LIFESTYLE

Visezi să ajungi bogat: Sfaturi pentru a atrage abundenţa

Foto: Pinterest.com

Cu toţii visăm să ajungem bogaţi şi să nu mai avem grija zilei de mâine. Cu toate acestea, numai unora le iese. Dar cum au reuşit? Ei bine, totul ţine de…abundenţă.

 

Tranzactiile financiare ar trebui privite doar ca un transfer energetic si nimic mai mult sau mai putin. Si totusi, oamenii privesc acest subiect cu teama, vinovatie si durere. Foarte putine topicuri genereaza mai multe nopti albe decat banii. Insa, ca in orice alt domeniu, putem sa ne schimbam in totalitate relatia cu banii daca ne schimbam perceptia si credintele legate de ei.

 

Chiar daca acum nu dispui de prea multi bani, primul pas pentu a schimba situatia este sa adopti o mentalitate abundenta si vei atrage toate resursele financiare pe care le meriti. Asadar, iata de ce este bine sa castigi foarte multi bani.
Cand ai bani poti sprijini cauzele si afacerile in care crezi

Spre exemplu, poate vrei sa mergi la un tratament spa, insa nu faci pasul intrucat crezi ca ar putea fi un act plin de egoism. Insa, daca te gandesti ca prin banii pe care ii platesti ii ajuti pe proprietarul afacerii si pe angajatii lui sa aiba o viata mai buna, lucrurile stau altfel. De fapt, tu le influentezi intr-un mod pozitiv stilul lor de viata.

Asadar, cand castigi mai multi bani nu doar tu esti castigat ci si toti cei  de la care cumperi servicii si produse.

ALB TOTAL/ 4 Outfit-uri inspirate din stradă

JACHETA de BLUGI. Iată CARE sunt combinațiile preferate de celebrități!

Cum să-ți îngrijești părul în timpul SARCINII

Banii te ajuta sa fii o persoana mai buna

Toti cei care considera ca banii te transforma intr-un om rau se insala. De fapt, iti amplifica actiunile. Daca, in mod normal, este un om bun si generos, atunci cand ai mai multi bani in buzunare vei fi si mai bun si mai generos. Pe de alta parte, daca esti zgarcit sa rau vei continua sa fii asa indiferent de cat de multi bani vei castiga.

Demonstrezi ca autenticitatea duce la succes si ii inspiri si pe ceilalti

Gandeste-te la toti oamenii pe care ii admiri care sunt capabili sa fie autentici si sa faca o multime de bani. Fac ceea ce vor si castiga bani in tot acest timp. Atunci cand vezi pe cineva facand ceva simti ca si tu ai putea s-o faci la fel de bine. Si nimic nu iti imbunatateste starea de spirit decat asta.

Creezi oportunitati pentru generatia viitoare

Spre exemplu, Beyonce si Nicki Minaj rasplatesc tinerele inteligente care se tin de scoala. In vreme ce Jay Z ajuta oamenii care au probleme cu legea. Banii pe care ii ai pot fi folositi pentru a-ti ajuta semenii asa cum ti-ai dorit dintotdeauna. Adica poti schimba vietile oamenilor care nu au acces la genul de lucruri pe care tu ti le permiti. Cum ar putea fi, asadar, banii un lucru rau?

Poti crea lumea pe care o doresti, un rai sigur pentru oamenii care iti impartasesc idealurile

Daca vrei sa schimbi lumea in bine, banii iti ofera cea mai rapida modalitate de a o face pentru ca iti ofera acces la toate resursele de care ai nevoie. Poti crea afaceri, investi in tehnologia care ajuta umanitatea si sa le oferi bani celor care au nevoie, conform horoscope.com. Scapa, asadar, de orice urma de vinovatie legata de faptul ca vrei sa obtii o viata mai buna. De fapt, in acest fel ajuti lumea sa devina mai buna.

Comentarii: