SANATATE

ATENȚIE! Greșeli pe care le faci când te speli pe mâini

Foto: Pinterest.com

 

Pentru a avea mâinile curate, frumoase și sănătoase, trebuie să eviți anumite obiceiuri pe care multe persoane le au. Iată care sunt acele greșeli pe care le faci când te speli pe mâini.

Pe lângă faptul că trebuie să ții cont de anumite reguli atunci când te speli pe mâini, nu uita să îți hidratezi pielea.

Dacă pielea ta va intra foarte des în contact su săpunul, atunci nu va mai fi hidratată și va începe chiar să se exfolieze. Tocmai de aceea este indicat să urmezi câteva reguli simple care te vor ajuta nu numai să ai mâinile curate, dar și sănătoase și vor arăta mereu bine.

Folosește săpunul antibacterian numai atunci când este necesar. De asemenea, este recomandat să eviți săpunurile care au parfum. Asta pentru că acestea îți vor usca pielea. În plus, vor fi responsabile pentru apariția iritațiilor. Cel mai bine este să folosești săpunuri care conțin ulei de jojoba, aloe vera sau ulei de măsline.

Cum poți slăbi, în funcție de zodie

Marele secret al produselor cosmetice: Află când expiră acestea cu adevărat

Soluţia ingenioasă care te scapă de mâncatul excesiv

Este ideal să te speli pe mâini cu apă caldă. Nu trebuie să aibă o temperatură foarte ridicată. Astfel te asiguri că îți vei proteja mâinile.

Foto: Pinterest.com

Încearcă să nu îți usuci mâinile cu ajutorul uscătoarelor electrice din băi. O alegere mult mai bună ar fi prosoapele din hârtie.

Ce produse apicole trebuie să consumăm în funcție de sezon?

PERICOLELE existente în formarea obiceiurilor alimentare ale copiilor

Miturile super-alimentelor exotice

Dacă vei respecta aceste reguli simple, atunci mâinile tale nu numai că vor fi curate, dar vor fi mereu hidratate. Pielea nu se va exfolia și nu vor apărea alte probleme mai grave.

Comentarii: