SANATATE

REVOLUŢIE în domeniul medicinei: Testul care depistează diabetul înainte ca acesta să se manifeste

Foto: Pinterest.com

Descoperire revoluţionară a oamenilor de ştiinţă pentru domeniul medicinei. Acesta este testul care descoperă diabetul înainte ca acesta să se manifeste în corpul uman.

 

Oamenii le știință au inventat un test care depistează diabetul cu ani înainte ca boala să se manifeste. În felul acesta, persoanele predispuse la această maladie pot evita îmbolnăvirea prin schimbarea stilului de viață.

 

Diabetul este boala secolului. Experții spun că este rezultatul direct al unui stil de viață nesănătos: mâncăm prea mult, ne mișcăm prea puțin, hrana este prea procesată și lista poate continua.

Tipurile de bărbați pe care femeile le adoră

Care sunt GREȘELILE pe care TOATE femeile le fac într-o relație

În Croația, de exemplu, la o populație care depășește  cu puțin 4 milioane de locuitori, 400 de mii suferă de această boală. Asta înseamnă 10 la sută din întreaga populație, adică enorm.

CUM să te simţi în largul tău în timpul partidei de sex

Mituri ciudate despre SEX care chiar sunt adevărate! Iată ce poți păți în timpul partidelor de sex

Ce impact au MESAJELE cu caracter sexual asupra relatiei

Testul, deszvoltat în laboratorul facultății de farmacie din Zagreb, are la bază principiile marcărilor tumorali. “Testăm sistemul de peste 5 ani şi am analizat rezultatele obţinute de la peste 1500 de oameni. Practic, biomarkerul depistează orice schimbare la nivel sangvin. Datele sunt comparate cu cele ale blonavilor de diabet”, spune dr. Gordan Lauc, conform TVR.

Cum îți influenţează expunerea la SOARE viaţa sexuală / STUDIU

Lucrurile pe care doar femeile le cred sexy, NU și bărbații

Deja a uitat-o Brad Pitt pe Angelina Jolie?

Și cum se știe că primele modificări pot apărea cu 5 până la 10 ani înainte de diagnosticarea bolii, aceste informații pot amâna sau chiar evita îmbolnăvirea. Nu se știe încă dacă acest bio-marker poate depista și eventuale complicații pe care bolnavii de diabet le dezvoltă în timp.

Detaliile pe care femeile NU LE STIU despre SEX

Avertisment pentru cupluri: Relaţiile care sunt în pericol în această toamnă

Vrei să-ţi prelungeşti viaţa? Sucul care te vindecă de mai multe boli

De aceea, a doua fază a experimentului se va desfășura acum pe un eșantion mai mare din trei state:  China, Germania și Croația.

Comentarii: