REVIEW

AVERTISMENT al medicilor pentru stăpânii de câini și pisici: „Nu le mai faceţi asta!”

Foto: Pinterest.com

Se spune că, în timp, oamenii ajung să semene cu animalele lor de companie, dar e clar că exagerezi dacă tu şi pisica purtaţi acelaşi model de unghii.

Asta nu înseamnă că aţi putea purta acelaşi lac de unghii, pentru că, evident, pisica nu ar sta cuminte ca să o pictaţi şi s-ar lăsa cu zgârieturi pentru tine şi, foarte important, lacul de unghii e foarte toxic pentru pisici.

Tot mai mulţi stăpâni de pisici apelează la unghii false de plastic, care se pun peste cele ale pisicii şi o împiedică să zgârie. Unghiile, cumpărate de pe Amazon, nu sunt deloc scumpe, dar sunt foarte periculoase, avertizează medicii veterinari.

DE CE părinţii şi bunicii noştri slăbeau mai uşor / STUDIU

Sfaturi pentru bărbaţii singuri: Ce trebuie să faci ca să te iubească femeile

De ce SE SATURĂ femeile de sex

„E complet nenatural pentru pisici să nu îşi poată folosi unghiile şi poate duce la probleme grave de sănătate. În special, motanii sunt cei care se stresează foarte mult dacă nu îşi pot folosi unghiile”, a explicat un expert veterinar, conform The Independent.

De ce îmbătrânim repede: Obiceiurile ‘ucigătoare’ pentru organism

Unde se formează senzația de FOAME și cum o putem controla

Care este mâncarea tradiţională românească cea mai dietetică şi echilibrată nutriţional

O pisică a fost nevoită, de exemplu, să suporte o intervenţie chirurgicală sub anestezie totală, pentru că unghiile false i se lipiseră complet de cele reale. „E o cruzime să faci asta unui animal”, spune şi directorului unui adăpost de animale din Marea Britanie.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: