SANATATE

Ai probleme cu stomacul? Ce trebuie să mănânci când ai dureri

Foto: stylecraze.com

Ai probleme cu stomacul? Te temi să mănânci orice din cauza durerii? Ei bine, îţi oferim lista completă cu alimentele pe care trebuie să le consumi atunci când ai dureri.

 

În încercarea de a combate durerea de stomac, întotdeauna sunt mai eficiente soluțiile naturale. Uneori, medicamentele pot duce la înrăutățirea afecțiunii. Una dintre cauzele durerii este intoleranța la alimente, de aceea, iată ce trebuie să mănânci când te doare stomacul.

Banană

ALFĂ ce spune CAFEAUA preferată despre partenerul tău

Orgasm de 60 de secunde? Ce trebuie să faci pentru a-l obține

Avocaderia, restaurantul newyorkez cu meniul dedicat fructului avocado

Banana este sursă bogată de fibre și are proprietăți antiinflamatoare, care contruibuie la reducerea inflamației asociate cu dificultățile digestive. Mâncând aceste fructe reduci nivelul de acid gastric și stimulează dezvoltarea bacteriilor bune din intestine. În plus, potasiul care se găsește în fruct echilibrează nivelul de electroliți din organism,care sunt dereglați după vomă sau diaree.

ESTE ÎN BUCĂTĂRIA TA! Băutura simplă care TOPEŞTE celulita

Cum arată ACUM copiii-vedetă de ieri

PIZZA DIETETICĂ cu blat de spanac și topping de ouă de prepeliță

Iaurt natural

Iaurtul este sursă importantă de probiotice, ele fiind cele mai bune pentru combaterea durerii de stomac. Produsul lactat stimulează creșterea bacteriilor bune în intestine, reducând dezechilibrul nivelului de pH. În plus, întărește sistemul imunitar și elimină bacteriile și paraziții dăunători.

EVITĂ să mănânci aceste alimente PE STOMACUL GOL! Vezi și DE CE!

Stilul SPORTIV, de la accesoriile sportive la părul alb/ NEW LOOK

Pietrele prețioase colorate, protagonistele de necontestat ale VERII 2017

Ghimbir

Ghimbirul este cunoscut în întreaga lume ca alimentul cu cele mai multe proprietăți digestive și antiinflamatoare. El este soluția pentru orice fel de durere. Gingerolul, compusul activ, nu numai că are un gust delicios, ci are abilitatea de a proteja pereții stomacul. Include-l în rețetele de ceai sau în băuturile naturale.

Cercetătorii au aflat CE le LIPSEȘTE copiilor născuţi prin cezariană

Cum să alegem PARFUMUL potrivit

Dieta pentru MENOPAUZĂ

Apă de cocos

Disconfortul digestiv și durerea pot fi tratate bând apă de cocos. Această băutură conține substanțe nutritive, precum fibre, vitamina C și potasiu, care sunt necesare pentru evitarea deshidratării. În plus, nu are multe calorii și stimulează tranzitul intestinal, prevenind durerea acută și constipația.

REGIM pentru 4 SĂPTĂMÂNI pentru tratarea DEZECHILIBRULUI HORMONAL

Dressinguri pentru salate cu puține calorii

Pantofii de inspirație masculină, noul trend feminin în 2017

Supă de legume

Atunci când te confrunți cu probleme digestive, supa de legume este cea mai bună opțiune, deoarece este ușor de digerat. Supa ajuta la combaterea durerii și la prevenirea deshidratării. Iar substanțele nutritive din legume și apa ajută organismul să se mențină hidratat.

Comentarii: