SANATATE

Simptomele care NU trebuie ignorate dacă persistă pe perioade EXTINSE de timp

Foto: Pinterest.com

Atunci când este vorba de sănătate, o mulţime de oameni apelează la internet pentru a încerca să pună ei înşişi un diagnostic înainte de a merge la un medic. Dar ce ne facem atunci când avem dureri și simptome ce nu pot fi diagnosticate de un calculator? Sau când una dintre simptome este comună mai multor afecțiuni?

Iată 12 cazuri ce nu ar trebui ignorate şi ar trebui să consultați un medic în cazul în care acestea persistă:

Extenuarea și durerea sunt severe dimineața

Cand te trezesti, ar trebui să te simți odihnit și gata de plecare. Dacă nu ați petrecut ziua precedentă ajutând prietenii la mutat mobila prin casă sau folosind mușchii pe care i-ați odihnit o lungă perioadă de timp, nu ar trebui să te trezești în durere. Durerile cronice dimineața sunt un semn că aveți nevoie de un medic.

Nu puteți dormi

Durerea care te trezește dintr-un somn profund nu ar trebui să fie ignorată. Dacă nu puteți dormi în mod regulat din cauza unei probleme corporale, acest lucru va fi deosebit de extenuant și de periculos deoarece organismul folosește somnul pentru a se odihni, vindeca, și pentru a se reface.

Dieta care-ţi poate salva viaţa: Marele secret al ceaiului verde

Regulile din dietele în vogă, care ne pun în PERICOL sănătatea

Super alimentul toamnei: beneficiile extraordinare asupra organismului

Durere ascuțită într-un punct

Dacă simți durere într-o zonă specifică și durerea pare să persiste, ai putea avea de-a face cu ceva mai serios. Artrita sau tunelul carpian pot fi o cauză, dar neinvestigat ar putea să fie ceva mult mai rău.

Foto: Pinterest.com

Dureri de cap de neoprit

Predarea copiilor toată ziua, sau lucrul într-un mediu stresant este suficient pentru a da cuiva o durere de cap. Însă durerile de cap cronice sunt un semn al unei probleme mai profunde. Ar putea fi deshidratare, dar ar putea fi, de asemenea, ceva ca o masă ce apasă pe cortexul cerebral, sau semne timpurii ale migrenelor hemiplegici.

Dureri menstruale

Pentru unele femei menstruația poate fi relativ ușoară (sau cel mult o neplăcere minoră), cu minim de crampe, dar dacă ai de a face cu dureri abdominale severe s-ar putea să fie o problemă mai complicată.

De ce și unde NU este indicat să comandaţi un latte după-amiaza?

Reacția CUTREMURĂTOARE a unui tigru când vede o femeie însărcinată

CUM îţi poţi scăpa copilul de febră, în câteva minute, FĂRĂ niciun MEDICAMENT!

Disconfort în baie

Problemele de urinare sau defecare, mai ales atunci când vin însoțite de durere nu trebuie niciodată să fie ignorate. Ce ar trebui să fie un proces natural nu ar trebui să se simtă dureros. Dacă vedeți sânge, acela este momentul în care trebuie neapărat consultat un medic.

Durerea dureaza mai mult de 3 luni

Durerea cronică este atât de extenuantă atât pentru sănătatea fizică cât și pentru sănătatea mentală. Acest simptom este, de obicei, un semnal de alarmă pentru oricine.

Fie că este vorba de durere de dinți, dureri de spate, dureri abdominale sau dureri în piept, este un semn pe care corpul tău ți-l transmite că se luptă cu ceva, și ar trebui să cauți întotdeauna opinia unui profesionist. Nu te mai îngrijora și obține răspunsuri.

ATENȚIE PĂRINȚI! Obiceiurile care pot DEFORMA maxilarul copiilor

Sfaturi din partea specialistilor: 10 secrete pentru a-ti creste copilul

Sfaturi esenţiale pentru a avea o imunitate ridicată: Ce alimente trebuie să consumi toamna

Sensibilitate la vreme sau la schimbarea bruscă a temperaturii

O mulțime de pacienți cu artrită cronică exprimă durere, atunci când există o schimbare de vreme, sau atunci când sunt expuși la frig pentru prea mult timp. Este un semn că mușchii au de-a face cu prea multe într-o singură zi.

Febra neanticipată sau febra fulger

Febra și bufeurile sunt foarte normale atunci când te confrunți cu lucruri precum menopauza sau o răceală, și este un semn prin care corpul tău îți transmite faptul că se luptă cu un nou proces sau iritant din sistemul tău. Febrele cronice și schimbările bruște ale temperaturii corpului sunt un semn de ceva complet diferit. La fel ca un computer, corpul tău se supraîncălzește, dacă are prea mult de lucru. Fii atent la semnale și ia măsuri de precauție.

Pierderea simțului tactil sau inflamarea bruscă

Atunci când o parte a corpului tău se umflă, aceasta se datorează faptului că organismul tău trimite sânge suplimentar la o anumită regiune din corp pentru a o ajuta să se vindece. Umflarea sau pierderea nenaturală a simțului într-o anumită parte a corpului ar putea fi un semn că ceva este în neregulă cu sistemul nervos, sau nervii în general.

Foto: Pinterest.com

Dificultăți de concentrare

Uneori, durerea poate trece nedetectată, mai ales daca se află într-o parte a corpului care nu are nervi. Creierul nu poate simți durerea în mod specific, dar uneori se întâmplă anumite lucruri care cauzează creierului dificultăți. Nu vă jucați niciodată cu creierul vostru!

Ce se întâmplă cu organele tale atunci când STAI JOS prea mult

CAUZELE pentru care NU îţi mai cresc deloc sprâncenele

MITURILE de pe net pentru a avea dinţi sănătoşi. Care este REALITATEA de fapt

Epuizarea continuă şi depresia

Acestea ar trebui să reprezinte din start o problemă, dar adesea oamenii scuză epuizarea cu lipsa de somn sau din cauza stresului. De cele mai multe ori nu este cazul. Depresia şi bolile mintale îți pot acapara corpul fără să îți dai seama şi sunt simptome care trebuie luate în serios.

Tratați-vă cu respect corpul şi niciodată nu ignoraţi simptome ca acestea dacă persistă pe perioade extinse de timp.

Comentarii: