HOROSCOP

Avertisment pentru cupluri: Relaţiile care sunt în pericol în această toamnă

Foto: Instagram.com

Avertisment pentru cupluri. Această toamnă poate fi distrugătoare pentru multe dintre ele. Mai mult, acesta poate fi anotimpul despărţirilor. Toamna se numără bobocii și noile începuturi. Vara aceasta, anumite cupluri de zodii își vor da seama că nu au niciun viitor împreună. Iubirea va muri pentru ele încet și sigur.

 

Cupluri de zodii care se vor despărţi în perioada următoare

 

1. BERBEC & FECIOARĂ

Berbecul și Fecioara pot face o serie de compromisuri, însă până la un punct. Acești nativi sunt extrem de orgolioși, iar impulsivitatea Berbecului nu face casă bună cu răbdarea și spiritul tacticos al Fecioarei.

Machiajul pentru TENUL MATUR

TRENDS 2017 / Modele de ochelari de vedere pentru EL

Ochelarii de VEDERE pentru primăvara-vara 2017/ Pentru EA

2. BALANȚĂ & SCORPION

Persoanele născute în aceste zodii, care formează momentan un cuplu, au toate șansele să se despartă vara aceasta. Lucrurile se precipită foarte mult în relația lor, conform teotrandafir.com. Balanța își dă seama că nu mai are răbdare cu schimbările de atitudine ale Scorpionului, nativ care vrea să fie veșnic în centrul atenției.

NU mai consumaţi aceste legume crude! Sunt TOXICE

3 CONDIMENTE care STIMULEAZĂ DIGESTIA

Alimentul din DIETA JAPONEZĂ care te ajută să slăbești chiar și 2 kilograme pe zi

3. RAC & FECIOARĂ

Nici nativul Rac și nativul Fecioară nu au un viitor promițător împreună. Norii negri se adună deasupra căminului lor conjugal. Racul are toate șansele să își găsească o nouă dragoste, în timp ce Fecioara va tinde să nu se mai implice în vreuna, cel puțin câteva luni de acum înainte.

TRUCURI pentru A ÎNCĂRCA telefonul rapid

La ce folosește adâncitura de pe fundul sticlelor de vin?

ȘOCANT! Principalul MOTIV pentru care o femeie părăsește un bărbat. NU, nu este la ce te gândești!

4. LEU & VĂRSĂTOR

DE SEZON/ Cele mai bune REȚETE cu LEURDĂ

Torta Pasqualina/ REȚETE DE WEEK-END

Cea mai sănătoasă rețetă: Negresă de ciocolată cu ZUCCHINI. Fără lactate, fără ulei/ LOW-CARB

Leul și Vărsătorul au multe puncte comune în dragoste, însă nevoia de a fi în centrul atenției îi desparte înainte să înceapă ceva serios și frumos. Vărsătorul este visător și extrem de muncitor, pe când Leul e foarte invidios pe ce realizările partenerului de viață. Leul nu acceptă ca persoana iubită să fie mai sus pe scara socială.

Comentarii: