MODA

Stilul SPORTIV, de la accesoriile sportive la părul alb/ NEW LOOK

 

În 2012 presa a început să ofere informații publicului despre  modelul Cara Delevingne, nominalizată pentru prima dată drept  cel mai bun model al anului. De altfel, a doua nominalizare a urmat în scut timp, în 2014.

Privirea ascuțită, bine conturată de sprâncenele groase și închise la culoare, care continuă să dicteze tendințele, precum și expresia abordată, ceva între ursuz și mândru, au făcut furori astfel încât multe case de moda,  printre care Chanel și Burberry,  au ales-o pentru a le promova imaginea.

Astăzi, în 2017, o vedem în emisiunile televizate, ca invitat special , emisiunile pe de altă parte, stând în rând ca un invitat special, alături de Anna Wintour și Pharell.

După debutul ca actriță și scriitoare, imagine asa a intrat într-o nouă fază: Stilul SPORTIV. La aceasta contibuind probabil și contractul semnat cu cei de la Puma.

Ți se spune mereu să bei 2 litri de apă pe zi, dar ai idee DE CE?

Porți bijuterii de aur zilnic? Avertismentul Comisiei Europene asupra PERICOLULUI ascuns din acest metal

O NOUĂ modă în rândul tinerelor. Bărbații sunt disperați!

De la părul platinat, aproape alb, la combinațiile extraordinare de haine sportive și elegante, la care accesoriile au o contribuție pe măsură, vă puteți inspira pentru a aborda un look nou, pretabil oricărei ocazii: de la călătorii cu avionulcu mașina sau avion la evenimente exclusiviste.

Comentarii: