SANATATE

Premiera MONDIALĂ din medicină se amână: De ce nu s-a mai făcut primul transplant de cap

Foto: Pinterest.com

Premiera mondială din lumea medicinei se amână. Primul transplant de cap nu se mai face…deocamdată. Primul transplant de cap uman, care era programat pentru luna decembrie 2017, a fost amănat. În prezent nu există nicio dată exactă, dar cercetătorul Sergio Canavero susţine că va fi realizat în prima jumătate a anului 2018.

 

Voluntarul rus Valery Spiridonov a anunţat recent că nu doreşte să fie subiectul procedurii. Cercetătorul Sergio Canavero a petrecut ultimii doi ani pentru a pregăti procedura. În prezent, Spiridonov a declarat că ”nu va afectua procedura deoarece medicul nu a putut să-i promită că va obţine ceea ce el îşi doreşte, să meargă din nou”.

 

”Având în vedere că nu mă pot baza pe colegul meu italian. Trebuie să am grijă singur de sănătatea mea,” a declarat Spiridonov.

Ce spune inițiala tatălui despre PERSONALITATEA copilului

Regulile din dietele în vogă, care ne pun în PERICOL sănătatea

Neurologul Sergio Canavero a declarat în urma deciziei lui Spiridonov că procedura va fi efectuată, dar pe un pacient chinez de această dată. De asemenea, a declarat că va lucra alături de medicul Xiaoping Ren, din cadrul Universităţii Harbin Medical, pentru efectuarea procedurii în Harbin, China. Deşi este criticat de către comunitatea medicală, Canavero este convins că operaţia va fi ”un succes”.

Reacția CUTREMURĂTOARE a unui tigru când vede o femeie însărcinată

CUM îţi poţi scăpa copilul de febră, în câteva minute, FĂRĂ niciun MEDICAMENT!

ATENȚIE PĂRINȚI! Obiceiurile care pot DEFORMA maxilarul copiilor

”În prezent, nu există mai multe detalii privind procedura. Atunci când va veni momentul, ştirile oficiale vor fi anunţate de echipa Xiaoping din China. Momentan pot să vă asigur că au fost realizate progrese masive,” a declarat Canavero, conform sciencr.com.

În cadrul unui anunţ recent, Canavero a declarat că a reuşit să reconecteze cu succes măduva spinării a 9 şoareci.

Comentarii: