HOROSCOP

Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

Sunt femei care isi pierd identitatea, isi abandoneaza principiile, care devin sclavii vietii cotidiene, care sacrifica totul. Acestor femei le lipseste dragostea, au uitat gustul ei si gustul fericirii.

Ele devin un coşmar pentru parteneri lor şi transformă  căsnicia într-un calvar.

 

Capricorn

Nativei Capricorn cel mai bine ii este singura. Daca totusi face pasul spre casnicie cel mai rau ii va fi sotului ei, caci va trebuie sa ii suporte toanele si sa se supuna ordinelor ei. Are nevoie de un sot ascultator, de preferinta cu un nivel intelectual inferior, astfel incat nevasta Capricorn sa isi demonstreze superioritatea. E scandalagioaica, vrea sa aiba mereul ultimul cuvant, iar certurile cu ea sunt presarate cu numeroase jigniri numeroase.

Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Taur

Femeia din zodia Taur este incredibil de geloasa, ceea ce o transforma intr-o partenera de cosmar. Sotul sau trebuie sa aiba mult prea multa rabdare pentru a ramane alaturi de ea, pentru ca nativa nu isi va putea controla posesivitatea.

Ii va anihila personalitatea, pentru ca ea vrea sa fie cea care conduce in relatie, cea care ia deciziile. Daca sotul indrazneste sa se impuna, femeia Taur ia foc. Orice greseala este taxata scump.

La 80 de ani, e campioană la culturism! Cum arată cea mai ”TARE” femeie din lume

Care sunt cele mai sănătoase fructe și legume de toamnă

Boala consumatorilor de carne. Care sunt simptomele care ar trebui să te ALARMEZE

Scorpion

Pretentioasa fara seaman, nativa Scorpion este foarte atenta atunci cand isi alegi sotul. Daca insa cel in care a investit atata incredere nu se ridica la standardele sale si nu isi da interesul sa ii mentina vie pasiunea, se transforma intr-o adevarata scorpie. Nu tolereaza un barbat care nu o respecta si atunci intoarce roata. Il umileste in public, il provoaca atunci cand stie ca il are la mana, tocmai pentru a putea dispune de el dupa bunul plac.

Comentarii: