SANATATE

Fructul care nu trebuie să lipsească de pe masa fumătorilor: Creşte rezistenţa sistemului imunitar

Foto: Pinterest.com

Acesta este fructul care nu trebuie să lipsească de pe masa niciunui fumător. Dacă ești fumător și cauți o soluție care să îți crească rezistența sistemului imunitar, atunci acest fruct te poate ajuta.

 

Chiar dacă una dintre soluțiile benefice sănătății tale este renunțarea definitivă la cosnumul de tutun, efectele fumatului se pot resimți și peste ani în organismul tău, motiv pentru care este indicat să consumi cât mai des posibil un fruct bogat în vitamina C, K, E, acid folic, potasiu, beta-caroten, luteină, fibre, magneziu.

 

Practic tot ce ai nevoie se găsește sub coaja păroasă a minunatului fruct exotic numit kiwi. Simpla introducere a acestui fruct în alimentația ta te va proteja de efectul neplăcut al poluării, a oxidării celulare produse de tutun dar și împotriva îmbătrânirii premature.

Dieta care-ţi poate salva viaţa: Marele secret al ceaiului verde

Regulile din dietele în vogă, care ne pun în PERICOL sănătatea

Super alimentul toamnei: beneficiile extraordinare asupra organismului

Ajută la îmbunătățirea tranzitului intestinal datorită cantității mare de fibre pe care le conține și te ajtă să scapi de surplusul de kilograme.

În combinație cu alte fructe și leguminoase te va scăpa de neplăcuta constipație și va menține nivelul de zahăr și de colesterol din sânge sub control.

De ce și unde NU este indicat să comandaţi un latte după-amiaza?

Reacția CUTREMURĂTOARE a unui tigru când vede o femeie însărcinată

CUM îţi poţi scăpa copilul de febră, în câteva minute, FĂRĂ niciun MEDICAMENT!

Cercetătorii norvegieni au ajuns la concluzia că un consum de 2-3 kiwi pe zi timp de o lună va scăde numărul trigliceridelor și va reduce agregarea plachetară, în felul acesta vei fi protejat de maladiile ce pot apărea la nivelul sistemului cardio vascular.

ATENȚIE PĂRINȚI! Obiceiurile care pot DEFORMA maxilarul copiilor

Sfaturi din partea specialistilor: 10 secrete pentru a-ti creste copilul

Sfaturi esenţiale pentru a avea o imunitate ridicată: Ce alimente trebuie să consumi toamna

Ține cont de faptul că un singur kiwi îți va furniza 95% din necesarul de vitamina C de care organismul tău are nevoie. Și în plus de asta, vitamina C este indispensabilă în cazul fumătorilor. Mai ales că imunitatea lor poate avea de suferit, o doză vitaminică este mereu binevenită, conform RTV. Fibrele furnizate sunt eficiente și pentru a ține colesterolul sub control în felul acesta evitând instalarea aterosclerozei.

Comentarii: