pentru adulţi, vor exista 500 de triciclete de dimensiuni mari cu coşuri de cumpărături, proiectate special pentru complex de către compania Bianchi.

Foto: businessinsider.sg

Tot în cadrul complexului, pe pajişti se vor găsi nouă tipuri de vaci, cinci tipuri de porci, cinci tipuri de capre, cinci tipuri de oi, iepuri, gâşte şi găini.

Cea mai sănătoasă rețetă: Negresă de ciocolată cu ZUCCHINI. Fără lactate, fără ulei/ LOW-CARB

TETRAZZINI, tradiționalul tort italienesc de paste / REȚETE SIMPLE

Alimentele care interacționează cu medicamentele

În cadrul atelierelor, vizitatorii vor putea face totul, de la învăţarea procesului de făcut prosciutto sau cum grâul este transformat în făină, până la făcut diverse tipuri de paste făinoase. Este un paradis al carbohidraţilor şi vinului, unde probabil veţi dori să staţi cât mai mult timp. Din fericire, Eataly World va avea un hotel de 200 de camere în 2018.

Foto: businessinsider.sg

Intrarea este gratuită, iar reprezentanţii Eataly spun că aşteaptă ca şase milioane de turişti să viziteze complexul anual, dintre care două milioane vor fi străini.

Crezi că lichidul roşiatic din pungile de carne este sânge? Greșești!

Chilli con carne, rețeta preferată a lui Barack Obama / REȚETE SIMPLE

Torta Pasqualina/ REȚETE DE WEEK-END

Comentarii: