REVIEW

Cum să alegem PARFUMUL potrivit

Este binecunoscut faptul că nu doar hainele ne îmbracă! Parfumul potrivit ne dă la fel de multă încredere în noi, întocmai precum vestimentaţia. Cu o singură condiţie: să găsim mireasma perfectă, care să ni se potrivească.

De asemenea, este mai mult decât cunoscut faptul că parfumurile ne pot influenţa starea de spirit dacă alegem aroma care ni se potriveşte.

„Alegem parfumurile de cele mai multe ori în funcţie de tipul nostru de personalitate, dar această alegere este cumulată cu toate experienţele noastre de viaţă. Pentru că mirosul, se ştie, este simţul care ne conectează cel mai mult cu memoria. De aceea eu recomand ca dimineaţa ritualul să fie prin parfum – ne dă o stare bună şi o vibraţie energetică foarte bună”, spune Raluca Vasile, parfumier.

Horoscop luna MAI 2017: suflu nou, elan și forță, dar ne expune și la pericole

De aceea, este bine să folosiţi un parfum realizat din ingrediente naturale.

Super-alimente DE SEZON/ Topesc kilogramele, regenerează ficatul și întăresc sistemul imunitar

Ochelarii de soare în 2017. Vezi ce modele preferă vedetele

„Orice reacţie cu pielea poate avea un impact pozitiv sau nu. Cu cât este mai natural parfumul, cu cât concentraţia ingredientelor este mai naturală, cu atât şi noi ne vom simţi mai bine în pielea noastră şi în plus de atât vom avea şi vom transmite o stare mult mai bună pe tot parcursul zilei”, susține în continuare parfumiera.

În plus, un parfum natural poate chiar hidrata pielea.

ALB TOTAL/ 4 Outfit-uri inspirate din stradă

JACHETA de BLUGI. Iată CARE sunt combinațiile preferate de celebrități!

Cum să-ți îngrijești părul în timpul SARCINII

Mai mult, pentru ca notele să fie cele la care vă aşteptaţi şi mireasma să dureze ore întregi, parfumul trebuie testat şi aplicat direct pe piele. După ce l-aţi aplicat, aşteptaţi 10 minute până se echilibrează notele şi abia apoi mirosiţi. Dacă mirosul parfumului, pe pielea dumneavoastră, vă încântă, vă face să vă simțiți specială, acela este!

Durata parfumului în funcție de concentrație

Comentarii: