X

Învață-l pe cel mic să facă la oliță în DOAR 3 zile

Cu siguranță fiecare părinte se delectează privindu-și odrasla în diferitele etape ale creșterii. Unele etape sunt mai complicate decât altele… trecerea de la scutece la folosirea oliței, de exemplu. Cum acest lucru poate dura uneori destul de mult, dar vă vom arăta o tehnică care funcționează 100% de fiecare dată.

Tehnica Fellom constă în lăsarea copilului gol de la brâu în jos, doar cu niște pantaloni largi; bineînțeles, când este acasă! Este indicat ca, până cel mic își deprinde această obișnuință, noaptea totuși să-i puneți scutec.

Pe scurt, iată ce trebuie să faceți:

Plasați în fiecare cameră din casă câte o oliță astfel încât, în momentul când vrea să își facă treburile, să aveți la îndemână una.

Aveți mereu pregătite haine de schimb, pentru orice eventualitate.

Dacă este iarnă sau vă aflați într-o zonă cu temperaturi mai reci, puneți-i micuțului șosete în picioare și dați drumul la căldură în tot acest timp.

Cum scapi de epuizarea şi conflictele de la muncă: Sfaturi esenţiale

Sfatul medicilor pentru tinerii părinți: Lăsați bebelușii să își sugă degetele

Stresul, cauza atacurilor de cord: Femeile sunt cele mai afectate

Prima zi

IMAGINI SPECTACULOASE! Iată cum traversează râul această bătrânică pentru a merge la cumpărături

Adio PERDELE! Vezi ce se poartă în acest an

Cum sa faci CELE MAI BUNE legume la tigaie

A doua zi

Cum sa faci CELE MAI BUNE legume la tigaie

Marsa Al Arab, noul „oraş” pe mare construit în Dubai. Cum arăta grandiosul proiect / VIDEO

INCREDIBIL! Cum ARATĂ femeia de 70 de ani care NU mai consumă zahăr de 28 de ani/ GALERIE FOTO

A treia zi

Ideea este să perseverați, fără a-l forța pe cel mic niciun moment. Încet, încet, cu multă răbdare și nu fără accidente, cel mic va învăța, iar din momentul în care va deprinde acest obicei, nu va mai accepta el să-i puneți scutecul.

La fel de important este de aveți mereu la dumneavoastră haine de schimb. Sub nicio formă nu ”pedepsiți” copilul pentru că a făcut pe el, lăsându-l neschimbat. Riscați nu numai să se irite, dar și să răcească.

Dacă nu obțineți rezultate, este nevoie să faceți o pauză de 6-8 săptămâni până să reluați această tehnică. Nu uitați că acest lucru necesită timp și mult sprijin din partea dumneavoastră.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro