NUTRITIE

După ciocolata cu lapte, cea neagră şi cea albă, al patrulea tip de CIOCOLATĂ naturală a fost lansat: este roz!

Compania elvețiană Barry Callebaut AG, cel mai mare procesator mondial de boabe de cacao, a lansat marți o nouă culoare de ciocolată naturală, rubinie, acesta urmând să fie cel de al patrulea tip de ciocolată creat după ciocolata cu lapte, cea neagră și cea albă, transmite Bloomberg, preluată de Agerpres.

Noul tip de ciocolată apare la mai bine de 80 de ani după ce Nestle SA a început să producă ciocolată albă, considerat al treilea tip de ciocolată.

Noutatea, care are la bază un tip special de boabe de cacao, este rezultatul unui deceniu de dezvoltare, precizează directorul general de la Barry Callebaut, Antoine de Saint-Affrique.

Foto: Pinterest.com

Ciocolata rubinie dezvăluită marți la Shanghai are o aromă naturală de fructe de pădure dulce-acrișoară.

Sfaturi pentru educaţia copilului: Cele mai importante reguli pe care trebuie să le înveţe cei mici

Verdețuri la congelator? Vezi ce GREȘEALĂ faci fără să știi!

Diferenţa dintre afecţiunile colicistului şi ale fierei. SEMNELE care te atenţionează care dintre ele nu funcţionează

„Este naturală, este colorată, este hedonistică, dar păstrează autenticitatea ciocolatei. Este un amestec drăguț care este pe placul generației millennials”, susține Antoine de Saint-Affrique. Potrivit acestuia, noul produs ar putea fi atractiv și pentru consumatorii chinezi, o piață emergentă pentru ciocolată.

Foto: Pinterest.com

Inovațiile în industria ciocolatei au nevoie de mai mulți ani datorită structurii complexe și provocărilor asociate cu menținerea texturii și gustului.

DE ce s-a mutat Madonna în Portugalia

Cum trebuie să-ți pregătești organismul pentru a NU răci în tot sezonul rece

Cât de des și ce tipuri de CARNE este indicat să consumaţi în funcție de AFECȚIUNILE avute

Boabele utilizate pentru producția de ciocolată rubinie vin din Coasta de Fildeș, Ecuador și Brazilia, iar culoarea neobișnuită este dată de pudra extrasă în momentul procesării boabelor, a dezvăluit Antoine de Saint-Affrique, subliniind că nu sunt adăugate fructe de pădure sau coloranți.

Foto: Pinterest.com

Chiar dacă și alte companii precum Cargill Inc. produc deja pudră de cacao de culoare roșie, este pentru prima dată când un producător lansează o ciocolată naturală de culoare rubinie.

De ce NU este bine să bați în lemn

Ai probleme cu greutatea? Ce trebuie să faci ca să slăbeşti

Cele mai ciudate obiceiuri sexuale din antichitate

„Să produci ciocolată naturală care este produsă cu ingredientele normale ale unei ciocolate, care are gustul și culoare acesteia este extrem de dificil”, susține Antoine de Saint-Affrique.

CÂT DE DES trebuie să ne spălăm pe cap în funcţie de TIPUL de păr avut

Reclame peste tot, fără a preciza CÂND și CÂT sunt de periculoase: SUPLIMENTELE de substituție hormonală la menopauză

REVOLUŢIE în domeniul medicinei: Testul care depistează diabetul înainte ca acesta să se manifeste

Noul produs ar putea ajuta la creșterea vânzărilor pe o piață globală care se confruntă cu dificultăți. Într-un moment în care Hershey concediază 15% dintre angajați, iar Nestle vrea să își vândă operațiunile din SUA, ciocolata rubinie oferă șansa ca anul viitor, de Ziua Îndrăgostiților, pe rafturile magazinelor să apară o ciocolată naturală de culoare roz.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: