NUTRITIE SANATATE

Dieta care-ţi poate salva viaţa: Marele secret al ceaiului verde

Foto: Pinterest.com

La asta nu te-ai fi gândit niciodată. Aceasta este dieta care-ţi poate salva viaţa, iar marele secret este…ceaiul verde. Un compus din ceaiul verde, prescurtat EGCG, este un antioxidant de 100 de ori mai puternic decat vitamina C si de 25 de ori mai puternic decat vitamina E.

 

Acesta nu se absoarbe foarte bine in corp, asa e nevoie sa stii o cura de ceai verde pentru a te bucura de efectul antioxidant al acestei bauturi.

 

Beneficiile ceaiului verde au fost descoperite prima oara de japonezi. Locuitorii unei regiuni de pe taramul nipon, unde aceasta planta crestea peste tot, au inceput sa bea cea verde si au realizat in timp ca incidenta cancerului a scazut in mod miraculos.

Care sunt cele mai PERICULOASE alimente de la supermarket. NU le mai cumpăra!

Secretul pe care nu-l ştiai: Care este floarea ta protectoare în funcţie de luna care te-ai născut

Cum arătau actorii din Game of Thrones în urmă cu mulţi ani, înainte de a intra în Westeros

De atunci, mai multe studii au aratat ca o cura cu ceai verde poate sa previna aparitia acestei maladii, deoarece protejeaza celulele sanatoase de agentii toxici si inhiba cresterea si dezvoltarea tumorilor.

Momentele în care o femeie este extrem de SEXY, fără să-şi dea seama de acest lucru

20 de ani de la moartea Lady Di. Ce se întâmplă în Marea Britanie

Cum învingem POFTA DE DULCE a copiilor

Cura cu ceai verde ajuta la scaderea colesterolului „rau“, reduce inflamatiile si riscul de a face diabet, scrie mindbodygreen.com. Frunzele de ceai verde infuzate au efect antiviral si antibiotic si ucid bacteriile patogene fara sa dauneze florei intestinale. In plus, accelereaza metabolismul si ajuta la scaderea in greutate.

Poziția Misionarului: avantajele și dezavantajele partenerilor. Variațiuni ale poziției clasice

Sfaturi pentru cei care vor să slăbească: Acestea sunt alimentele care topesc grăsimile

Alimentele care îți ACCENTUEAZĂ senzaţia de foame

Un compus din ceaiul verde, prescurtat EGCG, este un antioxidant de 100 de ori mai puternic decat vitamina C si de 25 de ori mai puternic decat vitamina E. Acesta nu se absoarbe foarte bine in corp, asa e nevoie sa stii o cura de ceai verde pentru a te bucura de efectul antioxidant al acestei bauturi.

Comentarii: