LIFESTYLE

De ce îmbătrânim repede: Obiceiurile ‘ucigătoare’ pentru organism

Avertisment extrem de dur al specialiştilor. Există mai multe obiceiuri zilnice care pur şi simplu ne distrug corpul. Îmbătrânirea este un proces inevitabil, dar ce faci dacă îmbătrânești înainte de vreme? Ei bine, îmbătrânirea prematură este cea de care tu trebuie să fii conștientă și doar tu ești cea care o poți controla.

 

Prin ceea ce faci în fiecare zi, fără să îți dai seama, accelerezi procesul de îmbătrânire. Iar cea care are de suferit este pielea, care va arăta mai în vârstă decât este ea în realitate. Din acest motiv, iată care sunt obiceiurile zilnice care te îmbătrânesc!

 

Nu dormim suficient
Somnul calitativ este cel care are efecte uimitoare asupra pielii. Așadar, dacă nu vrei să arăți mai în vârstă decât ești, dormi cel puțin opt ore pe noapte. În timpul nopții, organismul repară daunele produse în timpul zilei, îmbunătățind funcția celulară regenerativă.

Cafea după beţie? Nici nu te gândi! Cinci metode eficiente pentru a scăpa de mahmureală

TRUCURI simple pentru a scăpa de INDIGESTIE

Nu aplici cremă cu protecție solară
Cea care joacă un rol important în modul în care arătăm este pielea. Dar, prin expunerea ei la soare și alți factori externi, accelerăm procesul de îmbătrânire prematură. Producția de elastină și colagen scade, ceea ce duce la apariția ridurilor și petelor.

Mâncarea care te oboseşte! Vezi TOPUL alimentele care te lasă fără energie

Cele mai NEOBIȘNUITE moduri de a folosi uleiul de COCOS

Nu mănânci fructe și legume
Este recomandat să se mănânce de două sau de trei ori pe zi legume și fructe. Studiile au arătat că prin adoptarea unei diete echilibrate reduci riscul de boli, îmbunătățind de asemenea modul în care arată pielea. conform RTV. Lipsa fructelor și a legumelor din alimentație duce la îmbătrânirea prematură a tegumentului.

Mănânci prea mult zahăr
Pe lângă faptul că îngrașă, zahărul luat din alimente poate fi cauza tuturor problemelor dermatologice. În plus, zahărul crește riscul de diabet și afecțiuni dentare.

Fumezi
Fumatul are efecte negative asupra pielii. Persoanele care fumează se confruntă cu cearcăne, pungi sub ochi, riduri în jurul gurii și pe frunte. Toate aceste neplăceri care ne fac să arătăm mai în vârstă apar din cauza faptului că fumatul scade furnizarea de oxigen și substanțe nutritive pe piele prin constricția vaselor de sânge și prin îngreunarea circulației sângelui.

Comentarii: