FRUMUSETE

Cum înlăturăm autobronzatul-5 trucuri pentru situații de URGENȚĂ

 

Pentru că s-a încălzit și am început din ce în ce mai mult să purtăm rochițe, fuste, pantaloni scurți, tricouri, etc. multe dintre noi își doresc o piele care împrumută culoarea de la soare.

Pentru că suntem la început de sezon, autobronzantul este cel care ne ajută să obținem o piele bronzată în timp record. Problema apare dimineața când ne trezim ca un tigru dungat…

Nu intrați în panică, pentru că am aflat câteva secrete de la cel care aplică autobronzantul lui Rosie Huntington-Whiteley și Ellie Goulding. Citiți mai jos pentru a afla care sunt acestea!

Horoscop luna MAI 2017: suflu nou, elan și forță, dar ne expune și la pericole

1. Folosiți sucul de lămâie

Îmbibați un prosop mai micuț în suc de lămâie, iar apoi băgați-l la microunde pentru 2 minute. Aveți grijă să nu vă ardeți și frecați pielea acolo unde doriți să înlăturați instant bronzul artificial.

2. Sauna

Un alt fel de a îndepărta bronzul artificial este să intrați la saună pentru 10 minute(după ce vă terminați antrenamentul) și apoi folosiți mișcări de frecare. Faceți acest lucru cu prosopul personal(nu cu cel care vi se dă la sala de fitness și care de obicei este alb).

Ce fantezie romantică are, în funcţie de zodia sub care s-a născut

Cafea după beţie? Nici nu te gândi! Cinci metode eficiente pentru a scăpa de mahmureală

FOTO/ Gafă monumentală la Hollywood! Unul dintre sâni i-a ieșit din rochie!

3. Încercați pasta de dinți

Ați rămas cu câteva pete pe încheietura mâinii sau altundeva? Nici o problemă, puneți pastă de dinți pe o mănușă exfoliantă și frecați ușor. Aveți grijă ca pasta de dinți să fie albă, deoarece celelalte nu au același efect.

4. Folosiți-vă de spuma de ras

Dacă ați exagerat cu intensitatea bronzului, folosiți la duș gelul de ras pe tot corpul, este perfect mai ales dacă trebuia să vă și epilați.

Machiajul natural”NO-makeup-LOOK”

Motive pentru care machiajul NU îți rezistă întreaga zi

5. Produse speciale

Există pe piață destule produse special destinate pentru a îndepărta bronzul artificial.

Succes!

Comentarii: