FRUMUSETE

Motive pentru care machiajul NU îți rezistă întreaga zi

Dacă niciodată machiajul dumneavoastră nu rezistă mai mult de ora 14:00, atunci cu siguranță ceva nu este în regulă. Sunt câțiva pași pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a obține un machiaj de lungă durată.

1. Mereu vă atingeți fața

Știți că părul dumneavoastră se îngrașă mult mai repede dacă stați cu mâinile mereu în el, nu-i așa? Atunci de ce am sta toată ziua atingându-ne mereu fața? Căldura pielii în contact cu fondul de ten, face ca acesta să se ducă treptat de pe fața dumneavoastră. Iar dacă asta nu v-a convins, atunci aflați că punând mereu mâinile pe față, riscați să aveți probleme cu acneea sau o veți înrăutați pe cea deja existentă, datorită bacteriilor și microbilor care vin în contact cu mâinile dumneavoastră.

2. Nu tamponați fața

Excesul de sebum poate fi și el un motiv pentru care machiajul pare că se topește de pe fața dumneavaoastră.

Dacă aveți un ten mixt sau gras, atunci știți cu siguranță ce înseamnă să vă uitați pe la ora 15:00 în oglindă și să vi se pară că fața dumneavoastră arată ca un bec. În loc să aplicați alt strat de pudră sau fond de ten, tapotați fața cu un șervețel special pentru a absorbi excesul de sebum, apoi de abia aplicați un strat de pudră.

Ce NU știai despre Melania Trump

UIMITOR! Majoritatea femeilor au ACEASTĂ fantezie  în timpul sexului

Care este ADEVĂRATUL sens al emoticoanelor utilizate în mod obișnuit

De ce VERIGHETA se poartă pe cel de-al patrulea deget al mâinii stângi?

3. Aplicați prea multe produse odată

Dacă dimineața vă aplicați și crema hidratantă și fondul de ten, să nu vă mirați că fondul de ten dispare mult mai repede decât v-ați fi așteptat. Dacă folosiți cremă hidratantă dimineața (și ar trebui!), dați timp cremei să fie absorbită de piele, altfel fondul de ten va dispărea pe parcusrul zilei.

4. Folosiți fondul de ten nepotrivit pentru tenul dumneavoastră

Fiind make-up artist, știu că, atunci când un fond de ten nu rezistă, înseamnă că pur și simplu nu îmi este potrivit. De aceea, dacă aveți un ten gras vă recomand să folosiți un fond de ten pe bază de apă sau oil-free.

Cele mai frumoase MODELE de unghii pentru PAȘTELE 2017

CUM poți să faci ouă de Paște fără coloranți artificiali

5. Nu folosiți un primer

Folosesc un primer în fiecare zi, pentru că ajută ca fondul de ten să se așeze mai bine pe piele și îi asigură o rezistență de durată. Dacă și dumneavoastră aveți probleme cu rezistența fondului de ten, vă recomand să investiți într-un primer care să ajute fondul de ten să reziste mai mult.

6. Nu folosiți un spray de fixare a machiajului

Știu că poate suna ca o fiță, dar vă asigur că nu este. Spray-ul de fixare a machiajului chiar își face treaba!

Poate nu îl folosesc chiar în fiecare zi, dar dacă am o întâlnire sau ceva mai special de făcut într-o zi, închei ședința de machiaj cu un spray fixator și mereu îmi rezistă machiajul.

Vă recomand cu căldură spray-ul fixator All Nighter Setting Spray de la Urban Decay.

7. Nu folosiți o pudră

Nu există o regulă mai importantă în machiaj dect aceea de a fixa orice este lichid cu pudră.

Prin urmare, dacă vreți ca fondul de ten să reziste, după ce îl aplicați folosiți o pudră care să fixeze totul.

8. Dacă aveți un ten gras, nu folosiți o pensulă pentru a aplica pudra

Dacă fața dumneavoastră lucește, este pentru că are un exces de sebum, iar dacă aplicați pudra cu o pensulă nu vă va ajuta foarte tare în rezolvarea problemei.

NU găsești ouă ALBE pentru Paște? Iată câteva idei spectaculoase

Ouă de Paște din MARMURĂ? VEZI cum se fac

CONDIMENTE și LEGUME folosite pentru a vopsi ouăle de Paște / ALTERNATIVA NATURALĂ

Un mic truc învățat de la profesioniști este că atunci când aplicăm pudra, cel mai bine este să o aplicați cu un burețel pentru pudră cu mișcări de tapotare și nu mișcări de ștergere cum facem cu o pensulă. Astfel, totul va fi fixat perfect și va rezista ore întregi.

Fie ca fondul de ten să vă reziste mai bine decât vă rezista până să citiți acest articol!

Comentarii: