HOROSCOP

Cu ce FLORI o cucerești, în funcție de zodie

A doua întâlnire înseamnă că deja ai făcut un pas înainte. Este însă și cea mai importantă, deoarece poate doar din curiozitate sau dintr-un alt motiv știut numai de ea, a decis să-ți acorde această șansă. De aceea, sunt convinsă că îți vei dori să-ți maximizezi această șansă.

Orice femeie, indiferent dacă îți va recunoaște sau nu acest lucru, este impresionată atunci când primește o floare (sau un buchet de flori). Cum aranjamentele sofisticate sunt de aobicei pentru evenimente oficiale, sfatul meu este să mergi pe stilul minimalist și simplu, mai exact cumpără-i o floare ( sunt flori care se pretează la așa ceva) sau un buchet simplu, dar de efect.

Dacă știi deja în ce zodie este născută, un punct de plecare în alegerea făcută ar fi să-i oferi floarea potrivită zodiei ei. Precizându-i și ce te-a determinat să faci selecția, cu siguranță va fi impresionată de faptul că ai reținut acest amănunt personal.

Dacă nu ți-a împărtășit încă acest detaliu, poate ai posibitatea de a afla din cercul de prieteni comuni. Cu atât mai puternică va fi impresia creată atunci când îi vei explica ce te-a determinat să alegi floarea respectivă.

Alimentația nativilor din zodiile de AER. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de APĂ. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Florile cu care o CUCEREȘTI în funcție de zodie

Iată ce flori sunt recomandate de astrologi în funcție de fiecare zodie în parte:

Berbec

Berbecii sunt semne de foc care simbolizează încredere de sine, dinamică, energie, aventură. Sunt lideri înnăscuți și trend-setteri. Pentru femeile din zodia Berbec sunt recomandate florile portocalii de orice fel, de exemplu lalelele, frezia sau crinul tigrat.

Taur

Taurul este simbolul încăpățânării, însă sunt foarte sensibil și senzuali. Semne de pământ, Taurii sunt puternici și hotărâți, însă inimoși și romantici. Ei se bazează foarte mult pe simțuri și apreciază mirosurile dulci, așa că cele mai potrivite flori pentru femeile născute în această zodie sunt trandafirii sau zambilele.

Ține căpușele la distanță! 5 uleiuri esențiale ce VĂ POT FERI de mușcătura acestor insecte parazite

NU te mai descălța niciodată în casă, ci la ușă. Iată de ce!

Te trezești obosit? Somnul odihnitor ține doar de ”programare”. TRUCURILE recomandate de specialiști

Gemeni

Gemenii sunt duali, așa cum o arată de altfel și semnul zodiei lor. Femeile născute în Gemenii sunt expresive, creative și posedă o imaginație bogată. Pentru ele, cele mai indicate flori sunt trandafirii, simbolul pasiunii și afectiunii. Făcând acest gest vei “atinge” multiplelele fațete ale personalității lor.

Rac

Racii sunt firi emotive și sensibile. Sunt foarte selectivi, iar dacă faci parte din anturajul lor ar trebui să te simti flatat. Pentru nativele acestei zodii, florile perfecte sunt cele de primăvară sau florile de câmp, care să le stimuleze latura spontană, dar care să le reflecte și firea lor blândă, delicată.

Leu

Femeile Leii sunt ființe strălucitoare, extrovertite, puternice. Adoră să fie în centrul atenției și să fie capul de afiș peste tot unde se duc. Pentru ele, floarea soarelui sau orhideea reprezintă o alegere înțeleaptă. Ele simbolizează iubirea, lumina și încrederea de sine, dar și luxul și elitismul deopotrivă.

Exercițiul-minune! Durează doar 3 MINUTE pe zi, dar îți lucreză TOȚI mușchii corpului

Exerciții fizice simple care îți vor îmbunătăți considerabil viața sexuală

Mănânci produse fast food? Câte minute de exerciții fizice îți trebuie pentru a arde caloriile din fiecare produs

Fecioara

Fecioarele sunt extrem de analitice, organizate și gânditoare. Atenția sporită asupra detaliilor le împinge către perfecționism. Alege pentru ele flori albastre, cum ar fi clopoțeii, care să le reflecte latura calmă, dar uneori obsesivă, sau hortensii, de asemenea albastre.

Balanța

Așa cum simbolizează și semnul zodiacal, Balantțele sunt în căutarea echilibrului perfect, a armoniei, adevarului și dreptății. Sunt încântătoare și apreciază frumosul. Pentru ele, cele mai potrivite flori sunt lalelele și margaretele.

Scorpion

Scorpionii sunt cele mai pasionale semne zodiacale, iubitoare, dar foarte posesive. Ele sunt puternic atrase de natură, creative, inteligente și determinate. Pentru ele, cele mai bune alegeri sunt florile roșii, care să le simbolizeze pasiunea, precum macii, gerbera sau trandafirii grena, cu petale grele, pasionale.

TRUCUL SEZONULUI! Cea mai RAPIDĂ metodă de răcire a băuturilor în timpul verii

Oamenii de ştiinţă ‘dau totul peste cap’: Chimioterapia răspândeşte cancerul în corp

Celine Dion, ipostază INCENDIARĂ într-o fotografie NUD realizată pentru revista Vogue / FOTO

Săgetator

Săgetatorii au ca semn zodiacal un centaur (jumătate cal, jumătate om) și simbolizează intelectul și puterea. Femeile Săgetator sunt energice și în căutarea aventurii, a explorării. Sunt filosoafe, ambițioase și determinate. Pentru ele poți lua în considerare florile purpurii, cum sunt irisul, lalelele și trandafiri.

Capricorn

Spirite practice, femeile Capricorn sunt stabile și disciplinate. Ele sunt foarte fericite în condiții de stabilitate și securitate, din toate punctele de vedere. Pentru ele, floarea perfectă este violeta. Este o plantă cu rădăcini puternice, cu petale catifelate, care simbolizeaza adevarul, securitatea și fidelitatea. Îi poți oferi un ghiveci mic, simplu ambalat, oferindu-te să treci din când în când pentru a o uda…

Ai probleme cu stomacul? Ce trebuie să mănânci când ai dureri

Poziţiile erotice IDEALE pentru fiecare TIP de orgasm

Atentie, subiect TABU! Ce să faci atunci când partenerul suferă de depresie?

Vărsător

In ciuda naturii independente, femeile din Vărsător sunt extrem de romantice. Sunt pasionale și loiale oamenilor pe care îi iubesc. Pentru ele, cea mai potrivită floare este orhideea care să sublinieaze aerul romantic și loial și care să denote grație și în același timp putere.

Pești

Semne de apă, Peștii sunt inventivi, înțelegători și răbdători. Femeile născute în zodia Peștii sunt foarte blânde și au tendința de a “gândi” cu inima, nu cu mintea. Pentru ele, cele mai indicate flori sunt cele care cresc pe lângă apă: bambus, nuferi.

Comentarii: