FRUMUSETE

ESTE ÎN BUCĂTĂRIA TA! Băutura simplă care TOPEŞTE celulita

 

Cu siguranță vara, cel mai mare dușman pe care o femeie îl poate avea este celulita. Dacă în sezoanele reci acestea pot fi ascunse sub hainele mai groase, vara nu prea poți purta altceva înafară de pantaloni scurți sau fuste scurte deoarece afară este foarte cald, iar aceste tipuri de îmbrăcăminte ne oferă mai mult confort.

Totuși, cum să scăpăm de celulită atunci când vrem să mergem la plajă? O soluție ar fi o băutură care topește celulita și despre care vom vorbi în rândurile următoare.

De cele mai multe ori, rezolvarea celulitei o găsim chiar în bucătăria noastră sau în cel mai apropiat magazin astfel încât să nu mai dăm banii pe tot felul de produse pe cât de scumpe, pe atât de ineficiente. În acest sens, grapefruitul este mai mult decât fruct gustos deoarece te poate ajuta chiar și să scapi de grăsimea în exces.

Ți se spune mereu să bei 2 litri de apă pe zi, dar ai idee DE CE?

Porți bijuterii de aur zilnic? Avertismentul Comisiei Europene asupra PERICOLULUI ascuns din acest metal

O NOUĂ modă în rândul tinerelor. Bărbații sunt disperați!

Acesta trebuie consumat cu regularitate și astfel circulația va fi îmbunătățită, acumularea de apă în organism va fi prevenită și astfel vei putea îndepărta celulita. Mai exact, acesta este ingredientul principal pentru prepararea băuturii care topește celulita.

Băutură anti celulită

Pentru prepararea băuturii magice anti celulită trebuie să foloseşti un grapefruit mare, două portocale, un sfert de lămâie și un centimetru de ghimbir. Curăță fructele, iar apoi adaugă-le în storcător. După ce ai obținut băutura dorită, pune-o la frigider și o poți consumată dimineața pe stomacul gol, precum și între mese.

FOTO/ Gafă monumentală la Hollywood! Unul dintre sâni i-a ieșit din rochie!

Horoscop luna MAI 2017: suflu nou, elan și forță, dar ne expune și la pericole

Care este SECRETUL unei vieți sexuale împlinite

Ai însă grijă că grapefruitul poate avea și efecte negative mai ales atunci când iei anumite medicamente și astfel înainte de a te folosi de sucul anti celulită din grapefruit ar trebui să întrebi medicul dacă poți urma o astfel de cură sau să citeşti cu atenţie prospectul medicamentelor pe care le iei.

Comentarii: