RELATII

CUM poate funcționa o relație LA DISTANȚĂ

Foto: grazia.fr

Ochii care nu se vad, se uita. Asa ar suna proverbul romanesc adaptat pentru cei care se iubesc „de departe“ la propriu. In ziua de azi, relatiile au o durata de viata ingrijorator de scurta, motiv pentru care ne intrebam care sunt sperantele sau secretele celor care au o relatie la distanta?

Nu spune nimeni că va fi uşor, distanţa face ca multe lucruri să fie inaccesibile. Lucrurile s-ar putea complica, iar tu te-ai simţi tristă şi singură.

Cu toate acestea, distanţa face ca cele mai simple lucruri să fie cele mai frumoase, cum ar fi o simplă strângere de mâini, o masă împreună, o plimbare, mirosul părului, toate acestea pot însemna brusc atât de mult.

Care este CEA MAI BUNĂ ZI pentru SEX? Cercetătorii au găsit răspunsul

Poziţii erotice pentru penetrare adâncă care îți asigură garantat orgasmul

Tipuri de sex INTERZISE prin lege. Cei care le practică pot ajunge după gratii

Relaţia la distanţă poate fi dificilă, dar are şi părţile ei bune. Pentru a-ţi păstra dragostea vie şi puternică, iată 20 de sfaturi utile, potrivit relrules.com

Evită comunicarea excesivă

Nu e deloc o decizie înţeleaptă să fii prea posesiv şi lipicios. Nu trebuie să comunicaţi 12 ore pe zi pentru ca relaţia să funcţioneze. Multe cupluri au crezut că trebuie să compenseze distanţa făcând acest lucru, dar nu este delor util, ba chiar ar putea face lucrurile să se înrăutăţească. În curând vă veţi plictisi de iubire. Aminteşte-ţi, mai puţin înseamnă mai mult! Nu trebuie să vorbiţi mereu, vă veţi epuiza inutil. Trebuie să conteze mai mult tachinarea la momentele potrivite şi abordarea subiectelor perfecte.

Foto: relrules.com

Priveşte relaţia ca pe o oportunitate

Priveşte relaţia ca pe o călătorie din care aveţi de învăţat amândoi, ca pe un test al iubirii pe care v-o purtaţi. În loc să te gândeşti să această relaţie la distanţă te îndepărtează, ar trebui să crezi că această experienţă vă va lega şi mai tare şi veţi fi mai puternici.

Stabiliţi câteva reguli de bază pentru a vă gestiona aşteptările

Amândurora trebuie să vă fie clar în ceea ce priveşte aşteptările voastre în timpul acestei relaţii. Stabiliţi nişte reguli de bază pentru ca niciunul dintre voi să nu facă lucruri care să-l ia pe celălalt prin surprindere. Este mai bine să fiţi deschişi unul cu celalălat în legătură cu orice.

Cum arată moştenitoarea de 22 de ani a imperiului Lamborghini

ÎNTREBAREA care te ajută să cumperi cadoul perfect

Cât de mult este influențat somnul tău de ambianța din dormitor. Iată soluțiile pentru a avea un somn odihnitor

Încercaţi să comunicaţi regulat şi creativ

Spuneţi-vă reciproc bună dimineaşa şi noapte bună în fiecare zi, aceasta este o necesitate. Mai întâi, încearcă să aduci la cunoştinţă partenerului de viaţa şi evenimentele pe care le trăieşti, trimite-i din când în când imagini şi clipuri, prin acestea vei face cealaltă persoană să se simtă iubită şi să se simtă bine.

Daţi-vă unul altuia porecle

Pentru că este drăguţ să vă alinţati dându-vă nume de animale, spre exemplu.

Vorbiţi murdar unul cu celălalt

Sexul este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante lucruri într-un cuplu. Dorinţa sexuală este ca un lipici care împiedică cele două părţi să se desprindă. Nu numai că sexul e o nevoie sexuală biologică, ci şi una emoţională. Menţine focul arzând prin trimiterea reciprocă a mesajelor cu tentă sexuală şi descrieri provocatoare.

Foto: Pinterest.com

Evitaţi situaţiile periculoase

Dacă ştii că mergând în club îţi vei supăra partenerul, atunci spune-i asta înainte astfel încât să stea liniştit. Nu fi indiferent cu privire la faptul că îl pui într-o poziţie lipsită de control. Trebuie să recunoşti pericolele înainte de a intra în ele, nu doar să îţi asculţi inima.

Faceţi lucruri împreună

Jucaţi un joc online împreună, vizionaţi simultan un documentar, cântaţi unul cu celalalt pe Skype, plimbaţi-vă amândoi în timpul unui apel video. Trebuie să fii creativ şi spontan în legătură cu asta!

Faceţi lucruri asemănătoare

Recomandă cărţi, emisiuni TV, filme, muzică sau ştiri. Când citiţi, urmăriţi sau ascultaţi aceleaşi lucruri, veţi avea mai multe subiecte comune de discutat. Este un lucru bun să creezi nişte experienţe comune, chiar dacă trăiţi separat.

Cea mai UȘOR DE MANIPULAT femeie, în funcție zodie. VEZI ce nativă este vizată

Cum îți poți curăța fața de coșuri în timp record folosind ingrediente naturale

Truc GENIAL! Cum să scoți rufele CĂLCATE direct din mașina de spălat

Vizitaţi-vă reciproc

Vizitele sunt punctul culminant al fiecărei relaţii la distanţă. După toată aşteptarea, dorinţa şi abstinenţa, vă veţi întâlni în cele din urmă pentru a vă îndeplini toate lucrurile mici şi atât de comune pentru restul cuplurilor, dar atât de speciale şi intime pentru voi.

Foto: Pinterest.com

Apelaţi-vă video ori de câte ori e posibil

Privi în ochii celuilalt şi auzirea vocii celuilalt pot face ca totul să fie bine din nou.

DE ce s-a mutat Madonna în Portugalia

Cum trebuie să-ți pregătești organismul pentru a NU răci în tot sezonul rece

Cât de des și ce tipuri de CARNE este indicat să consumaţi în funcție de AFECȚIUNILE avute

Stabiliţi-vă un obiectiv

Ce vrem să realizăm până la sfârşitul zilei? Cât timp vom sta separat? Cum rămâne cu viitorul nostru? Acestea sunt întrebările pe care trebuie să vi le puneţi amândoi. Adevărul e că nici un cuplu nu poate sta la infinit într-o relaţie la distanţă. În cele din urmă, trebuie să ne stabilim cu toţii. Aşa că faceţi un plan, o cronologie, marcând timpul trăit separat şi timpul împreună, trageţi linie şi stabiliţi un scop final. E important să vă aflaţi pe aceeaşi pagină şi să aveţi aceleaşi obiective.

Foto: Pinterest.com

Bucurați-vă de timpul petrecut cu prietenii și familia

Eşti singur, dar nu eşti singur, dacă nu alegi să simţi asta. Nu trebuie să-ţi laşi viaţa pentru ca lumea ta să se învârtă doar în jurul partenerului tău, ai totuşi prieteni şi familie. Profită de relaţia la distanţă pentru a te bucura de timp alfel, mergi la sală, fă-ţi un hobby nou, există o mulţime de lucruri care îţi pot aduce fericire chiar dacă partenerul nu e implicat.

Cele mai bune condimente anti-îmbătrânire

Meniuri pentru DIETĂ, în funcție de PERSONALITATEA ta

Ce se întâmplă dacă mănânci fast-food în fiecare zi

Fiţi sinceri unul cu celălalt

Vorbeşte despre sentimentele tale de frică, gelozie, apatie, orice. Dacă încerci să ascunzi ceva de partenerul tău, aceste lucruri vor ajunge mai devreme sau mai târziu să te copleşească. Nu încerca să te ocupi singur de toate. Fiţi deschişi şi cinstiţi unul cu celălalt. Lasă-ţi partenerul să te ajute şi să îţi ofere sprijinul de care ai nevoie.

Ţineţi-vă reciproc la curent în legătură cu prietenii şi familia voastră

Pentru că bârfa şi scandalurile sunt întotdeauna cele mai bune lucruri despre care poţi vorbi la nesfârşit.

E important să vă cunoaşteţi programul unul altuia

Este util să ştii când celaltă persoană e ocupată şi când e liberă, astfel încât să poţi să vorbeşti la momentul potrivit. Nu ai dori să îţi deranjezi partenerul în timp ce se află la o întâlnire de afaceri sau face orice altceva. Să cunoşti chiar şi micile evenimente din viaţa celuilalt e esenţial pentru o astfel de relaţie.

Cele mai ciudate obiceiuri sexuale din antichitate

CÂT DE DES trebuie să ne spălăm pe cap în funcţie de TIPUL de păr avut

Reclame peste tot, fără a preciza CÂND și CÂT sunt de periculoase: SUPLIMENTELE de substituție hormonală la menopauză

Urmăriţi-vă activitatea din reţelele de socializare

Trimiteţi-vă like-uri unul altuia, etichetaţi-vă reciproc în fotografii, distribuiţi-vă articole pe perete, arataţi-vă că vă pasă unul de celălalt.

Foto: Pinterest.com

Oferiţi-vă reciproc un obiect personal

Fie că e vorba de un pandantiv mic, un breloc sau cd-ul preferat, fiecare dintre voi va da un alt sens acestui lucru mic. Cu toţii încercăm să stocăm amintiri în lucruri fizice, acesta e motivul pentru care ceva atât de simplu poate însemna atât de mult.

Ce fructe au CEL MAI MULT ZAHĂR?

Cele mai PREȚIOASE modele de CEASURI pentru femei din 2017

Alegeţi corespondenţa învechită

Trimiteţi-vă reciproc cărţi poştale şi scrisori de dragoste scrise de mână. Trimiteţi-vă cadouri sau livrează flori de ziua de naştere, aniversări sau Ziua Îndrăgosştiţilor.

Păstraţi-vă optimismul

Trebuie să injectaţi în mod constant energie pozitivă în relaţia la distanţă, pentru a o menţine în viaţă. Aşteptarea poate fi dureroasă şi uneori vă puteţi simţi singuri, dar trebuie să vă reamintiţi şi partea frumoasă. Un truc bun pentru a rămâne pozitiv este să fii recunoscător tot timpul pentru că ai pe cineva care te iubeşte. Fii recunoscător pentru lucrurile mici, pentru sănătate şi pentru siguranţă.

Comentarii: