REVIEW

TRUCUL SEZONULUI! Cea mai RAPIDĂ metodă de răcire a băuturilor în timpul verii

Foto: Pinterest.com

 

La finalul unei zile toride, una dintre cele mai așteptate momente este să deschizi o sticla de vin rece și sa savurezi în liniște un pahar din băutură răcoritoare. Totuși, se întâmpla ca, din grabă, în ziua precedentă să fi uitat că trebuie să mai pui la răcit o nouă sticlă de vin și să descoperi că frigiderul este gol, iar momentul tău de relaxare este ruinat.

Ce e de făcut într-o astfel de situație? Evident, vinul cald nu este o opțiune, mai ales în zilele caniculare. Poți să aștepți câteva ore ca băutura ta să se răcească în frigider… sau poți să pui în practică trucul verii! Iată o  soluție mult mai rapidă și mai eficientă de răcire a băuturilor alcoolice, pe care trebuie să o încerci și tu.

De ce ai nevoie:

  • o galeată de plastic
  • cuburi de gheață
  • apă rece
  • câteva linguri de sare

Pesticidele, otrava din fructele și legumele noastre. VEZI care au conținutul cel mai mare

Nu vei mai mânca niciodată acest tip de pește! Iată DE CE

Hainele noi trebuie splălate înainte de a le purta?

Cum procedezi:

Nimic mai simplu! Pune sticla sau sticlele de vin în găleată, apoi acoperă-le cu apă rece si cât mai multe cuburi de gheață. Presară sarea deasupra și așteaptă vreme de 10-15 minute, până când băuturile tale se vor răci. În funcție de cât de rapid vrei să savurezi vinul rece, atât de multă sare ar trebui să adaugi.

Foto: foodnetwork.com
Foto: foodnetwork.com
Foto: foodnetwork.com

Legătura dintre alimente și organe. Cum ne indică natura ce să mâncăm!

Chimia din farfurie. IATĂ cum ARATĂ aditivii alimentari pe care îi mănânci zilnic

Adevărul despre salamul de Sibiu: de ce unele produse sunt ieftine, iar altele sunt foarte scumpe?

Trucul funcționează pentru absolut orice băutură, alcoolică sau nu, cu mențiunea că aceasta trebuie să fie introdusă în apa cu sare și gheață neapărat într-o sticlă de ciob, nu una de plastic.

Comentarii: