NUTRITIE

Soluţia ingenioasă care te scapă de mâncatul excesiv

Vrei să mănânci mai puţin şi să slăbeşti, dar întâmpini dificultăţi când toate preparatele arată apetisant?

Ei bine, un expert culinar din Olanda s-a gândit la o soluţie şi chiar a găsit-o: a inventat nişte obiecte inedite care imită anumite mâncăruri, cum ar fi pastele sau delicioasa îngheţată.

Plasat în mijlocul farfuriei, un astfel de obiect oferă creierului informaţia că mâncarea e îndestulătorare şi, astfel, vei mânca mai puţin, dar te vei sătura.

Foto: Pinterest.com

Obiectele denumite Volumes au fost create de Marije Vogelzand, un expert culinar, pentru a-i ajuta pe oameni să mănânce mai puţin.

Cum poți SCĂPA pielea lăsată după slăbire

Îți place trandafirul pe care l-ai primit? Folosește un CARTOF pentru a-l putea planta direct în ghiveci

„Farfuriile mari pe care aşezăm mâncarea ne păcălesc creierul că trebuie să mâncăm mai mult. Dacă farfuria nu este în întregime umplută cu mâncare, atunci creierul nostru va percepe că nu îi dăm suficientă hrană”, spune ea, notează Mediafax.

Foto: Pinterest.com

Mulţi dintre noi ne bazăm pe volum, de unde şi denumirea obiectelor ingenioase. Doar atunci când vedem multă mâncare vom percepe senzaţia de saţietate.

Poziţii erotice care creează dependenţă

Zodiacul DEFECTELOR. De ce Săgetătorii sunt buni PARLAMENTARI, iar de Gemeni e bine să te FEREȘTI

Mănânci mult usturoi? Vezi cu ce PROBLEME de sănătate te poți confrunta!

Aceste dispozitive din silicon, în diverse forme şi culori, îţi vor îndrepta atenţia către aspectul preparatului din farfurie şi, astfel, creierul primeşte semnalul că ai mâncat suficient.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: