LIFESTYLE

Cindy Crawford, FĂRĂ machiaj la 51 de ani

A fost unul dintre emblemele modei în ’90, iar acum, la 51 de ani, Cindy Crawford nu dă niciun pas înapoi în faţa trecerii timpului. Vedeta îşi permite să renunţe la machiaj atunci când situaţia o permite, dacă nu participă la vreun eveniment. Marţi, ea a venit la aeroportul internaţional din Los Angeles, unde s-a îmbarcat pentru zbor, preferând un look natural.

Îmbrăcată casual, cu jeanşi, o cămaşă neagră şi o geacă neagră din piele, şi cu părul lăsat pe umeri, Cindy Crawford ţinea în mâna stângă un pahar cu cafea, iar pe acelaşi braţ avea agăţată o geantă neagră tip rucsac. În mâna dreaptă ţinea telefonul mobil în timp ce se îndrepta spre terminal.

Vedeta şi-a lăsat familia acasă şi era însoţită de un asistent care îi căra valiza.

Foto: Pinterest.com

Pe 29 mai, Cindy Crawford şi soţul său, Rande Gerber, au aniversat 19 ani de la căsătorie şi amândoi au marcat evenimentul pe Instagram.

Adormi greu? Te trezești noaptea? Iată la ce boli GRAVE ești expus/ STUDIU

Stai mult la CALCULATOR? Iată ce posturi trebuie să eviți!

ȘOCANT De ce femeile își doresc SEX dur?

Îmbrăcată într-o rochie neagră lungă cu despicătură, care îi descoperă puţin piciorul îndoit, Cindy stă sprijinită cu spatele de soţul ei, care o ţine cu un braţ de talie, în timp ce în cealaltă mână are un pahar. Cu capul pe spate şi cu ochii închişi, fostul supermodel ţine o palmă în buzunarul pantalonului lui Rande, o postură bine studiată.

Care este ADEVĂRATUL sens al emoticoanelor utilizate în mod obișnuit

De ce VERIGHETA se poartă pe cel de-al patrulea deget al mâinii stângi?

Machiajul pentru PLEOAPE CĂZUTE. Are efectele unui adevărat lifting

Imaginea a fost făcută într-o cameră cu decoraţiuni argintii şi bile disco. În spatele lor se afă o canapea-colţar aurie, plină cu perne albe şi argintii.

Foto: Pinterest.com/ Instagram.com

La rândul lui, omul de afaceri în vârstă de 55 de ani i-a adus un omagiu soţiei sale. El a postat pe Instagram o fotografie alb-negru cu un moment frumos din tinereţe, în care era cu Cindy în piscină. „Am ştiut de când am ajuns în piscină la nunta noastră… La mulţi ani @cindycrawford”, a scris el.

I knew when we ended up in the pool at our wedding…Happy Anniversary @cindycrawford.

A post shared by Rande Gerber (@randegerber) on

Ce NU știai despre Melania Trump

UIMITOR! Majoritatea femeilor au ACEASTĂ fantezie  în timpul sexului

Cindy Crawford şi fostul model şi actualul impresar Randy Gerber s-au căsătorit în 1998, şi au împreună doi copii – Presley Walker, născut pe 2 iulie 1999, şi Kaia Jordan, născută pe 3 septembrie 2001.

Waterfront haircuts by @KaiaGerber. Anyone need a trim? ✂️

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.

Foto: Pinterest.com

Ea a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.

Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare, notează Mediafax.

Machiajul pentru TENUL MATUR

Machiajul natural”NO-makeup-LOOK”

Motive pentru care machiajul NU îți rezistă întreaga zi

Cindy Crawford a dominat moda anilor ’80 – ’90 şi a făcut parte din grupul „super-modelelor” din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington.

Comentarii: