LIFESTYLE

De ce micul prințul George este DESCURAJAT să aibă un prieten foarte bun la școală

Foto: Pinterest.com

Noua obsesie a publicului în ceea ce-l  priveşte pe micul prinț George de Cambrigde a ajuns până acolo încât nici școala unde el participă pentru prima dată la cursuri să nu scape ochilor curioşi ai mass-mediei. Astfel, cu toate că este vorba de o şcoală obişnuită, ea are reguli destul de neobişnuite şi anume elevii sunt descurajați să-și facă buni prieteni.

Prințul George merge la școala Thoma’s Battersea, din Londra. Recent, într-un talk-show, moderatorul Jane Moore a menţionat faptul că şcoala are o politică de descurajare a copiilor  în a avea prieteni apropiați. Moore, care locuieşte în zonă şi care are prieteni ai căror copii merg acolo, crede că această regulă este una bună. „Eu cred că este un lucru destul de bun, nu te simți exclus. Nu poți da invitație la ziua ta de naștere doar anumitor copii, iar altora nu!” a precizat ea.

Prin urmare, deși la prima vedere regulile școlii par neobișnuite, toate intenţiile școlii la care învață micul prinț sunt admirabile, relatează Providr.com.

Iată  ce alte detalii au fost sesizate de presă privitoare la  școala unde învață posibilul viitor rege al Angliei:

Foto: Pinterest.com

Cei mici sunt învățați să fie blânzi

La Thoma’s, cea mai importantă regulă a școlii este “să fii blând”.”În şcoală, pe lista de valori, ei spun că au scopul de a genera un sentiment de bunătate, de încurajare şi de înţelegere, în care punctele forte ale elevilor sunt dezvoltate şi slăbiciunile lor acceptate”, afirmă unul dintre părinții al căror copil este coleg cu micul prinț George.

Acestea sunt alimentele MINUNE: Stopează dezvoltarea celulelor canceroase

Ce spune inițiala tatălui despre PERSONALITATEA copilului

Cum arată interiorul celor mai luxoase proprietăți ale lui Donald Trump

Este o instuție de învățământ mică

Pe site-ul lor oficial, Thoma’s Battersea pretinde a fi „o școală ocupată, înfloritoare, ce educă 560 de băieți și fete cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani.“

Foto: Pinterest.com

Este o școală exclusivistă, având criterii stricte de selecție a elevilor

După cum vă puteţi imagina numai după dimensiunea sa, Thoma’s nu este școala care acceptă pe oricine. Este nevoie de o evaluare de treizeci de minute pentru orice copil care dorește să adere la această şcoală, şi dacă evaluarea este de succes, au nevoie, de asemenea, de o recomandare de la ultima lor şcoală.

Visezi să ajungi bogat: Sfaturi pentru a atrage abundenţa

Ce să NU faci niciodată când e furtună și fulgeră

Renumită STAŢIUNE balneoclimaterică adusă la viaţă, magnet pentru turişti

Programa școlară este nu numai diversificată, dar și extrem de încărcată

Încă din primele zile de școală ale copilului, curricula include ore de „Artă, balet, teatru, tehnologia informației și a comunicațiilor, franceză, muzică şi educație fizică”.Toate aceste clase sunt „predate de profesori de specialitate”, informează site-ul oficial al școlii.

Foto: Pinterest.com

Este o școală creștină

Deși este o școală ”deschisă pentru copiii tuturor credințelor”, Thoma’s este o ”școală creștină”. Cu toate acestea, în clasele lor de etică și moralitate, elevii învață despre șase religii diferite ale lumii.

Cum trebuie să-ți pregătești organismul pentru a NU răci în tot sezonul rece

Cât de des și ce tipuri de CARNE este indicat să consumaţi în funcție de AFECȚIUNILE avute

Avertisment fără precedent al medicilor: Alimentele pe care le consumăm zilnic ne ucid fără să ne dăm seama

Este o școală scumpă, inclusiv pentru Marea Britanie

Pentru un copil cu vârsta între patru și șapte ani, prețul este de 5,868 lire pentru înscriere.

Foto: Pinterest.com

Siguranța elevilor este un obiectiv prioritar, Thoma’s fiind catalogată drept o școală ”sigură”

După un incident în care o femeie de 40 de ani a încercat să pătrundă în școală, Thoma’s își revizuiește aranjamentele privind siguranța elevilor – un aspect foarte important atunci când predai celui mai vânat copil de 4 ani de pe fața planetei!

Comentarii: